ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις &Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος   

 

  

 

Τα σκευάσματα που βοηθούν στο αδυνάτισμα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: 

 

1. ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 


Χωρίς συνταγή ιατρού
 Είναι τα γνωστά σε όλους μας χάπια αδυνατίσματος που έχουν κατακλείσει το Ιντερνετ και η πλειοψηφία τους είναι αγνώστου προσελεύσεως. Επιδρούν με το να αυξάνουν το και να καταστέλλουν την όρεξη, χωρίς να έχουν γίνει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους.  

Μιμούνται τη δράση της καφεΐνης, όπως η εφεδρίνη, οι αμφεταμίνες, η ουσία χουάνγκ, και ευτυχώς έχουν απαγορευτεί. Έχουν σημαντικές παρενέργειες, όπως αύξηση της αρτηριακής πίεσης, κεφαλαλγίες, αϋπνία, ταχυπαλμία και προκαλούν νευρικότητα και τρέμουλο. 

Με συνταγή ιατρού Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 


A) Εκείνα που δρουν στο πεπτικό σύστημα και εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους (ορλιστάτη), που στη συνέχεια αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της αφόδευσης. Οι παρενέργειες είναι γαστρεντερικής φύσεως, όπως διάρροια, αέρια, μετεωρισμός, και εξαρτώνται από την ποσότητα λίπους που καταναλώνεται. 


B) Εκείνα που δρουν στο κέντρο της πείνας στον εγκέφαλο (σιμπουτραμίνη), αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Απαγορεύεται η χορήγηση τους σε ασθενείς με ιστορικό στεφανιαίας νόσου, συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, αρρυθμιών ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Επίσης, δεν πρέπει να χορηγούνται μαζί με αντικαταθλιπτικά. Στις παρενέργειες συμπεριλαμβάνονται η ξηροστομία, η δυσκοιλιότητα και η αϋπνία. 

 

2. ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Βιταμίνη
 D Αυτή η λιποδιαλυτή βιταμίνη, που παράγεται από το δέρμα μας όταν εκτίθεται στον ήλιο, συνήθως λείπει από το αίμα των υπέρβαρων ατόμων. Βελτιώνει την δράση της ινσουλίνης, την οστεοπόρωση και ενισχύει το ανοσοποιητικό.. 

Μαγνήσιο Βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου, στο ρυθμό της καρδιάς, στη δυσκοιλιότητα, τις κράμπες και την πίεση του αίματος. Ωστόσο καταναλώνουμε 75% λιγότερη ποσότητα από την απαιτούμενη. Θεωρείται το μέταλλο της ηρεμίας. 

Ω-3 λιπαρά οξέα Είναι καλά λιπαρά που περιέχονται στα ιχθυέλαια και ενεργοποιούν τα γονίδια που αυξάνουν το μεταβολισμό και σε βοηθούν να κάψεις λίπος. Έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους και την πρόληψη ασθενειών. Επίσης, ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνουν τις φλεγμονές διευκολύνουν τη δράση της ινσουλίνης,. 

 5-HTP(5 υδροξυτρυπτοφάνη) Καταστέλλει άμεσα την πείνα και, κυρίως, την επιθυμία για γλυκά και άμυλο. Επίσης ηρεμεί διότι συμβάλει στην παραγωγή σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Η σεροτονίνη είναι ένας από τους λόγους που ζητάμε γλυκά και σοκολάτα σε περιόδους άγχους.  

Αντιοξειδωτικά Συμβάλουν σημαντικά  σε καταστάσεις οξειδωτικού στρες. Η μείωση του μεταβολισμού εξαρτάται άμεσα από τα υψηλά επίπεδα οξείδωσης του οργανισμού μας. Τα βασικά αντιοξειδωτικά είναι η βιταμίνη C, η Ε, το βήτα-καροτένιο, το συνένζυμο Q10, το α-λιποϊκό οξύ και το σελήνιο. Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα σε καταστάσεις στρες και αποτοξινώνει από τα βαρέα μέταλλα, όπως μόλυβδο και υδράργυρο. 

Σελήνιο Ιχνοστοιχείο που δεν προσλαμβάνουμε εύκολα από τη διατροφή μας, λόγω της μικρής περιεκτικότητάς του στο έδαφος. 

