ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Ας Αποκτήσουμε Οικονομική Ελευθερία αφήνοντας πίσω ότι μας περιορίζει και μας σταματά…  


Εάν
Χρειαζόμαστε Περισσότερα Χρήματα… Αλλά Δεν Έχουμε Τη Διάθεση…
Να Εργαστούμε Σκληρά
Για Να Τα Αποκτήσουμε
 

  

Αυτή η εκπληκτική… παράξενη… τεχνική "έλξης χρημάτων" για να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία, δεν έχει να κάνει με θετική σκέψη, αυτό-διαβεβαιώσεις, φαντασία, εικονισμό, θέση στόχων… ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αυτοβοήθειας… "αυτό-σκουπιδιών"... έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν!  

  

  

  

Οι περισσότεροι από εμάς βασανιζόμαστε συχνά από που θα έρθουν τα χρήματα που θέλουμε.  

  

Ανοίγουμε το ταχυδρομείο μας και... ανησυχούμε πιο θα είναι το επόμενο "χτύπημα"... ποιος θα είναι ο επόμενος λογαριασμός που δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε.  

  

Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, μας πιάνει κρύος ιδρώτας... γιατί φοβόμαστε ότι τα αρπακτικά των πιστωτικών καρτών μας κυνηγάνε.  

  

Συνεχώς ονειρευόμαστε τη μέρα που επιτέλους θα αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία.  

  

Πάντα παλεύουμε να τα καταφέρουμε – και όσο θετικοί κι αν προσπαθούμε να παραμείνουμε... ή όποια καλοτυχία κι αν φαίνεται να έχουμε... πάντα διακατεχόμαστε από την οικονομική αβεβαιότητα... αγωνιώντας πώς θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στις οικονομικές μας υποχρεώσεις.  

  

Και η ερώτηση στο μυαλό των περισσοτέρων, κάποια βράδια πριν κοιμηθούμε, ίσως είναι πώς θα . . .  

  

  

Προσελκύσουμε Χρήματα Στη Ζωή Μας Και 

Θα Αποκτήσουμε Οικονομική Ελευθερία 

Χωρίς Να Πρέπει "Να Την Κυνηγήσουμε"… 

Ή Να Εργαστούμε Σκληρά Για Να Έρθει; 

  

  

 


Σίγουρα μπορούμε να ξοδέψουμε 5.000 (ίσως και περισσότερα!) για να παρακολουθήσουμε ένα σεμινάριο δημιουργίας πλούτου ή ένα workshop που το προσφέρει κάποιος από τη πρόσφατη γενιά των "οικονομικών γκουρού", που υποστηρίζουν ότι είναι σε θέση να μας δείξουν πώς να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία. 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κύματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων


 

Θα βομβαρδιστούμε από τεχνολογία θέσης και επίτευξης στόχων, "δεν μπορώ να αποτύχω" αυτό-διαβεβαιώσεις, κ.λπ. 

  

Αυτό το οποίο δεν γνωρίζουμε είναι: από όλες τις χιλιάδες ανθρώπων που παρακολουθούν τα πανάκριβα αυτά σεμινάρια δημιουργίας πλούτου…  

  

  

Οι Περισσότεροι Άνθρωποι (95% Και Περισσότερο)  

Ποτέ Δεν Κάνουν Χρήματα! 

  

  

Και ακόμα κι αν κάνουν...σπάνια... ίσως και ποτέ... δεν σταματούν να αναρωτιούνται με εμμονή, σε σημείο ψύχωσης, από που θα έρθουν τα επόμενα χρήματα!  

  

Αρκετά παράδοξα, κανένας από τους "οικονομικούς γκουρού", δεν ενοχλείται να εξηγήσει το γιατί. Πώς θα μπορούσαν; Δεν έχουν καμία ιδέα γιατί.  

 

Το Μυαλό Λειτουργεί Ακριβώς  

Όπως Ένας Υπολογιστής! 

  

  

Και τα θαμμένα - κατεσταλμένα συναισθήματά μας (υποσυνείδητα προγράμματα) είναι σαν ένα ιός που παρεμποδίζει την επιτυχία μας - υπονομεύει κάθε μας προσπάθεια να αλλάξουμε τη ζωή μας.  

  

Γί αυτόν ακριβώς το λόγω οι παραδοσιακές "τεχνικές επιτυχίας" για να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία, σπάνια φέρνουν τα αποτελέσματα που οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε.   

  

Το μοναδικό πράγμα που είναι η βάση σε όλες αυτές τις παραδοσιακές τεχνικές, είναι να πλημμυρίζουν το μυαλό σας με θετικές λέξεις και εικόνες 

  

Και σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό.  

  

Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: Από την ηλικία περίπου των 5 ετών όλοι αποκτούμε την συνήθεια να καταστέλλουμε - θάβουμε τα συναισθήματα μας. Αυτά τα κατεσταλμένα συναισθήματα (υποσυνείδητα προγράμματα) αρχίζουν να ενεργούν σαν ιός, που σκοπός του είναι να "διαγράψει" ότι θετικό προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό μας.   

  

Μέχρι που να μάθουμε πώς να αφήσουμε (απελευθερώσουμε) την κατεσταλμένη "κρυμμένη" αρνητικότητά μας… έχουμε έναν "ιό αντί-πλούτου, αντί-επιτυχίας" μέσα μας, που θα κάνει τα οικονομικά μας να είναι πάντα μια ατελείωτη πάλη για εμάς, και δεν θα μας επιτρέψει ποτέ να αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία.  

