ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

  

Τι Κι Εάν Μπορούσαμε Να Σταματήσουμε
Την Αναβλητικότητα Μία Για Πάντα;
Τι Κι Εάν Μπορούσαμε Να Έχουμε
Τα Αποτελέσματα Που Θέλαμε Κάνοντας
Τα Πράγματα Που Αναβάλαμε Για Αύριο;

Τι Κι Εάν Το Αύριο Έρχονταν Σήμερα; 

 

 

  

  

Λόγω των γρήγορων ρυθμών ζωής οι περισσότεροι έχουμε την αίσθηση, ότι κάθε μέρα λιγοστεύουν οι ώρες που έχουμε στη διάθεσή σας. Συνεχώς αγχωνόμαστε όταν σκεφτόμαστε όλα αυτά τα πράγματα που ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Εργαζόμαστε πιο πολύ και πιο σκληρά από ποτέ άλλοτε, αλλά δέν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.  

  

Εάν αυτό είναι που συμβαίνει στη ζωή μας - ΤΩΡΑ είναι ο καιρός να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.   

  

Στη σημερινή οικονομία, το επιχειρείν και η εργασία είναι πολύ πιο δύσκολα και αντίξοα από ποτέ -- Οι άνθρωποι σε κάθε τομέα πρέπει να εργασθούν πιο έξυπνα και πιο σκληρά για να αποδείξουν ότι αξίζουν.   

  

Εάν δεν έχουμε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είμαστε αποδοτικοί στην εργασία μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε πλεονέκτημα για τους εργοδότες μας, τότε θα μείνουμε πίσω.   

  

  

Θα Μπορούσε Ο Τρόπος Που Διαχειριζόμαστε 

Τον Χρόνο Μας Να Έθετε 

Σε Κίνδυνο Την Καριέρα Μας; 

  

  

Η αναβλητικότητα - Procrastination -  είναι η πιο σημαντική παράμετρος που κάθε εταιρεία έχει να αντιμετωπίσει, για να πετύχει στο σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο.  

  

Η αναβλητικότητα δεν γνωρίζει όρια, επηρεάζει τους πάντες, από τα ανώτατα μέχρι τα κατώτερα στελέχη, άνδρες και γυναίκες, έγχρωμους και λευκούς. Είναι υπεύθυνη για χαμένες ευκαιρίες, αναβολή έργων, προθεσμίες που δέν προλαβαίνουμε και κρύβεται πίσω από εργασιακές συγκρούσεις και απογοητεύσεις.   

  

Μια έρευνα έγινε ανάμεσα σε ανώτατα στελέχη από εταιρείες που ανήκουν στο Fortune 500 Companies. Στελέχη που κατείχαν “dream jobs”, με απολαβές που κανένας μας δεν πρόκειται να έχει στη ζωή του. Το 83% αυτών, ονόμασαν την αναβλητικότητα σαν το πιο σημαντικό εμπόδιο που θα έπρεπε να υπερνικήσουν για να επιτύχουν στη ζωή τους.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Αύξηση Πωλήσεων
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Τέλος στην Αναβλητικότητα
Απόλυτη Συγκέντρωση στο Στόχο μου
Δώστε Ώθηση στη Δημιουργικότητα
Απο την Ιδέα στην Παραγωγή
Διαχείριση Χρόνου & Εργασιών
Αντιμετώπιση Εργασιακού Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία
 

   

Σε μια άλλη μελέτη, αναλύθηκαν τα αποτελέσματα των επιμορφωτικών προγραμμάτων που διεξήχθησαν από τα καλύτερα training schools στις ΗΠΑ.  

 

Το πρόγραμμα "υπερνικώντας της αναβλητικότητα" αύξησε την αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα κατά τρείς φορές, σε σύγκριση με προγράμματα Διαχείρισης Χρόνου και Άγχους.   

  

Είναι η "αναβλητικότητα" που οδηγεί στη φτωχή διαχείριση χρόνου, που με τη σειρά του επιφέρει μεγαλύτερο άγχος, και εκνευρισμό.    

  

Το ταλέντο, η εξυπνάδα και το χάρισμα χάνονται και καταστρέφονται από ένα και μόνο πράγμα. Την αναβολή.   

  

  

Η Αναβολή Είναι Ο Σιωπηλός Δολοφόνος 

Των Δυνατοτήτων & Των Ονείρων Μας  

  

  

Δυστυχώς, οι εταιρείες προτιμούν περισσότερο να εκπαιδεύουν τα στελέχη τους στο  πώς να διαχειρίζονται το χρόνο τους, παρά στο πώς να υπερνικήσουν την αναβολή. Κι αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι η κακή διαχείριση χρόνου, είναι ένα από τα αποτελέσματα της αναβλητικότητας.   

  

·         Είναι καιρός να σταματήσουμε να αναβάλουμε δουλειές και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός.       

·         Ας ανακαλύψουμε το πάθος μας που μας δίνει τη δύναμη για να διαπρέψουμε.       

·         Ας κάνουμε κάθε μέρα μας να είναι γεμάτη με ενέργεια, έμπνευση και παρακίνηση       

  

Ίσως όλοι μας θυμόμαστε κάποια εποχή που ήμασταν παθιασμένοι με κάτι και δεν μπορούσε να περάσει στιγμή χωρίς να ασχοληθούμε μαζί του.  