Συνένζυμο Q10 Αυξάνει την παραγωγή ενέργειας στα μιτοχόνδρια και στο μεταβολισμό. 

Α-λιποϊκό οξύ Βελτιώνει το σάκχαρο και τις επιπλοκές του διαβήτη, όπως επίσης αυξάνει και το μεταβολισμό 

Βιταμίνη Ε Βελτιώνει τη δράση της ινσουλίνης και, του διαβήτη. Οι δόσεις της εξαρτώνται από τα επίπεδα των ελευθέρων ριζών στο αίμα. Είναι λιποδιαλυτή και απαιτεί λίπος για να απορροφηθεί.  

Συζυγές Λινολεϊκό Οξύ (CLA) Είναι ένα φυσικό λιπαρό οξύ, που συμβάλει στη μείωση του σωματικού λίπους, της όρεξης , αυξάνει το μεταβολισμό και χτίζει μυς. Οι μύες είναι μεταβολικά ενεργοί, που σημαίνει ότι καις λίπος ακόμα και όταν ξεκουράζεσαι. Επίσης, βελτιώνει την ευαισθησία στη γλυκόζη, καταπολεμώντας τον κίνδυνο του διαβήτη. 

Χρώμιο Μέταλλο που βοηθά στην εξισορρόπηση του σακχάρου κατά τη διάρκεια της ημέρας, μειώνοντας την επιθυμία για ζάχαρη.  

Hoodia Αυξάνει το μεταβολισμό, διεγείροντας τον υποθάλαμο για παραγωγή ενέργειας (ΑΤΡ). Παράγεται από ένα αφρικάνικο φυτό. 

Υδροκιτρικό οξύ (HCA) Εμποδίζει τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λίπος, μειώνει την όρεξη και επιταχύνει το μεταβολισμό. Δρα με τον ίδιο τρόπο με το Hoodia. Έρευνα έδειξε μείωση του βάρους κατά 5% σε 8 εβδομάδες με 300 mg ημερησίως. Προέρχεται από το εξωτικό φρούτο Garginia Gambodga 

Ακετυλ-L-Καρνιτίνη Αμινοξύ που βοηθά στη μεταφορά του λίπους στα μιτοχόνδρια για την καύση.  

Σύμπλεγμα βιταμινών Β Βοηθούν στη διαχείριση του στρες και στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπών. 

Πράσινο τσάι Βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος, μειώνει τη χοληστερόλη, το οξειδωτικό στρες και συντελεί στην πρόληψη καρκίνου και παθήσεων της καρδιάς. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες, επιγαλοκατεχίνες). Αυξάνει τη θερμογένεση και το μεταβολισμό. Ιδανική περιεκτικότητα: 80% πολυφαινόλες και 55% επιγαλοκατεχίνες. 

 

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 


Από τον ΕΟΦ έχουν εγκριθεί μόνο δύο φάρμακα αδυνατίσματος. Το ένα περιέχει την ουσία ορλιστάτη και το άλλο την ουσία σιμπουτραμίνη. 

Η ορλιστάτη αναστέλλει τη δράση των ενζύμων που βοηθούν στην πέψη του λίπους, δρώντας τοπικά στο έντερο και με αυτόν τον τρόπο μειώνει την απορρόφηση των λιπαρών ουσιών. Σύνηθες παρενέργειές είναι προβλήματα στις κενώσεις, φούσκωμα, δυσφορία, υπογλυκαιμία, πονοκέφαλος και δυσαπορρόφηση των λιποδιαλυτών βιταμινών. Δεν επηρεάζει την όρεξη 

Η σιμπουτραμίνη εκλεκτικός αναστολέας της επαναπρόσληψης σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης. Μειώνει το σπλαχνικό λίπος , επιταχύνει το μεταβολισμό,  αυξάνει το αίσθημα χορτασμού και τη δαπάνη ενέργειας, βελτιώνει την ψυχική διάθεση, με αποτέλεσμα τη μείωση της όρεξης. Παρενέργειες είναι η ταχυπαλμία αύξηση της αρτηριακής πίεσης, , υπερένταση, δυσκοιλιότητα, αϋπνία, ξηροστομία, εφίδρωση. 

