ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

 

 

Ας Βαδίσουμε Το Δρόμου 

Του Μεγαλείου, Ανεξαρτήτως Του Τι Συμβαίνει Στη Ζωή Μας   

 

 

 

 

  

Αυτό το πρόγραμμα έχει να κάνει με το πώς να ξαναβρούμε και να αποκτήσουμε πάλι την προσωπική μας δύναμη, που βρίσκεται θαμμένη τόσο καιρό τώρα. Έχει να κάνει με το πώς να "αγγίξουμε" τη ζωή κάποιου, να τους ωθήσουμε να αναλάβουν δράση και να κάνουν αυτό που χρειάζεται για:  

  

  

Να Αναρριχηθούμε Σε Οποιοδήποτε Βουνό  

Ανεξάρτητα Από Το Πόσο Απόκρημνες 

Είναι Οι Πλαγιές Του   

  

  

Το πρόγραμμα Ότι κι Εάν Συμβεί, Θα μας κάνει να αναζητήσουμε το προσωπικό μας μεγαλείο, ανεξαρτήτως με το τι συμβαίνει στη ζωή μας.  

  

·         Θα αρχίσουμε να αποκτάμε έμπνευση και να παίρνουμε πρωτοβουλίες που θα τις μεταφράσουμε σε πραγματικά αποτελέσματα. "Εάν περνάμε το χρόνο μας με το να καθόμαστε, να ονειρευόμαστε και να φανταζόμαστε, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κάνουμε μια μεγάλη τρύπα στον καναπέ μας".   

·         Θα αποκτήσουμε ευθύνη για το προσωπικό μας μεγαλείο, που σημαίνει ότι αυτό που θέλουμε, θα έρθει πιο γρήγορα και πιο σύντομα.    

·         Θα δημιουργήσουμε πιο δυναμικές, αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας και πολύ περισσότερο θα συσφίξουμε τους οικογενειακούς δεσμούς μας. Κι αυτό θα μας δώσει την αίσθηση της χαράς, της απόλαυσης και της ευτυχίας, που θα εμφανιστούν στην ζωή μας πολύ γρηγορότερα από ότι φανταζόμαστε. 

 

  

Ας Εμπιστευθούμε Τον
 Εσωτερικό Μας Δάσκαλο
Και Ας Αρχίσουμε Να Απολαμβάνουμε Την Επιτυχία
 

  

  

 Αυτή το πρόγραμμα είναι πραγματικά διαφορετικό 

  

Θα μάθουμε πώς να γίνουμε ο "εσωτερικός μαςΔάσκαλος" και να χρησιμοποιήσουμε τα μαθήματα της ζωής μας, για να αναρριχηθούμε στις κορυφές που υψώνονται μπροστά μας – όχι απλώς τα βουνά αλλά τις κορυφές 

  

Θα εμπλουτίσουμε τη ζωή μας! Θα κάνουμε τεράστια βήματα μπροστά, ή μπορεί να κάνουμε μόνο μικρά βήματα μπροστά – ότι κι εάν εμείς αποφασίσουμε, θα φέρουμε το προσωπικό μας μεγαλείο στην επιφάνεια, με τον ρυθμό που θα επιλέξουμε.  

  

Με αυτό το μοναδικό πρόγραμμα θα: 

 

·         αρχίσουμε να ζούμε με βεβαιότητα και σιγουριά για ότι κάνουμε στη ζωή μας, χωρίς ποτέ να ξανά αμφιβάλουμε τον εαυτό μας.... 

 

·         ασχοληθούμε και θα επενδύσουμε στον εαυτό μας, αντί να σπαταλάμε τον χρόνο και την ενεργεία μας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν χρειαζόμαστε...  

 

·         αποκτήσουμε περισσότερη πίστη στη ζωή και στον εαυτό μας…  

 

·         επικοινωνήσουμε με τους άλλους με δύναμη, σιγουριά και κύρος   

·         αποκτήσουμε πιο αποτελεσματικές ικανότητες στη λήψη αποφάσεων…  

 

·         ανακαλύψουμε ποια είναι η κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε στη ζωή... 

  

·         απολαύσουμε όλο και περισσότερη επιτυχία…   

  

Θα μπορέσουμε έτσι "Να ζήσουμε τη ζωή που μας αρέσει και να μας αρέσει η ζωή που ζούμε!" 

