ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος που λειτουργεί χωρίς προσπάθεια ή κούραση, χρησιμοποιώντας την απεριόριστη δύναμη του μυαλού μας!

 

Ας Αποκτήσουμε Το Σώμα

Που Ονειρευόμαστε Χωρίς Προσπάθεια Και κούραση


 

 

mp3 Albums Υποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος

 

 

 

Το Σώμα που Θέλω, είναι ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, ένα αποτελεσματικό σύστημα... ένα μυστικό όπλο... που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη διαχείριση και απώλεια βάρους.  Θα μας να κάνει να ξεχάσουμε όλα εκείνα τα αυτό-αποκαλούμενα “dietmiraclesystems” - χάπια και φάρμακα απώλειας βάρους, συμπληρώματα διατροφής, συσκευές αδυνατίσματος... 

 

 

Όχι Άλλα Χάπια, Φάρμακα

Diet Pills Όργανα Αδυνατίσματος Και

Ακριβά Συμπληρώματα Διατροφής  

 

 

Αυτό το πρόγραμμα δεν είναι

 

ΔΕΝ είναι υπολογισμός θερμίδων, διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, γιόγκα ή οτιδήποτε άλλο έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. 

 

Αυτό το σύστημα ΔΕΝ είναι για εμάς, εάν θεωρούμε ότι οι προηγούμενες αποτυχημένες προσπάθειες μας να χάσουμε βάρος, μας έχουν στερήσει τις ελπίδες μας και μας κάνουν να νιώθουμε ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρουμε.

 

Ποτέ να μην παίρνουμε αυτές τις αποτυχίες στα σοβαρά!

 

Σύμφωνα με πολλές μελέτες και άρθρα, οι περισσότερες από τις παραπάνω μεθόδους είναι καταδικασμένες σχεδόν σίγουρα να αποτύχουν μακροπρόθεσμα, διότι δεν είναι φυσικές και είναι συχνά αρκετά σκληρές για τον οργανισμό.

 

Επίσης, επειδή τις περισσότερες φορές αδυνατούν και αποτυγχάνουν να μας προστατέψουν, από το να κυλήσουμε πίσω στις παλιές μας συνήθειες, που μας οδήγησαν στο να αποκτήσουμε τα παραπανίσια κιλά.

 

Αυτό το σύστημα αδυνατίσματος θα λειτουργήσει, μόνο εάν έχουμε θέσει συγκεκριμένους στόχους σχετικά με τα επιθυμητά κιλά που θέλουμε να χάσουμε.

 

Εάν η επιθυμία μας είναι να χάσουμε πέντε κιλά τον επόμενο μήνα - και έπειτα, να έχουμε σταθερή απώλειας βάρους εβδομάδα με τη εβδομάδα, έως ότου φθάσουμε στο ιδανικό βάρος που έχουμε ονειρευτεί για τον εαυτό μας.

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Γρήγορο & Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα
Συνήθειες Υγιεινής Διατροφής(2011)
Αυξήστε τον Μεταβολισμό & Κάψτε Θερμίδες Γρήγορα
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Δίαιτα
Σταματήστε τον εθισμό σε Junk Food
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Γυμναστική


 

Ας αναρωτηθούμε για λίγο και ας φανταστούμε:

 

Πώς θα ήταν όταν θα έχουμε καταφέρει να ήμαστε επιτέλους αδύνατοι – πώς θα ήταν να δείχναμε δέκα χρόνια νεότεροι – πώς θα είναι όταν θα ήμαστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια – πώς θα είναι όταν θα μπορούμε να φορέσουμε τα καινούρια μας ρούχα, χωρίς να χρειάζεται να ρουφάμε την κοιλιά μας, όταν θα εφαρμόζουν επάνω μας τέλεια, και θα λέμε στον εαυτό μας, “έχω το τέλειο σώμα γι’ αυτό το ρούχο!” – πώς θα είναι όταν θα δεχόμαστε κολακευτικά βλέμματα από συναδέλφους, φίλους, ακόμα κι από άγνωστους στο δρόμο.

 

Απλώς ας φανταστούμε για λίγο τη γεύση από την πανέμορφη αίσθηση της προσωπικής ικανοποίησης και εκπλήρωσης. Μέχρι τότε, ας επιστρέψουμε στο τώρα.

 

 

Ας Αφήσουμε Τα Παραπανίσια Κιλά
Να Εξαφανιστούν Γρήγορα Και Εύκολα 

 

 

Αυτές οι νέες τεχνικές μείωσης βάρους έχουν δημιουργηθεί για να χάσουμε βάρος γρήγορα και εύκολα - χωρίς να πεινάσουμε (σε σημείο λιμοκτονίας όπως γίνεται με άλλα προγράμματα) - χωρίς φάρμακα και χάπια - χωρίς εξαντλητικές ασκήσεις.

 

Αυτό το σύστημα αδυνατίσματος, είναι αρκετά εύκολο να ακολουθηθεί. Δεν περιλαμβάνει απολύτως ΚΑΝΕΝΑ επικίνδυνο χάπι διαίτης ή φάρμακο - απολύτως ΚΑΝΕΝΑ όργανο γυμναστικής σαν εκείνα που μας εξαντλούν - απολύτως ΚΑΜΙΑ “νηστεία, λιμοκτονία, πείνα” στα οποία οφείλονται οι κρίσεις πείνας που παρατηρούνται με άλλα προγράμματα.