  

Ίσως αισθανθήκαμε αυτόν τον ενθουσιασμό και την ενέργεια τις φορές που ανακαλύψαμε κάτι καινούριο. Ή ίσως πείσαμε τον εαυτό μας  ότι είναι κάτι που κάναμε με αγάπη και μας έδινε τόση απόλαυση να ασχοληθούμε με αυτό.  

  

Ο μόνος τρόπος για να ξαναποκτήσουμε αυτό το συναίσθημα και να το μεταφέρουμε σε όλους τους τομείς τις ζωή μας , είναι να αντικαταστήσουμε το "πρέπει να το κάνω", με το "θέλω να το κάνω", "μ’ αρέσει να ασχοληθώ".  

 

Αυτό μας απελευθερώνει και μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να απολαύσουμε αυτό που μας προσφέρει η ζωή μας  

  

Ο μόνος τρόπος να φθάσουμε εκεί, είναι να βγάλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, το "πρέπει να..." από τις δραστηριότητες μας και πολύ περισσότερο από τη ζωή μας και να το αντικαταστήσουμε με το "θέλω να...", "μ’ αρέσει να...".  

 

Αυτό μας αφήνει ελεύθερους να συμμετέχουμε στα καλύτερα που έχει να μας προσφέρει η ζωή και να βγάλουμε το καλύτερο εαυτό μας στο φώς.  

  

  

Ας Ξεπεράσουμε Ότι Μας Περιορίζει  

Ας Εξαπολύσουμε Τον Εαυτό Μας 

Σε Ένα Λαμπρό Μέλλον  

  

  

Η πρόκληση είναι ότι είμαστε μεγαλοφυΐες. Μεγαλοφυΐες στο να βρίσκουμε και να εφευρίσκουμε λόγους για να καθυστερήσουμε να αναλάβουμε δράση. Τηλεόραση, υπολογιστές, μουσική, φαγητό και τηλέφωνο είναι μόνο κάποια από τους αναρίθμητους τρόπους που μπορούμε να εφεύρουμε για να αναβάλουμε αυτό που έχουμε αναλάβει να κάνουμε.    

  

Πόσο πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα είχαμε, εάν συγκεντρωνόμασταν και κάνουμε αυτό που ήταν να κάνουμε!; Το πρώτο βήμα είναι να ανακαλύψουμε για ποιό λόγο "αποσπούμε" τους εαυτούς μας.  Ίσως όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε αισθανθεί . . .   

  

·         Το Φόβο της αποτυχίας ή το φόβο της επιτυχίας     

·         Πλήρη αποστροφή για οποιαδήποτε δραστηριότητα     

·         Να Προτιμάμε να εργαζόμαστε μόνο μόνοι μας, ή μόνο με την ομάδα μας    

·         Δύναμη πάνω στους άλλους, αποκτώντας τον έλεγχο της ροής πληροφόρησης     

·         Συντετριμμένοι ή αγχωμένοι από τον όγκο της δουλειάς     

  

Το πρώτο βήμα είναι να ανακαλύψουμε την αιτία αυτών των πεποιθήσεων και να απαλλαγούμε οριστικά. Και όταν ελευθερωθούμε θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε καινούριες πεποιθήσεις, αντιλήψεις και πιστεύω, που θα υποστηρίζουν τους στόχους και τις αξίες μας.  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Αύξηση Πωλήσεων
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Τέλος στην Αναβλητικότητα
Απόλυτη Συγκέντρωση στο Στόχο μου
Δώστε Ώθηση στη Δημιουργικότητα
Απο την Ιδέα στην Παραγωγή
Διαχείριση Χρόνου & Εργασιών
Αντιμετώπιση Εργασιακού Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία


  

  

Με το πρόγραμμα Νικήστε την Αναβλητικότητα, θα μάθουμε τρόπους που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κίνητρα που θα μείνουν στη ζωή μας και θα μας κάνουν να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες μας με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στην εργασία μας. Θα μπορέσουμε να:  

  

·         Ξοδέψουμε περισσότερο χρόνο κάνοντας τα πράγματα που έχουν αξία για εμάς     

·         Αποβάλουμε το άγχος, να κοιμηθούμε καλύτερα και νααποκτήσουμε μια πιο υγιή ζωή    

·         Αποδράσουμε από την προσωπική μας "φυλακή του χρόνου" και να αισθανθούμε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όταν το θέλουμε    

·         Αποκτήσουμε καλύτερη απόδοση και περισσότερη ασφάλεια στο επάγγελμά μας     

·         Επιτέλους να χρησιμοποιήσουμε την άδεια διακοπών μας    

·         Και ακόμη περισσότερα!   

  

Δεν Είναι Καιρός Να Αξιοποιήσουμε 

Το Μέγιστο Των Δυνατοτήτων Μας  

Και Να Επιτύχουμε Όλα Εκείνα Που Πάντα Θέλαμε;  

Ας Σταματήσουμε Την Αναβλητικότητα Τώρα  

  

  

Ναι Μπορούμε. Και Ναί Θα Το Κάνουμε.  

 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος  

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Αύξηση Πωλήσεων
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Τέλος στην Αναβλητικότητα
Απόλυτη Συγκέντρωση στο Στόχο μου
Δώστε Ώθηση στη Δημιουργικότητα
Απο την Ιδέα στην Παραγωγή
Διαχείριση Χρόνου & Εργασιών
Αντιμετώπιση Εργασιακού Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία
Κατάλογος Προιόντων 


 

 

 

top