ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

ΑςΞυπνήσουμε Το Φυσικό Μας
Σύστημα Καθοδήγησης

Στην Ευτυχία, Την Επιτυχία... 

Η "διανοητική στρατηγική" που χωρίζει εκείνους που τα καταφέρνουν, από εκείνους που σωπαίνουν.

Η "διανοητική στρατηγική" που χωρίζει εκείνους που τα καταφέρνουν, από εκείνους που σωπαίνουν.  

  

 

Οι κοινωνιολόγοι λένε ότι έχουμε μεταφερθεί από την εποχή της πληροφόρησης στην εποχή της αλλαγής. Η στιγμιαία και συνεχής  πρόσβαση σε ένα ατελείωτο ορυμαγδό πληροφοριών δεν θα τελειώσει ποτέ.  

  

Έχουμε φτάσει σε σημείο που η πληροφόρηση επιφέρει αλλαγές γρηγορότερα από ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το εμποδίσουμε, ή να το σταματήσουμε. Είναι πλέον πέρα από τον έλεγχό μας.  

  

Ας το Εκμεταλλευτούμε 

  

Έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να κάνουμε, αυτό πού ελάχιστοι μπόρεσαν να κάνουν στο παρελθόν: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αλλαγή για να δημιουργήσουμε δύναμη με απίστευτη ταχύτητα. Η δύναμη βρίσκεται πάντα σε αυτούς που ελέγχουν την πληροφόρηση, αλλά τώρα η πληροφόρηση είναι προσβάσιμη από όλους. Είναι καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε κύματα στον ποταμό της αλλαγής.  

  

Ας σκεφτούμε ένα στόχο ή μια επιθυμία που έχουμε . . . κάτι που οπωσδήποτε θέλουμε . . . κι ας το πραγματοποιήσουμε  γρηγορότερα και ευκολότερα, αγκαλιάζοντας την αλλαγή.  

  

    

Αλλά την ίδια στιγμή, ας είμαστε προσεκτικοί  

 

Όσο περισσότερη αλλαγή δοκιμάζουμε, είτε θετική, είτε αρνητική, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος να αρρωστήσουμε ή να έχουμε κάποιο ατύχημα.  

  

Υπάρχει ένα επιστημονικό διάγραμμα που παρουσιάζει 43 τύπους αλλαγών όπως ο θάνατος ενός κοντινού μας προσώπου… η απόκτηση περισσοτέρων χρημάτων… η γέννηση ενός παιδιού… αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες....η αγορά ενός σπιτιού… δυσκολίες στον εργασιακό χώρο…… κλήση για παρκάρισμα....ακόμα και το να πάμε διακοπές!  

 

Σε καθένα από τα παραπάνω γεγονότα, καθώς και αμέτρητα άλλα, τους έχει δοθεί ένας αριθμός. Μπορούμε να ανατρέξουμε σε αυτόν τον πίνακα, και να διαπιστώσουμε πόση αλλαγή  είχαμε στη ζωή μας το χρόνο που πέρασε.  

   

  

Εάν η βαθμολογία μας είναι πάνω από 300, υπάρχει μια πιθανότητα 80% ότι θα έχουμε κάποιο ατύχημα, ή θα αρρωστήσουμε τους επόμενους 12 μήνες.  

  

  

Ενώ αυτά είναι αρκετά υψηλές πιθανότητες, καλό θα ήταν να γνωρίζαμε ότι το υπόλοιπο 20% που δεν θα υποστεί κανένα ατύχημα, και δεν πρόκειται να αρρωστήσει, μοιράζεται τρία μοναδικά γνωρίσματα.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Ανθεκτικότητα
Ότι Κι Εάν Συμβεί
Απίστευτη Αυτοπεπόίθηση
Καινούριο Ξεκίνημα
Αντιμετωπίζοντας την Αλλαγή
Ευελιξία


 

Υπάρχουν συγκεκριμένοι και ευπροσδιόριστοι λόγοι για τους οποίους μερικοί άνθρωποι συνεχίζουν να παραμένουν ασφαλείς παρά την αλλαγή. Καλό θα ήταν να γνωρίζαμε αυτούς τους λόγους από τη στιγμή που σκοπεύουμε να ευημερήσουμε στην Εποχή της Αλλαγής .  

