ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

 

  Φοβόμαστε Ότι
Οι Ελπίδες Και Τα Όνειρα Μας
λπίδες Και Τα Όνειρά Μας   

Θα Παραμείνουν ΜΟΝΟ  

Ελπίδες Και Όνειρα;  

  

 

 

Αρκετοί από εμάς ανησυχούμε ότι όταν θα πλησιάζει η ζωή μας στο τέλος της, θα μας έχει "ξεφύγει" κάτι. Θα έχουμε παραλείψει να κάνουμε πράγματα που θαθέλαμε να είχαμε κάνει....αλλά. 

  

Ότι δεν πήραμε ποτέ τοσπίτι που θέλαμε, τοαυτοκίνητο που ονειρευόμασταν . . . Ότι ποτέ δεν είχαμε τοσύντροφο που μας άξιζε, τηνοικογένεια που θα θέλαμε, τηναναγνώριση που επιθυμούσαμε, ταταξίδια που ποτέ δεν πήγαμε, τηνεπιτυχία που πάντοτε φαίνονταν να είναι τόσο κοντά, τηναποδοχή από αυτούς που βρίσκονταν γύρω μας, ή ταυλικά αγαθά που δεν αποκτήσαμε. 

  

Οίκοι ευγηρίας είναι γεμάτοι από ανθρώπους που δεν έζησαν ποτέ πραγματικά, δεν μεγιστοποίησαν ποτέ τις δυνατότητές τους, δεν υπερέβησαν ποτέ το κοινό. 

  

Ίσως ονειρευόμαστε να τραγουδήσουμε σε μια μεγάλη συναυλία… να γράψουμε ένα βιβλίο… να αναρριχηθούμε στο όρος Έβερεστ… να δειπνήσουμε στα καλύτερα εστιατόρια… να κάνουμε scubadivingστο νότιο ειρηνικό… να βάλουμε υποψηφιότητα για κάποιο δημόσιο αξίωμα… να κάνουμε την δικιά μας επιχείρηση…  

  

Τότε ας αρχίσουμε να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μαςσήμερα, ώστε να κάνουμε τιςελπίδες και τα όνειρά μας πραγματικότητα. 

 

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Ιδανικός Σύντροφος
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων


  

  

 

Η Ζωή Είναι Πάρα Πολύ Σύντομη 

Για Να Περιμένουμε Έστω Και Ένα Λεπτό Περισσότερο  

  

 

 

Όλοι όσοι έχουν βιώσει επιτυχία στη ζωή τους . . . οι πραγματικά επιτυχημένοι . . . τις φορές που ρωτήθηκαν πως τα κατάφεραν, οι απαντήσεις όλων τους ήταν κοινές. 

 

Για να καταφέρουμε όλα εκείνα που θέλουμε, θα πρέπει να ανακαλύψουμε ποιος είναι οσκοπόςμας στη ζωή. Να ταξινομήσουμε και να ιεραρχήσουμε, όλα εκείνα τα πράγματα, τις ιδέες και απόψεις που μέχρι τώρα, αντί να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμασταν προς τα εμπρός, έχουν δημιουργήσει ένασύννεφο ομίχλης γύρω μας και μας αποπροσανατολίζουν. Να χαράξουμε μία πορεία, το δικό μας μονοπάτι που θα μας οδηγήσει μεσιγουριά καιασφάλεια στην επίτευξη των ονείρων και επιθυμιών μας. 

  

  

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συμπαθούν την ιδέα της επίτευξηςστόχων, τις φορές που το έχουν κάνει, έχουν παρατηρήσει ότι όταν γράφουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας, ο εγκέφαλός μαςλειτουργεί αυτόματα για να τα φέρει στην πραγματικότητα που ζούμε. 

 

Στόχος που θέτουμε= σαφήνεια = δύναμη.  

  

ΑΛΛΑ, μερικά προγράμματαείναι γρηγορότερα, ταχύτερα και ευκολότερα από ότι άλλα… και είναιχαρά καιδιασκέδαση, κι όχιδουλειά, μιζέρια και κούραση. 

  

Αυτός είναι ο δρόμος του: Καθαρό Μυαλό ~ Λαμπρό Μέλλον.  

  

Ο εσωτερικός μας κόσμος δημιουργεί τον εξωτερικό κόσμο που βιώνουμε. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία εάν αυτό που ζητάμε είναι πλούτος, ή υγεία, ή ένα καινούργιο σπίτι, ή ένα καλύτερο αυτοκίνητο, ή μια πιο πετυχημένη καριέρα, ή νέα έπιπλα… γιατί για αυτόν, ο μηχανισμός πραγματοποίησής τους είναι οίδιος.... Και αρχίζει πάντα απόμέσα προς τα έξω. 

  

Ας Αρχίσουμε Να Δημιουργούμε  

ΤΗ Ζωή Που Πάντα Ονειρευόμασταν  

 

 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε. 

 

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το όνειρο Γινεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης:  Ιδανικός Σύντροφος
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων
Κατάλογος Προιόντων


 

  

 top