 

Με το πρόγραμμα Απεκτήστε Οικονομική Ελευθερία θα αφήσουμε, θα απαλλαγούμε και να απελευθερωθούμε από την θαμμένη αρνητικότητά μας (ιοί μυαλού)… θα αποκτήσουμε φυσικά μια θετική ψυχική και πνευματική διάθεση… και επομένως… χωρίς κούραση θα προσελκύσουμε την αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας.  

 

Θα  έρθουμε σε επαφή με όλα τα "αρνητικά" συναισθήματά μας… "εγώ δεν"... και… έπειτα να "τα αφήσουμε" επί τόπου. Μερικά παραδείγματα του "εγώ δεν μπορώ" συναισθήματα, που βιώνουμε καθημερινά κάνοντας τα οικονομικά μας και τη ζωή μας ένας αγώνα πάλης είναι:  

  

- "Πάντα πρέπει να δουλεύω σκληρά για να κάνω χρήματα".  

  

- "Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά δουλεύω... ή πόσο θετικός προσπαθώ να είμαι σχετικά με την οικονομική μου κατάσταση... ποτέ δεν έχω αρκετά".  

  

- "Δεν είναι δίκαιο. Οι άλλοι, πάντα φαίνεται να έχουν την εύνοια της τύχης.   Εάν υπήρχε κάποιος τρόπος να μου "έπεφταν χρήματα μπροστά μου" όλες οι οικονομικές μου δυσχέρειες θα εξαφανίζονταν".  

  

- "Τα χρήματα πάντα πηγαίνουν στα χρήματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτομαι διαφορετικά. Το βλέπω κάθε μέρα στη ζωή μου. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να αρκεστώ σε αυτά που έχω".  

  

- "Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που κάνει πολλά χρήματα. Ποτέ δεν είχα - και υποθέτω ότι ποτέ δεν θα έχω. Δεν θα μπορέσω ποτέ να αποκτήσω οικονομική ελευθερία".  

  

Και ποτέ δεν τελειώνει.  

  

Όσοι από εμάς σχετιζόμαστε με κάποια από τα παραπάνω… ή… αγωνιάμε οικονομικά… είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι έχουμε υποσυνείδητα προγράμματα "αρνητικότητας" που τρέχουν στο μυαλό μας...  

  

Όταν απαλλαγούμε από όλα εκείνα τα υποσυνείδητα προγράμματα "ιοί μυαλού" που κρύβονται βαθιά μέσα μας - μαντέψτε τι;  

 

Θα Αναρωτηθούμε Που  

Ήταν Κρυμμένα Τα Χρήματα  

Όλα Αυτά Τα Χρόνια! 

 

  

Ξαφνικά, σαν από "μαγεία," το φράγμα θα σπάσει και η αφθονία θα αρχίσει να γεμίζει τη ζωή μας από όλες τις κατευθύνσεις. Θα αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία, καθώς και την σιγουριά που την ακολουθεί.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κύματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων
 

  


Επίσης, με το να "αφήσουμε", "διαγράψουμε" τα αρνητικά μας συναισθήματα…τη θαμμένη αρνητικότητά μας... τις "Δεν μπορώ" σκέψεις μας... αρκετά σύντομα θα αρχίσουμε να ζούμε μια ζωή τόσο
πανέμορφη... την ζωή που πάντα ονειρευόμασταν. Την ζωή που επιτέλους θα έχουμε αποκτήσει οικονομική ελευθερία 

  

  

Θα Έχουμε Ένα Συναίσθημα  Απόλυτης 

Εμπιστοσύνης, Γαλήνης, Χαράς Και Ευτυχίας   

Που Θα Πλημμυρίσει Κάθε Τομέα Της Ζωής Μας!  

  

  

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Απέκτησε Οικονομική Ελευθερία, για να απελευθερωθούμε από τη θαμμένη, κατεσταλμένη αρνητικότητά μας... επίσης… ενεργεί σαν καταλύτης για να ζωντανέψουμε όλους εκείνους τους τομείς της ζωή μας, που θα μας κάνουν να νιώσουμε την ικανοποίηση που δεν είχαμε ποτέ πριν. Θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.  

  

Όταν μάθουμε πως να απαλλαγούμε από τα "περιορισμένα υποσυνείδητα προγράμματα" … λειτουργεί σαν… αφετηρία… που θα μας στείλει σε ένα καινούριο επίπεδο ικανοποίησης, απόλαυσης και ευχαρίστησης που δεν είχαμε ποτέ πριν.   

   

Και δεν έχει σημασία εάν δεν αμειβόμαστε αδρά στην τωρινή μας δουλειά. Δεν έχει σημασία εάν δεν έχουμε δουλειά. Ή ακόμη και εισόδημα.   

  

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να επιτύχουμε την οικονομική ελευθερία.  

  

Ακόμη και εάν ήμασταν άστεγοι στο δρόμο!  

  

Τίποτε από όλα αυτά δεν έχουν σημασία.  

  

Αυτό το πρόγραμμα ΔΟΥΛΕΥΕΙ!  

  

Θα αποκτήσουμε οικονομική ελευθερία. Τελεία.  

  

  

  

Ας Εξαλείξουμε Την Οικονομική Μας Αβεβαιότητα… 

Ας Αποκτήσουμε Την Οικονομική Ελευθερία… 

Που ΑΞΙΖΟΥΜΕ  

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

  

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων
Κατάλογος Προιόντων


 

 

 top