ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Τι Και Εάν

Μπορούσαμε Να Ξεπεράσουμε 

Την Ντροπαλότητα Και Τον Φόβο  

Του Να Μιλάμε Δημόσια, Να Απαγγέλουμε Λόγους 

Και Να Κάνουμε Παρουσιάσεις; 

Πόσο Πολύ Διαφορετική Θα Ήταν Η Ζωή Μας; 

 

 

 

 

 

Δεν έχει σημασία ότι όνομα κι εάν του έχουμε δώσει. Εάν δεν μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα όταν το θέλουμε, αυτό είναι ένα πρόβλημα που μας στερεί να απολαύσουμε τη ζωή.  

  

Αλλά όχι μόνο μας στερεί την ελευθερία να ζήσουμε ανοιχτά, όπως τόσοι άλλοι κάνουν, αλλά έχει αποδειχθεί ότι μας κάνει πιο επιρρεπείς στις ασθένειες.   

  

  

Η Άσχημη Αλήθεια  

  

  

Μελέτες από ομάδες επιστημόνων, δείχνουν ότι οι άνθρωποι που αναπτύσσουν λιγότερες κοινωνικές δραστηριότητες και λιγότερες κοινωνικές επαφές, παρουσιάζουν χαρακτηριστική αύξηση στις ασθένειες...  

  

Ο λόγος, όπως αποδεικνύεται στις μελέτες, οφείλεται στο γεγονός ότι η έλλειψη κοινωνικής δραστηριότητας αδυνατίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο καθένας μας γνωρίζει ότι ένα ανοσοποιητικό σύστημα που είναι αδύνατο, αυξάνει τις πιθανότητες να προσβληθούμε από ασθένειες και αρρώστιες. 

  

  

Τα δυσμενή αποτελέσματα που μπορεί να έχει το άγχος και η πίεση στην υγεία μας:  

  

Περισσότερα κρυολογήματα, πιο ισχυροί πονοκέφαλοι, αύξηση στις μολύνσεις από βακτήρια και ιούς, αύξηση στην αρτηριακή πίεση, καρδιακά προβλήματα, αρρυθμίες και καρδιακά επεισόδια, εμμηνορροϊκές διαταραχές, ανικανότητα και πρόωρη εκσπερμάτωση.  

  

Επίσης, επιδείνωση της κολίτιδας, γαστρίτιδας, ελκών στομάχου, και ερεθισμός των εντέρων, αύξηση σε δερματικά προβλήματα, όπως έκζεμα και ψωρίαση, αυξανόμενες επιθέσεις άσθματος, αύξηση σε πρόωρες γεννήσεις με πολύ χαμηλό βάρος των μωρών, αρθρίτιδα,  κατάθλιψη... 

  

Αυτό που επίσης έχει παρατηρηθεί, είναι ότι η αίσθηση του προσωπικού ελέγχου... η αυτό-ενδυνάμωση... είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην καταπολέμηση του άγχους.   

  

Όσο καλύτερα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το άγχος, τόσο πιο δυνατό θα είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Όσο πιο δυνατό το ανοσοποιητικό μας σύστημα, τόσο λιγότερη η πιθανότητα ασθενειών.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong
Καταπολέμηση Άγχους
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Αύξηση Πωλήσεων
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Τέλος στην Αναβλητικότητα
Απόλυτη Συγκέντρωση στο Στόχο μου
Δώστε Ώθηση στη Δημιουργικότητα
Απο την Ιδέα στην Παραγωγή
Διαχείριση Χρόνου & Εργασιών
Αντιμετώπιση Εργασιακού Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία


  

Εάν η "κοινωνική ανησυχία" και η ντροπαλότητα έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν περισσότερο άγχος... και το περισσότερο άγχος προκαλεί περισσότερες ασθένειες και αρρώστιες... και η αίσθηση του προσωπικού ελέγχου και της αυτό-ενδυνάμωσης δημιουργεί μηχανισμούς αντιμετώπισης και καταστολής του άγχους και της πίεσης και πολύ περισσότερο ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα... και ένα πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να καταπολεμήσει ασθένειες και να επιμηκύνει το χρόνο ζωής... 

  

Τι θα μπορούσε να μας αποτρέψει από το να κάνουμε οτιδήποτε είναι αναγκαίο για να υπερνικήσουμε την "κοινωνική ανησυχία" (socialanxiety) και την ντροπαλότητα και να στηριχτούμε στη δύναμη που μας δίνει η αίσθηση του προσωπικού μας αυτό-ελέγχου και αυτό-ενδυνάμωσης, για να δημιουργήσουμε μηχανισμούς που θα μας προστατέψουν από ασθένειες και αρρώστιες και θα επιμηκύνουν τη ζωή μας;  

  

  

Ο Καιρός Έχει Έρθει Για Να 

Νικήσουμε Το Κτήνος Μια Για Πάντα 

  

  

Το πρόγραμμά μας Μιλήστε Δημόσια Χωρίς Φόβο, έχει δημιουργηθεί για να δώσει ώθηση στην εμπιστοσύνη μας ότι μπορούμε να υπερνικήσουμε το φόβο.  

  

Θα αποκτήσουμε ξανά πάλι τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας. Μιας ζωής γεμάτη υγεία και μακροβιότητα.  Πλέον δεν θα αποτελεί εμπόδιο το να μιλάμε ελεύθερα ανάμεσα σε πλήθος, να κάνουμε εταιρικές παρουσιάσεις και να βγάζουμε λόγους.  

  

Αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν είναι μόνο για δημόσιες ομιλίες, απαγγελίες λόγων σε ακροατήρια, και εταιρικές παρουσιάσεις. Δεν είναι μόνο για το πώς να ξεπεράσουμε την ντροπαλότητά μας. 

  

Είναι για την υγεία μας. Και είναι για την ποιότητα και την ποσότητα του χρόνου που μας έχει μείνει για να απολαύσουμε.  

  

 

  

Δεν Είναι Καιρός Να Αρχίσουμε Να 

Αισθανόμαστε & Να Βιώνουμε  

Την Αληθινή Δύναμη της Ζωής ΤΩΡΑ; 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong
Καταπολέμηση Άγχους 
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Αύξηση Πωλήσεων
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Τέλος στην Αναβλητικότητα
Απόλυτη Συγκέντρωση στο Στόχο μου
Δώστε Ώθηση στη Δημιουργικότητα
Απο την Ιδέα στην Παραγωγή
Διαχείριση Χρόνου & Εργασιών
Αντιμετώπιση Εργασιακού Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία
Κατάλογος Προιόντων 


 

  

 

 Top