ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Rejuvenate. . . Attract . . . Achieve

 

Ας Προστατέψουμε Τη Ζωή Μας 

Από τους Φρενήρεις Ρυθμούς 

Της Καθημερινότητας  

 

 

 

 

  

 

Έχουμε το αίσθημα ότι έχουμε μείνει χωρίς δυνάμεις; Αισθανόμαστε κατάποση τον περισσότερο καιρό; Μας παίρνει αρκετό καιρό για να ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες μας; Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, υπάρχει κάποιο σημάδι ότι θα ανακουφιστούμε σύντομα; Το πρόγραμμά μας, βλάπτει την υγεία μας;  

  

Νιώθουμε όλο και περισσότερο ότι αποκοβόμαστε από τη ζωή; Έχουμε περιορίσει τη συμμετοχή μας σε δραστηριότητες που απολαμβάνουμε; Αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε άλλη ενέργεια για να καταναλώσουμε;  

  

Έχετε μειώσει, ή ελαχιστοποιήσει τις φιλοδοξίες μας; Το να ήμαστε σαν την στρουθοκάμηλο με το κεφάλι χωμένο στην άμμο, αρχίζει και μας φαντάζει καλή ιδέα; Η δουλειά, μας φαίνεται σαν να εκτίουμε ποινή; Χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας για να μην μας "ανακαλύψουν" και να παραμείνουμε άγνωστοι;  

  

Η ζωή μας έχει βγει εκτός ελέγχου; Υπάρχουν στοίβες με πράγματα που πρέπει να κάνουμε; Ατελείωτοι σωροί από ρούχα που θα πρέπει να πλύνουμε; Κλείνουμε ραντεβού με πελάτες την ίδια ώρα; Τρέχουμε πάντα για να προλάβουμε κι όμως ήμαστε πάντα αργοπορημένοι;   

 

  

Αυτά Είναι Τα Συμπτώματα Από  

Τους Εξαντλητικούς Ρυθμούς Της Εποχής Μας 

Και Υποφέρουμε 

  

 

 

  

  

Ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει ο κόσμος μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τον συλλάβουμε. Η ταχύτητα με την οποία ζούμε και εργαζόμαστε δυστυχώς δεν επιβραδύνει.  

  

  

Σχεδόν σίγουρα, ζούμε με λίστες από πράγματα που πρέπει να κάνουμε, θελήματα, projects και συνεδριάσεις, με λιγότερο χρόνο αλλά περισσότερες προσδοκίες για να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Τρέχουμε να πάμε στην τράπεζα, αλλά πρέπει να περιμένουμε στην ουρά.

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νικήστε την Κατάθλιψη - Super Strong 
Νικήστε την Κατάθλιψη
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong 
 Καταπολέμηση Άγχους
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία 

Οι υπολογιστές δεν είναι ποτέ αρκετά γρήγοροι, για να παραδώσουμε την αναφορά στην ώρα μας. Όποτε οδηγούμε πάντα θα υπάρχει κίνηση Ο αυτόματος τηλεφωνητής μας, έχει γεμίσει με τηλεφωνήματα που πρέπει να επιστρέψουμε, όπως και το έμαιλ μας, με μηνύματα που ακόμη δεν έχουμε απαντήσει.   

  

 

Είναι αλήθεια ότι με το γρήγορο ρυθμό της τεχνολογίας μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα, σε πολύ λιγότερο χρόνο. Αλλά αυτή η "συμπίεση χρόνου", δεν μας δίνει την αίσθηση ότι "τεμαχιζόμαστε, διασκορπιζόμαστε και αποσυνδεόμαστε"

  

  

  

Ας Αντιστρέψουμε  

Όλη τη Ζημιά  

  

 


 

Σαν έξυπνα, ικανά και επιτυχημένα άτομο που ήμαστε, λέμε στον εαυτό μας: "ξέρω τι θα κάνω. Θα πάω γρηγορότερα προκειμένου να προφθάσω. Θα βρω τρόπο για να διαχειριστώ αυτά που συμβαίνουν. Είμαι υπεύθυνος. Έχω τον έλεγχο. Θα βάλω την ζωή και την δουλειά μου σε τάξη, και μετά θα επιβραδύνω και θα χαλαρώσω".  

