ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Επιμηκύνετε Τη Ζωή Σας  

Κατά 10 Χρόνια. Μια Ζωή Γεμάτη  

Υγεία, Ηρεμία, Χαρά Και Αφθονία  

 

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο στο περιοδικό SmartMoney (The Wall Street Journal Magazine), ιατρικές αρχές από κορυφαία πανεπιστήμια συμβουλεύουν ότι υπάρχουν 5 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να επιμηκύνουμε τη ζωή μας μέχρι και 10 χρόνια.

Αυτές οι πέντε συμβουλές περιλαμβάνουν:

  • Σκεφτείτε θετικά: Πιθανό κέρδος ζωής: 10 χρόνια
  • Κόψτε το Κάπνισμα: Πιθανό κέρδος ζωής: 10 χρόνια
  • Διατροφή/Διαχειριστείτε το Βάρος σας: Πιθανό κέρδος ζωής: 6 - 7 χρόνια
  • Μειώστε το Άγχος/Αρτηριακή Πίεση: Πιθανό κέρδος ζωής: 5 xρόνια
  • Άσκηση: Πιθανό κέρδος ζωής: 1.3 - 3.7 χρόνια

 

Μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά το όριο ζωής σας – κατά δέκα χρόνια ίσως και περισσότερο, με το να εφαρμόσετε κάποιες ή όλες από τις παραπάνω συμβουλές. Που σημαίνει ότι με τα σωστά προγράμματα και μεθόδους, μπορείτε να ζήσετε μια ζωή μακροβιότερη, γεμάτη υγεία, ζωντάνια και ενέργεια, με τους δικούς σας όρους. Ποιός δέν θα ήθελε να ζήσει περισσότερο εάν μπορούσε να το συνδυάσει με υγεία και ευτυχία;

 

 

Σκεφτείτε Θετικά


Το να σκέφτεστε θετικά, συμβαδίζει με τη μείωση του άγχους και προσφέρει πολύ περισσότερα από το απλά να ελαττώσετε το άγχος σας. Το να κρατάτε μία θετική στάση, εκτός από το να μειώνει την πίεση που βιώνετε στη ζωή σας, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε μία χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή, η οποία σας γεμίζει με ενέργεια και αναζωογονεί τόσο το σώμα σας, όσο και το πνεύμα σας. Το να σκέφτεσαι θετικά σύμφωνα με τη μελέτη από το SmartMoney, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες - ίσως περισσότερο κι  από την άσκηση και την απεξάρτηση από το κάπνισμα - που μπορούν να φέρουν τις πιο σημαντικές βελτιώσεις στη ζωή σας.

  

Μια νέα μελέτη προτείνει ότι η αισιοδοξία μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά κατά 50%. Το να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις... την καθημερινότητα.... με αισιοδοξία, μπορεί να μεταφραστεί σε επιπρόσθετα χρόνια ζωής, σύμφωνα μελέτες που δημοσιεύτηκαν στο Journal of Personality and Social Psychology.

  

Ο συντάκτης της μελέτης από το SmartMoney, επίσης τόνισε ότι εκείνοι που αντιμετώπιζαν τη ζωή θετικά, έζησαν μια δεκαετία περισσότερο. Σύμφωνα με τον ίδιο συντάκτη, η θετική σκέψη και η αισιοδοξία είναι "καλύτερος προάγγελος από την άσκηση, ή το κάπνισμα".

  

Δώστε στον εαυτό σας τους πόρους, τα “εργαλεία” και τις μεθόδους για να δημιουργήσετε, να αποκτήσετε και να εφαρμόσετε μια θετική συμπεριφορά απέναντι στη ζωή και την καθημερινότητα. Πολλές φορές οι πελάτες μας χαμογελούν και είναι χαρούμενοι, για κανένα απολύτως λόγο, παρά μόνο γιατί ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ απλώς ΚΑΛΑ. 

 

Πώς αυτά τα εργαλεία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βιώσετε και να απολαύσετε μία αίσθηση χαράς, ευτυχίας και ευημερίας, παρά τις εξωτερικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σας; Λειτουργεί με το να εξαλείφει αυτό που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και στη φυσική έμφυτη κατάσταση ευτυχίας που θα έπρεπε να βιώνετε. Αποβάλλει την υποσυνείδητη αρνητικότητα -κάνοντας σας πιο ευτυχισμένους, ελεύθερους και “ελαφρύτερους” κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

 

 

Κόψτε Το Κάπνισμα

Ο λόγος που καπνίζουμε είναι επειδή είμαστε προγραμματισμένοι να καπνίζουμε. Αρχικά είναι οι διαφημίσεις, μετά φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι που μας λένε ότι το κάπνισμα είναι “cool”. Επίσης, όταν είμαστε μικροί, είναι ένα μέρος της επανάστασής μας. Μετά από λίγο καιρό βρίσκουμε τους εαυτούς μας γαντζωμένους... εξαρτημένους... τόσο σε φυσικό, όσο ακόμα περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, από μία συνήθεια που ουσιαστικά έχει “κολλήσει” επάνω μας και θα μείνει μαζί μας, έως ότου ανατρέψουμε αυτόν τον προγραμματισμό.

