ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Ήρθε Η Στιγμή Να

Δημιουργήσουμε, Μεταμορφώσουμε  

Γιορτάσουμε & Απολαύσουμε

Το Μεγαλύτερο Δώρο Της Ζωής. 

Τη Σχέση Μας

 

 

 

Όλοι μας έχουμε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι αυτό που δίνει σε μια σχέση το πάθος, την αγάπη και τη λάμψη. Ποιες είναι εκείνες οι  δυνάμεις που προκαλούν τον ενθουσιασμό, τη χαρά, την ευτυχία και το πάθος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.   

  

Η αγάπη, το πάθος και η επιθυμία είναι πανίσχυρες δυνάμεις που μπορούν να κομματιάσουν τον κόσμο μας, αφήνοντας μας πόνο, ή μπορούν να μας ανυψώσουν σε απίστευτα ύψη, να γεμίσουν την καρδιά μας με έκσταση, χαρά και απόλαυση.  

  

Όλοι μας επιθυμούμε να φέρουμε περισσότερο πάθος στην προσωπική μας ζωή . . . να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας, ή απλώς να βελτιώσουμε την σχέση μας, να την ανανεώσουμε και να της δώσουμε νέα πνοή

 

Είναι σπάνιο εκείνο το ζευγάρι, που αργά ή γρήγορα δεν θα βρεί εμπόδια στο δρόμο του. Εάν αναγνωρίσουμε από την αρχή ποια θα είναι τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στη σχέση μας, τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μην βραχούμε από την καταιγίδα.   


 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Προσε΄λκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Γάμος
Ξεπεράστε Την Πρώην Σχέση Σας
Μια Καινούρια Αρχή
Βάλτε Τέλος Στις Συγκρούσεις & Τους Καβγάδες
Σχέση Γεμάτη Πάθος & Αγάπη 
Αντιμετώπιση Στυτικής Δυσλειτουργίας
Τέλος Στην Πρόωρη Εκσπερμάτωση
Τέλος Στην Απιστία


  Και είμαστε εδώ για να αποφύγουμε αυτή την καταιγίδα. Θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε εκείνες τις σχέσεις που πάντα ονειρευόμασταν. Να δημιουργήσουμε τον σπινθήρα, που θα γίνει φωτιά και θα γεμίσει με αγάπη, ικανοποίηση και ζεστασιά τη ερωτική μας ζωή. Να πάμε τον ενθουσιασμό, και το πάθος σε νέα επίπεδα.  
 

  

Το να είσαι ζευγάρι, είναι ένα ταξίδι.  Είναι μια εξερεύνηση για να βρούμε τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε μία "συνεργασία". Γιατί η σχέση είναι συνεργασία μεταξύ δύο ατόμων για ναπετύχουν την ευτυχία. Είναι μια εξερεύνηση στο να ανακαλύψουμε τι σημαίνει να θέτεις όρια και να συμβιβάζεσαι, και τι είναι αυτό το μαγικό συστατικό πουκρατάει την αγάπη ζωντανή. 

  

  

  

Ας Φέρουμε Τη Μαγεία Στις Σχέση Μας  

Ας βγάλουμε Το Καλύτερο Από  

Τον Εαυτό Μας Και Τον Σύντροφο Μας;  

Ας Μεταμορφώσουμε Τη Σχέση Μας 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 
 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το όνειρο Γινεται Πραγματικότητα
Νόμος τηε Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος τηε Έλξης: Γάμος 
Ξεπεράστε Την Πρώην Σχέση Σας
Μια Καινούρια Αρχή
Βάλτε Τέλος Στις Συγκρούσεις & Τυς Καβγάδες
Σχέση Γεμάτη Πάθος & Αγάπη
Αντιμετώπιση Στυτικής Δυσλειτουργίας
Τέλος στην Πρόωρη Εκσπερμάτωση
Τέλος στην Απιστία
Κατάλογος Προιόντων


 

 

 

 top