  

Αλλά πραγματικά, αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Δεν μπορούμε να επιβραδύνουμε με το να κάνουμε αυτό που πάντα κάναμε... Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό 

  

  

  

Το Μυστικό Της Επιτυχίας:  

Να Συμβαδίσουμε Με Τις Απαιτήσεις Του Χρόνου Μας  

Και Να Βρούμε Χρόνο Για Μας 

  

  

 

Μια από τις σημαντικότερες αιτίες του να προσπαθούμε απελπισμένα να τα προλάβουμε όλα, ή του να μάθουμε κάτι καινούριο, είναι ότι περιορίζουμε τον εαυτό μας στο τι μπορούμε να κάνουμε καλά. Όταν βάζουμε όρια σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μειώνουμε την απόδοση μας, όπως και την ενέργειά μας.  

  

  

Το μυαλό μας είναι πανίσχυρο όταν το αφήσετε ελεύθερο. Ένας πασίγνωστος Ιάπωνας βιολιστής, απέδειξε ότι μπορούσε να διδάξει ακόμη κι ένα μικρό παιδί να παίζει βιολί σαν επαγγελματίας.   

  

  

  

Ποτέ Δεν Ήμαστε Αρκετά Μεγάλοι Για Οτιδήποτε! 

  

  

  

Ο συντάκτης, εκπαιδευτής, και πασίγνωστος καλλιτέχνης Bernie Saunders άρχισε να παίζει τσέλο στην ηλικία των 50, να κάνει ξυλογλυπτική στα 60, να τρέχει σε μαραθωνίους στα 64, να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση στα 75, άρχισε να γράφει βιβλία, πολύ μετά αφότου τα παιδιά του είχαν φύγει από το σπίτι και είχαν κάνει δικές τους οικογένειες.  

  

  

Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε; 

  

  

  

Το Να Έχουμε Όνειρα 

Είναι Ο Ισχυρότερος Προάγγελος 

Της Επιτυχίας 

  

  

Ο ερευνητής Paul Torrance ρώτησε μια ομάδα από οκτάχρονα παιδιά, τι θα ήθελαν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Μετά από 25 χρόνια, ξαναεπισκέφτηκε την ομάδα. Εκείνοι που ήξεραν τι ήθελαν να γίνουν, είχαν πραγματοποιήσει το όνειρο τους με μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα τους. Επιπλέον, ο Torrence διαπίστωσε ότι ένα όνειρο που έχει διατυπωθεί με σαφήνεια στην ηλικία των οκτώ, είναι καλύτερος δείκτης της επιτυχίας που θα έχει το παιδί, από ότι οι βαθμοί και τα διαγωνίσματα 

  

  

Ας ονειρευτούμε λοιπόν. Ας ονειρευτούμε αυτό που θέλουμε και είναι πολύ πιθανόν να το αποκτήσουμε. Ας ονειρευτούμε, ας ακολουθήσουμε την συμβουλή του Bernie και ας καταπλήξουμε τον εαυτό μας.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νικήστε την Κατάθλιψη - Super Strong 
Νικήστε την Κατάθλιψη
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong 
 Καταπολέμηση Άγχους
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία  

  

Υπάρχουν δύο πράγματα που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη: 

  

  

Κατ' αρχάς, το να διαχειριστούμε αρνητικές, ή περιοριστικές αντιλήψεις, ή πεποιθήσεις, θα κάνει την επιτυχία πιο εύκολη και γρήγορη. Θα ήμαστε σε θέση να απελευθερώσουμε και να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας.  

  

  

Δεύτερον, να αναπτύξουμε "υψηλή εσωτερική νοημοσύνη". Με άλλα λόγια, να συνειδητοποιήσουμε τις δυνάμεις του "εσωτερικού μας κόσμου".   