  

  

Ας πιστέψουμε ότι μπορούμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας από τα δυσμενή αποτελέσματα της αλλαγής, όταν την ίδια στιγμή χρησιμοποιούμε την αλλαγή για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε. Θα ονομάσουμε αυτό τον συνδυασμό  "Ανθεκτικότητα".  

  

Η λύση για την διαχείριση και την κεφαλαιοποίηση της αλλαγής, της αβεβαιότητας, και των επιμέρους προβλημάτων, είναι ήδη μέσα μας.  

  

Γεννηθήκαμε Με Αυτήν  

Τώρα Είναι Καιρός Να Την Ενεργοποιήσουμε 

  

Έχουμε ενσωματωμένες -- όπως κάθε άνθρωπος -- ικανότητες για να ξεπερνάμε κάθε κατάσταση. Ότι κι εάν συμβεί να μπορούμε να ξανασηκωθούμε, να αναπηδήσουμε πίσω στην προηγούμενη κατάσταση μας.  

  

Η ανθεκτικότητα μας βοηθά να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και τον εαυτό μας γρηγορότερα, από την αλλαγή, καθώς επίσης και να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε κατάσταση θεωρούμε ψυχοφθόρα και να γίνουμε πιο δυνατοί αντιμετωπίζοντας την. Να προχωρήσουμε προς τα εμπρός αφού την έχουμε ξεπεράσει.   

  

  

Η Ανθεκτικότητα μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα πράγματα, πιο ποιοτικά, με νέους τρόπους, με λιγότερη βοήθεια, λιγότερα χρήματα, σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται.    

  

Δεν πειράζει… εάν το αυτοκίνητό μας ξαφνικά χαλάσει στη μέση του δρόμου… εάν οι δαπάνες μας αυξάνονται πιο γρήγορα από τον μισθό μας… εάν ο ανταγωνιστής μας έβγαλε ένα καλύτερο προϊόν… εάν δεν εκλεχθήκαμε σε κάποιο αξίωμα που επιθυμούσαμε… εάν πλημμύρησε το σπίτι μας… εάν το φαγητό κάηκε… εάν δεν μπορούμε να βρούμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας για πολλοστή φορά…  

 

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα με λιγότερο άγχος, λιγότερη πίεση και απόλυτη γνώση ότι όλα θα πάνε καλά.   

 

 

Με την ανθεκτικότητα καταφέρνουμε να προστατευτούμε από τα αρνητικά αποτελέσματα της αλλαγής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δυναμώσουμε και να αυξήσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις χαρακτήρα μας. Ώστε να μπορούμε να επιβιώσουμε από πράγματα ασήμαντα, σαν τις καθημερινές σκοτούρες, όπως και από πράγματα σημαντικά, που έχουν καταστροφικές συνέπειες στις ζωές μας. 

  

Τώρα πλέον γνωρίζουμε ότι, οτιδήποτε κι εάν συμβεί θα είμαστε εντάξει, κι όλα θα πάνε καλά, διότι τώρα εμείς έχουμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σε ότι η ζωή ρίξει προς το μέρος μας. 

  

Έρευνες επιστημόνων σε ανθρώπους που έχουν επιβιώσει από δύσκολες, έως καταστροφικές καταστάσεις  διαπίστωσαν, ότι όλοι τους μοιράζονταν 10 κοινά χαρακτηριστικά. Όταν και εμείς καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτές τις δεξιότητες θα μπορέσουμε να:  

  

  1. Διατηρήσουμε την υγεία και την ηρεμία μας σε καταστάσεις που κάνουν τους άλλους έξαλλους και πολλές φορές τους αρρωσταίνουν.   
  2. Ξανασηκωθούμε, χωρίς προσπάθεια, ή πόνο όταν η ζωή μας έχει βγάλει εκτός πορείας.    
  3. Αντιμετωπίσουμε άδικες εξελίξεις με αποτελεσματικό τρόπο.    
  4. Αποδεσμευτούμε από τις απαγορεύσεις της παιδικής ηλικίας που μπορούν να μας αποτρέψουν από το να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ανεπιθύμητα γεγονότα.    
  5. Αποφύγουμε να βλέπουμε και να αντιδρούμε στην αβεβαιότητα όπως ένα πληγωμένο θύμα.     
  6. Αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και διαχειριστούμε αποτελεσματικά απροσδόκητες αλλαγές.    
  7. Προστατεύσουμε τον εαυτό μας όταν είναι απαραίτητο να συνεργαζόμαστε με αρνητικούς ή δυσλειτουργικούς ανθρώπους.    
  8. Εργαστούμε αποτελεσματικά χωρίς άλλοι να μας κατευθύνουν.    
  9. Ευδοκιμήσουμε σε περιόδους ακραίων αλλαγών, που κάνουν τους άλλους να φοβούνται.    
  10. Μετατρέψουμε κάθε κακοτυχία σε όφελος.   