 

Θα μάθουμε πώς να αποβάλουμε όλα εκείνα τα εμπόδια και τους φραγμούς που μας αποτρέπουν από το να χάσουμε το βάρος που επιθυμούμε και να το διατηρήσουμε στα επίπεδα που θέλουμε.

 

Αυτό το πρόγραμμα αδυνατίσματος, κάνει “Το Χάσιμο Βάρους Παιχνίδι!”

 

·Θα ανακαλύψουμε το ανεκτίμητο μυστικό της “αυτόματης θέλησης” - έτσι ώστε δεν θα χρειαστεί να ανησυχούμε για πειρασμούς ποτέ ξανά - και θα ανακαλύψουμε ότι μπορούμε να μάθουμε την “αυτόματη θέληση” γρήγορα και εύκολα. Με την νέα μας δύναμη από την “αυτόματη θέληση”, θα μείνουμε έκπληκτοι το πόσο γρήγορα τα ανεπιθύμητα κιλά και οι πόντοι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Δεν είναι κάτι μαγικό - αλλά σίγουρα θα μας φανεί μαγικό! Η έλλειψη “αυτόματης θέλησης” είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους και αιτίες που δεν έχουμε καταφέρει να χάσουμε το βάρος που θέλουμε και να δώσουμε στον εαυτό μας αυτό που πραγματικά του αξίζει. 
 

·Θα ακολουθήσουμε μια συστηματική και ασφαλή μέθοδο που θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε μακριά κάθε κιλό που χάνουμε. Ας θυμηθούμε όλες εκείνες τις φορές που καταφέραμε να χάσουμε κάποια κιλά, για να τα ξαναπάρουμεπάλι πίσω μετά από λίγο καιρό.    

 

 

Ποτέ ξανά!  

 

 

Weight Loss  Απώλεια Βάρους που είναι Απλή, Πραγματική, Επιτυχής Και Ειλικρινής! Θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα αδυνατίσματος που θα ακολουθήσουμε. Θα αποκτήσουμε το ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ που πάντοτε ονειρευόμασταν να έχουμε - μια για πάντα.


Οι περισσότερες δίαιτες που θα βρούμε σε βιβλία και περιοδικά - τα περισσότερα προγράμματα απώλειας βάρους που ίσως είδη έχουμε δοκιμάσει - δεν μας δείχνουν ποτέ πώς να ξεφορτωθούμε τις “κρίσεις πείνας” και μας αφήνουν μόνους μας, κυριολεκτικά αβοήθητους απέναντι στο μεγαλύτερο μας εχθρό.. απέναντι στο μοναδικό λόγο... στην κύρια αιτία... που είδαμε τις προσπάθειες μας να αποτυγχάνουν. Και το βάρος που με τόσο κόπο, προσπάθεια και στέρηση χάσαμε, το παίρνουμε πίσω, σε σύντομο χρονικό διάστημα.  

 

Το ακόμη χειρότερο, είναι ότι μας αφήνουν να πιστεύουμε ότι είναι καθαρά και μόνο, δικό μας φταίξιμο, διότι δεν μπορούμε να επιβληθούμε στον εαυτό μας. Το μόνο πράγμα που ίσως σε πολλούς από εμάς, μας έρχεται στο μυαλό για όλους αυτούς που μας γεμίζουν με παχιά λόγια, είναι Ανικανότητα, Ανευθυνότητα και Ανηθικότητα.  

 

Αυτό το πρόγραμμα θα μας δείξει πώς να αποκτήσουμε τον πλήρη έλεγχο του βάρους μας, του εαυτού μας και του μυαλού μας.

 

Διότι μετά από τόσες δίαιτες και προγράμματα που έχουμε ακολουθήσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε, ότι ο πιο κρίσιμος παράγοντας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αδυνατίσματος, είναι το πώς αισθανόμαστε και η θέληση μας να συνεχίσουμε όταν τα πάντα μέσα μας και γύρω μας, μας λένε να εγκαταλείψουμε, ή το κάνουν αδύνατο για μας να συνεχίσουμε.  

Και ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, όλες οι μελέτες δείχνουν το τεράστιο ποσοστό αποτυχίας όλων των προγραμμάτων αδυνατίσματος, διαίτης, διατροφής, για την απώλεια βάρους.

 

Κανένα από αυτά δεν λαμβάνουν υπόψη τον κρισιμότερο παράγοντα απ’ όλους, ΕΜΑΣ. Εστιάζουν μόνο στο σώμα μας, το φυσικό μέρος του ποιος ήμαστε. Αλλά αποτυγχάνουν να αντιμετωπίσουν το πραγματικό ζήτημα. ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

 

 

Ας Αποκτήσουμε Το Σώμα Που Ονειρευόμαστε 

Ας Δούμε Τα Βλέμματα Θαυμασμού
Στα Μάτια Των Άλλων 

Ας Ζήσουμε Επιτέλους Τη Ζωή Που Αξίζουμε

 


   

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος    

 

 

  

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.

 

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertzπαίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertzκαι θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας. 

 

 

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται. 

   

 

Όταν χρησιμοποιούμεΔίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες, απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

Γρήγορο, Εύκολο, Ασφαλές & Αποτελεσματικό Αδυνάτισμα
Συνήθειες Υγιεινής Διατροφής
Μείωση Όρεξης 
Αύξηση Μεταβολισμού: Γρήγορο Κάψιμο Θερμίδων & Λίπους
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Δίαιτα
Σταματήστε τον εθισμό σε Junk Food
Θέληση & Αποφασιστικότητα για Γυμναστική

Κατάλογος Προϊόντων

top