  

  

Και όλο αυτό, θα το κάνουμε για να βρούμε τι στέκεται στο δρόμο μας και μας εμποδίζει… για να αναπτύξουμε τις δυνατότητες μας και να διαχειριστούμε αυτά που μας περιορίζουν… για να "λειάνουμε τις αυλακιές" στη ζωή μας και να μετατραπεί η ρουτίνα σε έκπληξη και ενθουσιασμό… για να κάνουμε τη ζωή μας σημαντική.  

  

  

Ας Γνωρίσουμε Τον Εαυτό Μας 

Ας Αγαπήσουμε Τον Εαυτό Μας  

  

  

Μέχρι και ώσπου να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες και τους περιορισμούς μας, να μάθουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε και πολύ περισσότερο γιατί θέλουμε να το κάνουμε, η επιτυχία που θα γνωρίσουμε . . .  εάν την γνωρίσουμε . . .  θα είναι επιφανειακή και όχι πραγματική.  

  

  

Ας βρούμε τον δρόμο για να ξυπνήσουμε το πάθος μας, για να αυξήσουμε την ενέργεια και τη διανοητική μας δύναμη, για να ανακαλύψουμε τα βαθύτερα όνειρά μας και να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς που θα τα πραγματοποιήσουν.  

  

  

Αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι στις πιο βαθιές, πιο προσωπικές επιθυμίες τις καρδιάς μας.  

  

  

Βλέπετε, όταν ήμαστε συνέχεια πολυάσχολοι, με το να ήμαστε πολυάσχολοι, σταδιακά χάνουμε την ουσία από το ποιεί πραγματικά ήμαστε. Μόνο όταν  ανακαλύψουμε τα "στρώματα του εαυτού μας", μπορούμε να ανανεωθούμε από μέσα προς τα έξω και να προστατέψουμε τον εαυτό μας από τα αποτελέσματα μιας φρενήρους ζωής.   

  

  

Ας Κάνουμε Ένα Ταξίδι 

Στον Πυρήνα Της Ύπαρξής Μας 

  

  

Κάτι ακόμη: Όλοι κάνουμε τα πάντα για να μην έχουμε το χρόνο να βρούμε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που πραγματικά κάνουν την διαφορά στο ποιοι είμαστε. Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θα μας φέρουν αυτά που επιθυμούμε, αυτά που θέλουμε, και αυτά που χρειαζόμαστε. Πως γίνεται αυτό; Γιατί θα κάναμε κάτι τέτοιο; Γιατί θα στερούσαμε από τον εαυτό μας τα πράγματα που τόσο πολύ επιθυμούμε;  

  

  

Επειδή για να απαντήσουμε αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει να πάμε βαθειά μέσα μας, να βρούμε τον "πυρήνα" μας , και αυτό είναι που μας τρομάζει περισσότερο.  

 

Με το πρόγραμμα Η Ζωή που Θέλω θα έχουμε στη διάθεση μας όλα εκείνα τα "εργαλεία" και τους πόρους που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το ταξίδι στον "πυρήνα" της ύπαρξης μας, και να βρούμε τις απαντήσεις που θα μας φέρουν όλα αυτά που επιθυμούμε στη ζωή μας.   

  

  

   

  

Ας μην αφήσουμε τον φρενήρη ρυθμό της ζωής, να καταστρέψει την ίδια μας τη ζωή. Ας επιλέξουμε να πετάξουμε στα ύψη.  

  

  

  

Ας Καθαρίσουμε Το Δρόμο 

Και Ας Κάνουμε Τη Ζωή Μας Πιο Ευτυχισμένη

  

  

  

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 


Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες  , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές

 

 

  

 

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της έλξης: Όταν το όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα 
Νικήστε την Κατάθλιψη - Super Strong
Νικήστε την Κατάθλιψη
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong
Καταπολέμηση Άγχους 
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία

Κατάλογος Προιόντων 


 

  

 

 

 

 top