 

ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ 

 

Διουρητικά
Ε
πηρεάζουν αρνητικά τη λειτουργία της καρδιάς, το γλυκογόνο του ήπατος, το πλάσμα του αίματος, τον αιματοκρίτη, τη ροή αίματος προς τα νεφρά, και την ηλεκτρολυτική ισορροπία. Άλλες παρενέργειες είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικό σοκ και εκτεταμένη αφυδάτωση.  

 Παρότι υπόσχονται άμεση μείωση βάρους,  η όποια απώλεια κιλών επέρχεται αποκλειστικά από την αποβολή χρήσιμων υγρών, λόγω συνεχούς διούρησης.  

Ερυθροποιητίνη (EPO)
Χρησιμοποιείται ιατρικά για θεραπεία της αναιμίας σε νεφροπαθείς. Είναι δημοφιλής κυρίως αθλητές, χορηγείται ενδοφλέβια με σκοπό την αύξηση της ποσότητας οξυγόνου που κυκλοφορεί στο αίμα, των επιπέδων αιμοσφαιρίνης, και άλλων ποιοτικών χαρακτηριστικών του αίματος. Λόγω των πολλών και σοβαρών παρενεργειών της, τείνει να αντικατασταθεί από την οξυγλοβίνη, που είναι κτηνιατρικό φάρμακο.   

Θυρεοειδικές ορμόνες
Τ4 (θυροξίνη) και Τ3 (τριωδοθυρονίνη) ορμόνες που παράγονται από τον θυρεοειδή αδένα. Η λήψη θυρεοειδικών ορμονών από υγιή άτομα αποδομεί και καταστρέφει το μυϊκό ιστό, χωρίς να μειώνει το σωματικό λίπος. Η εκτεταμένη λήψη και παρατεταμένη χρήση τους προκαλούν σοβαρά νευρολογικά, καρδιολογικά και αγγειακά προβλήματα,  βλάπτουν ανεπανόρθωτα τον ίδιο το θυρεοειδή, με αποτέλεσμα την ελάττωση, ή ακόμη και παύση της λειτουργίας του. 

Ριμοναμπάντη
Μειώνει σημαντικά την αποθήκευση λίπους στο λιπώδη ιστό. Δρα στον εγκέφαλο περιορίζοντας την ευχαρίστηση που προκαλεί το φαγητό, με συνέπεια να τρώμε λιγότερο. Επειδή η λήψη της συσχετίστηκε με υψηλό κίνδυνο σοβαρών ψυχιατρικών διαταραχών, πρόσφατα απαγορεύτηκε. 

Αδρεναλίνη
Παράγεταιφυσικά από τον οργανισμό μας σε καταστάσεις έντονου άγχους. Χορηγείται κυρίως από τους γιατρούς σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως το σοκ και η καρδιακή ανακοπή. Η εξωγενής λήψη αδρεναλίνης αυξάνει την απελευθέρωση λιπαρών οξέων, τη μυϊκή δραστηριότητα, την έκλυση γλυκόζης στο αίμα, επιταχύνοντας έτσι την καύση θερμίδων. Αρκετές από τις παρενέργειες της περιλαμβάνουν: αρρυθμία, δύσπνοια, τρόμο, εμετούς, πνευμονικό οίδημα ακόμα και εγκεφαλική αιμορραγία.  

Αμφεταμίνες
Διεγείρουν έντονα το κεντρικό νευρικό σύστημα, προκαλούν ψυχική ευφορία και περιορίζουν το αίσθημα της πείνας. Προκαλούν εθισμό, ενώ οι τοξικές επιδράσεις τους μπορούν να προκαλέσουν θάνατο.  

Χοριακή γοναδοτροφίνη (HCG) 
Ορμόνη που παρασκευάζεται από τα ούρα έγκυων γυναικών. Χρησιμοποιείται κατά βάση  σε παχύσαρκους άντρες, και συνδυάζεται με δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων.  

Αυξητική ορμόνη (GH)
Προκαλεί μη αναστρέψιμες βλάβες στο πάγκρεας, το θυρεοειδή, την καρδιά, το συκώτι και ευθύνεται για  ακρομεγαλία και παραμορφώσεις των οστών Χορηγείται στην περιοχή της κοιλιάς, με υποδόρια ένεση. Ιατρικώς χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ελλιπούς ανάπτυξης σε παιδιά  και του νανισμού.  