  

  

Έτσι, θα μπορέσουμε να βγούμε καλύτεροι και πιο δυνατοί αφού θα έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, το γεγονός που μας προκαλούσε τόση αβεβαιότητα, ή τόσες δυσκολίες.  

 

Θα είμαστε σε θέση να χειριστούμε τις αρνητικές καταστάσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.   

 

Θα απαιτήσουμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως η οικονομία και συνεργάτες......και θα θελήσουμε να αναλάβουμε πλήρη ευθύνη για ότι συμβαίνει στη ζωή μας.    

  

Δεν θα έχουμε πια ανάγκη να κατηγορούμε άλλους για κάποιο πρόβλημα. Δεν θα αισθανθούμε ποτέ ξανά θύμα οποιασδήποτε περίστασης. Θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε γιατί μερικοί επιζήσαντες λένε ότι είναι ευτυχείς για την εμπειρία που είχαν!  

 

Θα αρχίσουμε να βλέπουμε το θετικό πίσω από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θα μετατρέψουμε επιχειρηματικά προβλήματα σε κέρδος και προσωπικά προβλήματα σε στάδιο εξέλιξης 

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Ανθεκτικότητα
Ότι Κι Εάν Συμβεί
Απίστευτη Αυτοπεπόίθηση
Καινούριο Ξεκίνημα
Αντιμετωπίζοντας την Αλλαγή
Ευελιξία


  

Θα χρησιμοποιήσουμε το αριστερό μέρος του εγκεφάλου μας για γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων, και την ίδια στιγμή θα μπλοκάρουμε αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που στέκονται εμπόδιο.   

  

Οι περισσότεροι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με τη φιλοσοφία "επίλυσης προβλημάτων" είναι πιο ανθεκτικοί από τους ανθρώπους που τα αντιμετωπίζουν με συναισθηματική φόρτιση.  

  

Το να έχουμε συναισθηματικό εκνευρισμό, περιορίζει το πόσο σωστά μπορούμε να σκεφτούμε και να πράξουμε και πολύ περισσότερο περιορίζει τι μπορούμε να καταφέρουμε. Τα συναισθήματα όπως η ανησυχία, ο θυμός, ο φόβος, η ευπάθεια και η ανικανότητα κάνουν περισσότερη ζημιά από οτιδήποτε άλλο.  

  

Ας Ζήσουμε Μια Ζωή
Γεμάτη Δημιουργία
 

  

Η δημιουργική επίλυση προβλημάτων είναι ουσιαστική σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Η δυνατότητα να εφευρεθεί μια έξυπνη λύση, προέρχεται από την επιθυμία να βρεθεί μια καλή λύση, την ανεξάρτητη σκέψη και την επιθυμία να βγούμε έξω από τα όρια των παλαιών αντιλήψεων και των ξεπερασμένων τρόπων σκέψης.  

  

Οι δημιουργικές λύσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να βρεθούν με τη λογική, αναλυτική επίλυση προβλημάτων. Αντίθετα οι περισσότερες εμφανίζονται όταν χρησιμοποιούμε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου μας.   

  

Έτσι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο στη δημιουργικότητα. "Αναγκάζουμε" πρακτικές λύσεις να εμφανιστούν στο μυαλό μας. Ακόμη και για τα πιο δύσκολα προβλήματα, οι λύσεις παρουσιάζονται μπροστά μας.  