Ο υπνωτισμός και ο βελονισμός είναι συνήθως μέθοδοι με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αποτελέσματα, δεδομένου ότι δεν κάνουν τίποτα για να ανακαλύψουν και να ξεριζώσουν την αιτία...προγραμματισμό... Ο υπνωτισμός επιδιώκει μόνο να εγκαταστήσει θετικές σκέψεις πάνω από την αιτία – έτσι ώστε να την καλύψει και να μήν φαίνεται – θετικές σκέψεις του τύπου: "Δέν είμαι καπνιστής"... "Δέν μου αρέσει το κάπνισμα"...  "Προτιμώ τη ζωή από το τσιγάρο"... Αυτό δέν πρόκειται να φέρει κανένα αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο υποσυνείδητος προγραμματισμός σας εξακολουθεί να σας επιτάσσει να καπνίζετε για να συνεχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.

Τα προγράμματά μας θα βοηθήσουν εκείνους που επιθυμούν να απεξαρτηθούν από το τσιγάρο, όπως κι’ από άλλους εθισμούς, καθώς σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τη ρίζα... την συναισθηματική αιτία του εθισμού και μετά να απαλλαχτείτε από τους λόγους που σας οδήγησαν στην εξάρτησή σας.  

 

Το πρόγραμμα: Ζωή Χωρίς Τσιγάρο, θα σας δείξει πώς να πάρετε “αυτό” που το μυαλό σας νομίζει ότι παίρνετε από το τσιγάρο, ή από οποιαδήποτε άλλη ανθυγιεινή συνήθεια - από μέσα σας - όπου μία ανεξάντλητη πηγή, ηρεμίας, ασφάλειας, αυτοπεποίθησης και αγάπης, υπάρχει για να την ανακαλύψετε και να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.

 

Θα μάθετε πώς να ανατρέψετε αυτούς τους συναισθηματικούς οδηγούς σταδιακά και θα σταματήσετε να αναζητάτε την ηρεμία, την ευτυχία, ή την ασφάλειά σας στο φαγητό, το κάπνισμα, τον τζόγο, το αλκοόλ, τις ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια... και θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει μία ανεξάντλητη πηγή ευτυχίας μέσα σε σας, που είναι παρούσα 24/7/365.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δέν πρέπει να απολαύσετε τα προαναφερθέντα πράγματα εάν το επιθυμείτε. Αλλά, υπάρχει μια τεράστια ελευθερία στη συνειδητοποίηση ότι δεν είναι η πηγή της ευτυχίας, ή της ασφάλεια σας και έτσι θα είστε σε θέση να τα αφήσετε... να απεξαρτηθείτε... αντί να συνεχίζετε να είστε ψυχολογικά εθισμένοι σε αυτά.  

 

 

Διαχειριστείτε Το Βάρος Σας

Γιατί είμαστε υπέρβαροι; Ένας λόγος είναι επειδή συνήθως τρώμε αρκετά. Έχουμε κάνει “super sized” την ζωή μας. Οι ποσότητες φαγητού που καταναλώνονται είναι απίστευτες. Πάντα είναι περισσότερο, περισσότερο, περισσότερο.  

 

Γιατί παρατρώμε; Επειδή ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ από τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ μας. Ο προγραμματισμός μας γύρω από το φαγητό είναι: “όσο περισσότερο, τόσο καλύτερα”. Αγαπάμε την αξία. Λατρεύουμε τους “φάτε όσο θέλετε μπουφέδες” - σχεδόν όλα τα εστιατόρια προσφέρουν περισσότερο φαγητό στις μερίδες τους, από αυτό που μπορούμε να καταναλώσουμε.

 

Αυτός είναι ένας λόγος. 

 

Ένας άλλος ακόμα πιο σημαντικός λόγος, είναι ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ένα συναισθηματικό “check out”. Check out από τη ζωή... απόσυρση από τη ζωή. Όταν αισθανόμαστε ότι δεν είναι ασφαλές να μπούμε στη αρένα της ζωής, τότε συνήθως αποχωρούμε, και το να είσαι υπέρβαρος είναι μία από τους καλύτερες δικαιολογίες για να αποσυρθείς.  

 

Μάθετε να εξετάζετε τους συνειρμούς.. τις συνδέσεις... που κάνετε με το να είστε υπέρβαροι καθώς επίσης και τις αποστροφές σας σε αυτό. Τι είναι αυτό που μας αρέσει στο έξτρα βάρος; (Πάντα υπάρχει *κάτι* που μας αρέσει, αλλιώς θα είχαμε επιλέξει να μήν το έχουμε... κάνουμε... είμαστε). Και τι είναι αυτό που αντιπαθούμε; Αυτό είναι συνήθως πιο προφανές, αλλά όλοι μας έχουμε πράγματα που μας κρατάνε και πράγματα που μας απωθούνε σε οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας.