Δινιτροφενόλη
Αρκετά τοξική ουσία, που ευθύνεται για αρκετούς θανάτους, και γι’ αυτό το λόγο έχει απαγορευτεί η χρήση της για απώλεια βάρους.  

Εφεδρίνη
Επιστημονικά χρησιμοποιείται κυρίως για αναπνευστικά προβλήματα και την αποσυμφόρηση της μύτης. Όταν χρησιμοποιείται για αδυνάτισμα, αναμιγνύεται η υδροχλωρική εφεδρίνη μαζί με ασπιρίνη και καφεΐνη, που όλοι γνωρίζουμε σαν χάπια ECA που η χρήση τους είναι πολύ διαδεδομένη, ειδικά ανάμεσα σε φανατικούς του fitness, γυμναστήρια και μοντέλα.. Η λήψη χαπιών ECA προκαλεί καρδιολογικά προβλήματα, θερμοπληξίες και αιφνίδιους θανάτους.  

AICAR
Συγκαταλέγεται στον κατάλογο ουσιών ντόπινγκ. Τροποποιεί το γονίδιο PPAR-δέλτα, το οποίο αυξάνει τις καύσεις θερμίδων σε φυσιολογικές συνθήκες, , επιταχύνει την απώλεια λίπους, ρυθμίζει τη μυϊκή ανάπτυξη και ελέγχει πολλά άλλα γονίδια που σχετίζονται με το μεταβολισμό.  

Θειομυκάση
Χρησιμοποιείται για την τοπική μείωση λίπους. Υπάρχει σε μορφή κρέμας, υπόθετου και ένεσης. δημιουργεί θρομβώσεις και προκαλεί και εγκαύματα όταν εγχέεται σε μεγάλες ποσότητες στον υποδόριο ιστό. 

Κλενβουτερόλη
Εξαιρετικά επικίνδυνη διότι μόνο σε μεγάλες δόσεις προκαλεί αύξηση της μυϊκής μάζας και μείωση του σωματικού λίπους, ακόμα και χωρίς δίαιτα. Ιατρικώς χρησιμοποιείται για αντιμετώπιση του άσθματος ,του βήχα, του βρογχοσπασμού.   

ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΧΑΠΙΩΝ ΑΔΥΝΑΤΥΣΜΑΤΟΣ 

 

Το πρόβλημα των μη εγκεκριμένων και μη ελεγμένων από τον Οργανισμό Φαρμάκων “προϊόντων αδυνατίσματος”, που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο εμπόριο, είναι τεράστιο. Ένα από αυτά τα “θαυματουργά” προϊόντα αδυνατίσματος, είναι και τα χάπια. 

Το μικρό χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, δηλαδή την απώλεια βάρους, είναι και το βασικό στοιχείο που προβάλλεται ως πλεονέκτημα των χαπιών αδυνατίσματος. Τα χάπια προβάλλονται ως ένας γρήγορος τρόπος για να ξεφύγει το υπέρβαρο άτομο, από μια κουραστική και επίπονη για αυτό διαδικασία, από τη στιγμή που οι περισσότερες δίαιτες απαιτούν κόπο και χρόνο,. 

Αυτό όμως που οι περισσότεροι από εμάς είτε δεν γνωρίζουμε, είτε δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε, είναι πως μια «γρήγορη» δίαιτα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι και υγιεινή, καθώς είναι βέβαιο πως επιταχύνει τις φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα το άτομο χάνει κιλά σε βάρος του συνολικού οργανισμού του, κάτι που πολλές φορές μπορεί να αποβεί και ολέθριο. 

Αρκετά χάπια αδυνατίσματος, δημοφιλή στην Αμερική και στη Βρετανία, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό και στην ελληνική αγορά, όπως το  Acomplia, Hoodia, Zimulti,  Ρimonabant, Alli, Xenical, συνδέονται πιθανόν με ψυχικές διαταραχές και τάσεις αυτοκτονίας, σύμφωνα με έκθεση αμερικανικής επιτροπής ειδικών προς τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των Η.Π.Α. Η ουσία rimonabant, σύμφωνα με την αμερικανική επιτροπή ειδικών δεν έχει αποδειχτεί πως είναι ασφαλής.  