  

Όποιες κι εάν είναι εκείνες οι σκοτεινές σκέψεις που γυρίζουν στο μυαλό μας, όταν απελευθερώσουμε τον "εσωτερικό μαςΔάσκαλο", μαγικά πράγματα θα αρχίσουν να συμβαίνουν.   

  

Αυτό το πρόγραμμα προσωπικής μεταμόρφωσης θα αλλάξει την πορεία της ζωής μας και λόγω της κατανόησή μας για τους νόμους της φύσης, του κόσμου και του σύμπαντος, θα είναι ακόμη πιο εύκολο να αρχίσουμε να κάνουμε τον εαυτό μας να λάμπει.   

 
 

Ο Μεγάλος Νόμος   

  


Ο νόμος της έλξης προτείνει να εστιάσουμε την προσοχή σας σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε, και
όχι σε αυτό που θέλουμε να αποφύγετε. Αλλά αρκετά συχνά οι σκέψεις που συνεχώς τρέχουν στο μυαλό μας, επικεντρώνονται σε αυτό που δεν θέλουμε.

 

 "Δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου. Δεν θέλω να χρωστάω. Δεν θέλω ο σύντροφος μου να μην με καταλαβαίνει. Δεν θέλω η επιχείρηση μου να κλείσει".   

  

Αυτό δεν είναι ο "εσωτερικός μαςΔάσκαλος".  

Αυτό είναι αρνητικότητα.   

  

Ίσως σκεφτόμαστε ότι Δεν έχουμε "εσωτερικόδάσκαλο", γιατί οι σκέψεις μας είναι γεμάτες από "Δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν είμαι αρκετά έξυπνος. Η οικογένεια μου Δεν είναι υγιής. Το παρελθόν μου Δεν είναι καλό. Ντρέπομαι για όλα αυτά που έχω κάνει".   

  

Όταν θα βρούμε τον "εσωτερικό μαςΔάσκαλο", ο νέος, γεμάτος υποστήριξη, φρεσκάδα και ευγένεια, εσωτερικός διάλογος που θα έχουμε, θα μας καταπλήξει. Θα φέρει μια λάμψη στην προσωπικότητά μας και θα αρχίσουμε να μοιραζόμαστε το ταλέντο μας με τον κόσμο, που θα είναι το δώρο μας σε όλους εκείνους. Και αυτό με τη σειρά του, θα μας αποφέρει πολλά περισσότερα δώρα, από τον κόσμο και τη ζωή πίσω σε εμάς.   

  

Είναι καιρός για να καλωσορίσουμε τον "εσωτερικό μαςΔάσκαλο"και να τον φέρουμε σε κάθε πτυχή της ζωή μας.  

  

Θα μπορέσει να ανέλθει στην επιφάνεια του χαρακτήρα μας, ώστε να μπορούμε να ανακάμψουμε από οτιδήποτε κι εάν μας συμβεί. Ώστε να βγούμε στην άλλη πλευρά πιο δυνατοί, ώριμοι και καλοί.   

  

Όλοι μας ίσως Είχαμε κάποια στιγμή αυτό το συναίσθημα, ότι αυτό που κάνουμε είναι τόσο λίγο μπροστά σε αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ότι ποτέ δεν έχουμε αξιοποιήσει όλο το φάσμα των δυνατοτήτων μας. 

  

  

Τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε όλη την πνευματική και ψυχολογική δύναμη για να πραγματοποιήσουμε όλα όσα θέλουμε να κάνουμε. Τώρα μπορούμε να αναπτύξουμε τους μυς του χαρακτήρα μας και να ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να μετουσιώσουμε το μοναδικό μας μεγαλείο. 

  

Διότι τώρα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις δυνάμεις μας, να θρέψουμε την ύπαρξή μας, να αναπτύξουμε την ευελιξία του μυαλού μας και να δώσουμε δύναμη στις ενέργειες μας. Τώρα μπορούμε να μεταφερθούμε από τη φαντασία στη δράση – με άλλα λόγια από τον καναπέ στη ζωή!  

  

  

Ας Ζήσουμε Μια Ζωή Γεμάτη Επιτυχία 

Ότι Κι Εάν Συμβεί

 

 

 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες  , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές

 

 

  

 

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της έλξης: Όταν το όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα 
Νικήστε την Κατάθλιψη - Super Strong
Νικήστε την Κατάθλιψη
Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong
Καταπολέμηση Άγχους 
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία

Κατάλογος Προιόντων 


 

  

 

 

 

 

 top