 

Το πρόγραμμα: Το Σώμα Που Θέλω, θα σας δείξει πώς οι “συνδέσεις” και οι αποστροφές σας, σας κάνουν να αισθάνεστε σαν μπαλάκι του πίνγκ πονγκ και σας κάνουν να αναπηδάτε πέρα δώθε, μεταξύ του να τρώτε υπερβολικά και την επόμενη στιγμή να λιμοκτονείτε μέχρι θανάτου. Θα σας δείξει πώς να αποφύγετε αποτελεσματικά αυτή την παγίδα.

 

Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να είμαστε υπέρβαροι και αυτό το πρόγραμμα θα σας δείξει πώς να τους ανακαλύψετε και μετά να τους εξαλείψετε. Αυτοί οι λόγοι είναι σαν τους ιούς υπολογιστών που τρέχουν ανεξέλεγκτα και μολύνουν το μυαλό σας. Εάν θέλετε να έχετε πραγματικά αποτελέσματα, που θα κρατήσουν, και να κάνετε την απώλεια βάρους μόνιμη, πρέπει να εξετάσετε τι είναι αυτό που προκαλεί το να έχετε έξτρα βάρος και όταν θα βρείτε τη βαθύτερη αιτία, να την βγάλετε από τη ρίζα της και να νιώσετε την εσωτερική ελευθερία και γαλήνη ότι πλέον είστε κύριος του εαυτού σας, κύριος του σώματος σας, κύριος της ζωής σας.  

 

Δώστε στον εαυτό σας το κλειδί για να εξαλείψετε αυτές τις συνήθειες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά από την ρίζα τους. 

 

 

Καταπολεμήστε Το Άγχος 

Το άγχος είναι η κύρια αιτία θανάτου και σοβαρών ασθενειών. Βρίσκεται πίσω από οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορείτε να φανταστείτε. Όταν το σώμα είναι “πιεσμένο”, δέν έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί ή να αποκατασταθεί.  Είναι σαν να έχουμε στραφεί εναντίων του ίδιου μας του οργανισμού και να τον σφυροκοπούμε αλύπητα με αρνητικές σκέψεις. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να γεμίσουμε το σώμα μας με θετική ενέργεια, που κάνει τη διαδικασία αποθεραπείας αρκετά πιο σύντομη και αποτελεσματική.  

 

RETIRE NOW!
“Retiring from stress thoughts is the
most important retirement there is!”
 

Θα καταφέρετε να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση και να εξαλείψετε το άγχος από τη ζωή σας, με το να “απελευθερωθείτε” από τις αιτίες που προκαλούν το άγχος το οποίο βιώνετε. Όταν το καταφέρετε αυτό, θα έχετε το αφεντικό σας να κραυγάζει μπροστά σας, ή θα αντιμετωπίζετε μία κρίση στη προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε με ηρεμία, δύναμη και καθαρό μυαλό  – αντί  να αντιδράσετε με τον τρόπο που έχετε προγραμματιστεί να αντιδράτε και να κάνετε το πρόβλημα ακόμη χειρότερο.

 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τείνετε να κάνετε ένα πρόβλημα χειρότερο, με να αντιδράσετε από φόβο, εγωισμό, ή άλλες συνήθειες που δέν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν μπορούσατε να απαλλαχθείτε από αυτές τις παλιές συνήθειες, να βρείτε τις πρωταρχικές αιτίες που τις κάνουν να υπάρχουν και να τις εξαλείψετε από τη ρίζα τους – και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα λάβετε από το πρόγραμμα: Ζωή Χωρίς Άγχος - τότε θα είχατε τη δυνατότητα να ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΤΕ στις προκλήσεις της ζωής (αντί να αντιδράτε σε αυτές) από θέση ισχύος, ηρεμίας, με απόλυτη σαφήνεια και καθαρό μυαλό.  

 

Έως ότου αντιστρέψετε και εξαλείψετε τις αυτοματοποιημένες αντιδράσεις που είναι προγραμματισμένες στο μυαλό σας, θα συνεχίσετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα στη ζωή σας. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής είναι λανθασμένα προγραμματισμένος να παράγει το αποτέλεσμα: “2 + 2 = 5” και θα συνεχίσει να δίνει την παραπάνω απάντηση που έχει προγραμματιστεί να παράγει, παρότι δέν είναι η απάντηση... το αποτέλεσμα... που θέλετε.

 

Εάν βιώνετε άγχος, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε τους συναισθηματικούς λόγους... αιτίες... συνήθεις... που προκαλούν τον τρόπο που αντιδράτε και αντιμετωπίζετε (ανεπιτυχώς) καταστάσεις και να τους εξαλείψετε. Τα προγράμματα μας, όχι μόνο καθιστούν αυτό εύκολο, αλλά συγχρόνως ευχάριστο και απολαυστικό.

top