ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Οποιοδήποτε Πρόβλημα 

Κι΄Εάν Μας Παρουσιαστεί 

Μπορούμε να Το Ξεπεράσουμε

 

 


 

Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί: Θέλω να δώσω ώθηση προς τα εμπρός και να πετύχω, αλλά δεν συμβαίνει ακριβώς όπως το θέλω.  

  

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Δεν είναι απαραίτητο να μας το πει κάποιος. Έχουμε πιθανώς διαβάσει βιβλία αυτοβοήθειας, ακούσαμε CDκαι παρακολουθήσαμε σε σεμινάρια.  

  

Όλοι μας ψάχνουμε αυτο το κάτι για να ενεργοποιήσει όλα όσα ήδη ξέρουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερνικήσουμε οποιαδήποτε πρόκληση και να επιτύχουμε τους στόχους μας.  

  

ΑΛΛΑ  

 

πριν, θα πρέπει να ανακαλύψουμε τι μας σταματά, και πώς να ενεργοποιήσουμε όλα αυτά που ξέρουμε ήδη, έτσι ώστε να επιτύχουμε τα όνειρα μας. Και, δεν έχει σημασία εάν αυτό που θέλουμε είναι να χάσουμε βάρος, να κερδίσουμε περισσότερο εισόδημα, να απολαύσουμε μια όμορφη σχέση, ή να αποκτήσουμε αληθινή ψυχική ηρεμία.  

  

Ας ξαναθυμηθούμε όλες εκείνες τις φορές στη ζωή μας που αντιμετωπίσαμε προκλήσεις και πώς τις υπερνικήσαμε επιτυχώς. Όταν μελετήσουμε αυτά τα γεγονότα, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο  . . .  το "μοντέλο της επιτυχίας". 

  

Οι Δύο Δυνάμεις 

Που Ελέγχουν Τις Ζωές Μας 

  

Το παράδοξο είναι ότι για τον καθένα μας, το μοντέλο της επιτυχίας είναι το ίδιο. Το δικό μου, το δικό σας, όπως και αυτού που βρίσκεται δίπλα μας. Όλοι χρησιμοποιούμε το μυαλό μας με τον ίδιο τρόπο για να υπερνικήσουμε επιτυχώς οι προκλήσεις. Όποιες κι εάν είναι αυτές.  

  

Και, όταν μελετάμε πώς οι άνθρωποι αποτυγχάνουν, θα ανακαλύψουμε ένα άλλο διαχρονικό συστατικό που επιφέρει "καταστάσεις κολλήματος" (stuck  states), που είναι η ανικανότητα να μάθουμε ή να σημειώσουμε πρόοδο. 

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία
Ότι Κι Εάν Συμβεί
Απίστευτη Αυτοπεπόίθηση
Καινούριο Ξεκίνημα
Αντιμετωπίζοντας την Αλλαγή
Ευελιξία
 

  

 

Αποτυγχάνουμε σε κάτι, λόγω μιας συγκεκριμένης συνήθειας που όλοι έχουμε. Όπως το "μοντέλο της επιτυχίας", έτσι και το "μοντέλο της αποτυχίας" είναι ακριβώς το ίδιο.  

  

Υπάρχουν δύο ισχυρές δυνάμεις ζωντανές σε καθέναν μας. Η μία λέγεται "μοντέλο της επιτυχίας" και η άλλη "μοντέλο της αποτυχίας".  

 

Η μία, ή η άλλη βρίσκονται συνήθως πάντα σε "κίνηση", το οποίο εξηγεί γιατί ο τρόπος ζωής μας μπορεί να έχει τόσες πολλές διακυμάνσεις.  

  

Όταν το "μοντέλο της επιτυχίας παίζει", όλα έρχονται όπως τα θέλουμε. Όλα.  

  

 

Το Κλειδί Που Κρατά  

Το Μυστικό Της Επιτυχίας   

  

 

Το μοντέλο της επιτυχίας είναι το κλειδί για να αποβάλουμε το "μοντέλο της αποτυχίας." Η χρησιμοποίηση του "προτύπου της επιτυχίας" για να σπάσει το "μοντέλο της αποτυχίας" είναι το πραγματικό μυστικό στην ευτυχία και το επίτευγμα, όποιοι κι εάν είμαστε, ότι κι εάν θέλουμε.  

  

Υπάρχει κάποιο μέρος μας που θέλει να μας ωθήσει προς τα εμπρός και να πετύχει, ενώ  

 

… ένα άλλο μέρος θέλει να μας τραβήξει πίσω για να μην διακινδυνεύσει. 

  

Αυτός είναι ο πόλεμος μεταξύ του "προτύπου της επιτυχίας" και του "προτύπου αποτυχίας".  

 

Και για να αποφύγουμε όλα εκείνα που δέν θέλουμε, πρέπει να είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε "το μοντέλο επιτυχίας" όποτε το επιθυμούμε.  

  

  

  

Όταν καταφέρουμε να απελευθερωθούμε από το μοντέλο της αποτυχίας, τότε θα απελευθερώσουμε την προσωπική μεγαλοφυΐα μας. Τότε θα αισθανθούμε μια εσωτερική λαμπρότητά - η αλλαγή μας θα είναι ολοκληρωτική.  

  

 

Είναι Καιρός Να Επιλέξουμε Την  

Επιτυχία Από Την Αποτυχία  

  

Είναι καιρός  να σταματήσουμε το μοντέλο της αποτυχίας και να δώσουμε ώθηση στην επιτυχία στις ζωές μας. Αυτό το ονομάζουμε Εσωτερική Λαμπρότητα.  

  

Έτσι θα ανακαλύψουμε επίσης πως:    

  

  • Η ζωή γίνεταιομαλότερηκαι πιοπλήρης         
  • Τα παροιμιακά βουνά συρρικνώνονται σε λόφους        
  • Οι σχέσεις γίνονται αποτελεσματικές με μεγαλύτερες ανταμοιβές        
  • Η αλλαγή γίνεται αβίαστη και ευκολότερη        
  • Το άγχος φεύγει από την ζωή μας        
  • Οι στόχοι επιτυγχάνονται, ξανά και ξανά          
  • Η ευφορία γίνεται τρόπος ζωής    

 

 

Ας Αφήσουμε Την 

Εσωτερική Μας Λαμπρότητα 

Να Λάμψει Στον Κόσμο 

 

 

 

 

mp3AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertzπαίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertzκαι θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας. 

 

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται. 

 

Όταν χρησιμοποιούμεΔίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες, απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το όνειρο Γινεται Πραγματικότητα
Νόμος τηε Έλξης: Επιτυχία
Ότι Κι' Εάν Συμβεί
Απίστευτη Αυτοπεποίθηση
Καινούριο Ξεκίνημα
Αντιμετωπίζοντας την Αλλαγή
Ευελιξία
Κατάλογος Προιόντων