  

 

Πραγματικός - Ασταμάτητος 

Αυτοσεβασμός & Αυτοπεποίθηση 

 

  

Η αυτοπεποίθηση και ο αυτοσεβασμός καθορίζουν πώς ενεργούμε υπό πίεση, τι αισθανόμαστε και τι σκεφτόμαστε για μας. Όταν ενισχύουμε αυτά τα χαρακτηριστικά γινόμαστε συναισθηματικά πιο ανθεκτικοί και αυξάνουμε τις πιθανότητες να ζήσουμε τα όνειρά μας, παρά τα προβλήματα που παρουσιάζονται.  

  

  

Η διανοητική και συναισθηματική ευελιξία μας προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα – είτε βρισκόμαστε στο σχολείο, στο γραφείο, ή σε μια αίθουσα έκθεσης αυτοκινήτων - η ευελιξία δεν είναι μόνο για την καταπολέμηση προβλημάτων. Είναι για την διαχείριση οποιασδήποτε κατάστασης.  

  

Έτσι, μπορούμενα αντιστρέψουμε την κακοτυχία και να την κάνουμε εκείνη την καταλυτική κίνηση που θα αλλάξει την ζωή μας. Δεν θα αποκτήσουμε μόνο ανθεκτικότητα, αλλά μια ζωή ακόμα καλύτερη από αυτή που τώρα έχουμε.  

  

Η Ανθεκτικότηταόχι μόνο μας βοηθάει με την καθημερινή αλλαγή, αλλά μας προετοιμάζει για πιθανές καταστροφές. (Μπορεί να μην θέλουμε να τις σκεφτόμαστε, αλλά κάποιες φορές συμβαίνουν). Μαθαίνουμε να είμαστε προσεκτικοί σε επικίνδυνες περιστάσεις χωρίς να νιώθουμε φόβο, να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση, αλλά χωρίς να ανησυχούμε. 

  

Έτσι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε και βλέπουμε τη ζωή -- με τις όλες αβεβαιότητες που υπάρχουν -- αλλάζει ριζικά και μεταμορφώνεται σε δύναμη και αισιοδοξία.   

  

Θα συνεχίσουμε να ακούτε το μότο των καιρών μας: "Κάνε περισσότερα, βελτίωσε την ποιότητα, βρες νέες οδούς, χρησιμοποίησε λιγότερη βοήθεια, κάντο πιο γρήγορα, ξόδεψε λιγότερα χρήματα και πρόσεχε διότι τα πάντα θα αλλάξουν αύριο".   

 

Και εμείς θα ξέρουμε ότι, οτιδήποτε κι εάν συμβεί, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε δημιουργικά, έξυπνα, χωρίς αρνητικές συνέπειες στην ψυχική και σωματική μας υγεία. 

 

 

Με την Ανθεκτικότητα Σε Ότι Συμβαίνει, μπορούμε να μετατρέψουμε κάθε είδους αλλαγής, διαζύγιο, πτώχευση, ληστεία, ένα τροχαίο, μια απροσδόκητη ασθένεια, απώλεια δουλειάς, υποκρισία, ή την απώλεια αγαπημένου μας προσώπου, σε καταστάσεις που μπορούμε να διαχειριστούμε με λιγότερη πίεση και συναισθηματική φθορά…  

  

Θα αποκτήσουμε εκείνες τις δεξιότητες για να γυρίσουμε δύσκολες καταστάσεις σε δικό μας όφελος. Δεξιότητες που μπορούν να γίνουν τα σκαλοπάτια για την προσωπική μας ευτυχία, επιτυχία και μακροζωία 

  

Κοινές καθημερινές ενοχλήσεις από συναδέλφους, το πλυντήριο που πλημμύρισε το δωμάτιο, το αυτοκίνητο που χάλασε, απογοητεύσεις, θορυβώδεις γείτονες......θα είναι πράγματα που δεν θα μας αγγίζουν πλέον.  

  

   

Ας Ανταμείψουμε Τον Εαυτό Μας  

Με Μια Ζωή Γεμάτη Ικανοποίηση & Χαρά  

Με Μια Ζωή Γεμάτη Ανθεκτικότητα 

 

 

 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το όνειρο Γινεται Πραγματικότητα
Ανθεκτικότητα
Ότι Κι' Εάν Συμβεί
Απίστευτη Αυτοπεποίθηση
Καινούριο Ξεκίνημα
Αντιμετωπίζοντας την Αλλαγή
Ευελιξία
Κατάλογος Προιόντων