Η αμερικανική Επιτροπή Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) διαπίστωσε ότι αρκετά από αυτά τα χάπια σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτοκτονικών σκέψεων, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν εμφανίζουν ιστορικό κατάθλιψης 

 

Έρευνες επίσης υποδεικνύουν σημαντική αύξηση άγχους, αϋπνίας και διαταραχών πανικού σε ασθενείς που έλαβαν 20 mg rimonabant

 

 

Το 2004, 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 408 ασθένησαν σοβαρά εξαιτίας της χρήσης χαπιών αδυνατίσματος στην Ιαπωνία, ενώ σε μία περίπτωση χρειάστηκε να γίνει μεταμόσχευση ήπατος, προκειμένου να σωθεί η ζωή μιας ασθενούς. 

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεγάλος αριθμός ατόμων παρουσίασε σοβαρές βλάβες στο θυρεοειδή αδένα και την καρδιά. Η πλειονότητα, δε, των σκευασμάτων και οι διαφημιστικές καταχωρήσεις που τα συνόδευαν έκαναν λόγω για «προϊόντα παρασκευασμένα από φυτικά βότανα και τσάι». 

Η διαφήμιση και διακίνηση χαπιών αδυνατίσματος μέσω του Internet, σπρώχνει πλήθος ενδιαφερομένων να αποκτήσουν αυτά τα θαυματουργά χάπια, δίχως ιατρική συνταγή, ή τη γνώμη κάποιου ειδικού, πράγμα που επιφέρει καταστροφικά αποτελέσματα στην πλειονότητα των περιπτώσεων. 

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει πως η σύσταση των χαπιών αδυνατίσματος αμφίβολης προέλευσης χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες ουσιών: 

Φενφλουραμίνη (fenfluramine)
Η φενφλουραμίνη είναι μια ουσία που καταστέλλει την όρεξη. Όταν λαμβάνεται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα αδυνατίσματος, προκαλεί βλάβες στις βαλβίδες της καρδιάς, και γι’ αυτό το λόγο στις ΗΠΑ έχει απαγορευτεί από το1997. 

ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα
Οι ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα αυξάνουν το μεταβολισμό και ενισχύουν την απώλεια σωματικού βάρους. Χωρίς την επίβλεψη κάποιου ειδικού, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά και χρόνια οργανικά προβλήματα. 

εφεδρίνη και κρεατίνη
Η εφεδρίνη και η κρεατίνη τελευταία χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε σκευάσματα αδυνατίσματος. Βασικοί αποδέκτες αυτών των σκευασμάτων είναι οι αθλητές,  αρκετοί από τους οποίους έχουν εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας στο θυροιδή και στο συκώτι,  ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πεθάνει.   

Η εφεδρίνη χρησιμοποιείται για αύξηση της ενεργητικότητας και παράλληλα απώλειας βάρους. Η κρεατίνη χρησιμοποιείται για αύξηση μυϊκής μάζας και ενεργητικότητας.  

 

Η εφεδρίνη προκαλεί το θάνατο λόγω αφυδάτωσης, ερεθίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί ταχυκαρδία. Παράλληλα, αυξάνει την κεντρική θερμοκρασία του σώματος και μειώνει την ικανότητα ιδρώματος. Λόγω του ερεθισμού που προκαλεί, καλύπτει την κούραση και την αφυδάτωση, με αποτέλεσμα να δημιουργεί καταστάσεις θερμοπληξίας στον αθλητή και να τον οδηγεί στο θάνατο. 

Η κρεατίνη προκαλεί διάρροια, μυϊκές κράμπες, αφυδάτωση όπως επίσης και θερμοπληξία. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως η εφεδρίνη.   

  

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος   

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες, απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

Γρήγορο, Εύκολο, Ασφαλές & Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα
Συνήθειες Υγιεινής Διατροφής
Μείωση Όρεξης 
Αυξηση Μεταβολισμού: Γρήγορο Κάψιμο Θερμίδων & Λίπους
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Δίαιτα
Σταματήστε τον εθισμό σε Junk Food
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Γυμναστική

Κατάλογος Προϊόντωνtop