ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Παραλίγο Να Τρακάρω
Όταν Άκουσα Στο Ραδιόφωνο

Ότι Οι Χαρούμενοι Άνθρωποι  

Κερδίζουν €950,000 Περισσότερα

Κατά Τη Διάρκεια Της Ζωής Τους!!! 

  

  

 

Περισσότερες από 255 μελέτες διαπιστώνουν ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία. Οι μελέτες λένε ότι είναι το αντίστροφο αυτό που πραγματικά συμβαίνει:   

  

  

Η Ευτυχία Προσελκύει Χρήματα  

  

  

Αυτές οι μελέτες  έχουν επίσης διαπιστώσει, ότι οι ευτυχείς άνθρωποι νιώθουν περισσότεροεκπληρωμένοι, χαλαροί, γαλήνιοι και ήρεμοι. … ότι πάντα τους παρουσιάζονταιπερισσότερες ευκαιρίες... έχουν τηνπροσοχή των άλλων...περισσότερους φίλους...καλύτερες σχέσεις...   

  

Και είναι λογικό να σκεφτούμε ότι: "θα ήμουν κι εγώ ευτυχισμένος εάν είχα καλύτερες σχέσεις... ή εκείνο το αυτοκίνητο... ή την αύξηση στη δουλειά μου... ή ζούσα σε εκείνο το σπίτι… " ΑΛΛΑ είναι το αντίστροφο. Εάν είμαστε πρώτα ευτυχισμένοι, όλα τα άλλα θα έρθουν.  

 

Υψηλοί μισθοί... τέλειες σχέσεις... καλύτερο σέξ... πρόοδος στην καριέρα... πελάτες... επιχειρηματικές συμφωνίες... οικογενειακή θαλπωρή.  

 

Και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουριο πρόγραμμα Ζήσε Ευτυχισμένα. Έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι από ότι είμαστε τώρα και να απολαύσουμε τις ανταμοιβές που φαίνεται να απολαμβάνουν μόνο οι ευτυχισμένοι άνθρωποι.  

  

  

Έτσι Μπορείτε Εύκολα Να Αυξήσετε  

Το Καθημερινό Επίπεδο Ευτυχίας Σας  

  

  

Αυτό σημαίνει επίσης, ότι οτιδήποτε κι εάν συμβαίνει στη ζωή μας – όποιο κι εάν είναι το επίπεδο της πίεσης που μας ασκείται  -- ανεξάρτητα από το πόσο τρομερές αι απρόβλεπτες μπορεί να είναι οι καταστάσεις που συμβαίνουν -- μπορούμε πάντα να "επιστρέψουμε" ΑΥΤΟΜΑΤΑ στην ευτυχισμένη κατάσταση στην οποία θέλουμε να βρισκόμαστε.  

  

Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει να κάνει με το πώς να γίνουμε πιο πλούσιοι, λεπτοί, ή εξυπνότεροι, σαν αποτέλεσμα του να είμαστε ευτυχισμένοι.  

 

Έχει όμως να κάνει, με το πώς να συνεχίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, όταν τίποτε δεν πάει όπως το θέλουμε... όταν αυτά που προγραμματίζουμε δεν συμβαίνουν.  

  

Αλλά... ας προσέξουμε την ακόλουθη συμβουλή που συχνά έχουμε ακούσει:  

  

"Βρείτε τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους και κάντε περισσότερα από αυτά". Ακούγεται όμορφο, αλλά είναι μία παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε! 

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία

 

  

Τι κι εάν δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνα τα πράγματα που μας έκαναν χαρούμενους, διότι είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα… χάσαμε τη δουλειά μας… χωρίσαμε ή πήραμε διαζύγιο… η οικονομική κρίση μας χτύπησε βαθιά… Τότε θα ήμασταν δυστυχισμένοι. Και είναι αυτό ακριβώς που συμβαίνει κάθε φορά, που η ευτυχία μας εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες.   

  

Τι κι εάν θα μπορούσαμε να "παράγουμε την ευτυχία" συνέχεια; Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές περιστάσεις, όπως τα χρήματα, επιτεύγματα, στόχους, σχέσεις, ένα καινούριο αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, ή οτιδήποτε άλλο "έξω" από εμάς.  

 

Ίσως αρκετοί από εμάς να έχουν σκεφτεί:

 

Έχουμε στην κατοχή μας αρκετά "πράγματα" που θα έπρεπε να μας έκαναν ευτυχισμένους.... ΑΛΛΑ.... παρόλα αυτά κάτι λείπει. Γνωρίζουμε ενστικτωδώς ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και να "δοκιμάσουμε" περισσότερη ευτυχία, χαρά και ευημερία στη ζωή μας από αυτή που τώρα έχουμε.  

 

 

Ακριβώς γι' αυτό το πράγμα μιλάμε.   

  

  

  

Το Μυστικό  

Για Να Νικήσουμε Τα Γονίδιά Μας    

  

  

Η ευτυχία είναι 50% γενετική. Αυτό εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι είναι συνεχώς χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Είναι στα γονίδιά τους!  

  

Αλλά υπάρχουν κι άλλα σ’ αυτήν τη θεωρεία: 50% του επιπέδου ευτυχίας μας ΔΕΝ εξαρτάται από τα γονίδια μας. 

  

10% έχει να κάνει με τις περιστάσεις της καθημερινής ζωής, όπως η αναδιαμόρφωση του σπιτιού μας, να πάμε διακοπές, να πάρουμε αύξηση, το διάβασμα ενός ωραίου βιβλίου, ή το να ακούς τη μουσική που σε χαλαρώνει.  

  

40% αφορά το “επίπεδο” που έχουμε θέσει σαν ευτυχία, και μπορεί να ελεγχθεί από εμάς! Με τον ίδιο τρόπο που μπορούμε να προγραμματίσουμε το θερμοστάτη για να ζεστάνει τις κρύες μέρες μας, μπορούμε επίσης να επαναπρογραμματίσουμε το καθημερινό επίπεδο ευτυχίας μας, σε έναν επίπεδο γαλήνης, ηρεμίας και ευημερίας.  

  

Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες για όλους μας. Η ιδέα ότι μπορούμε να αυξήσουμε το επίπεδο της καθημερινής ευτυχίας μας είναι ατόφιο χρυσάφι! Αυτό δεν είναι που όλοι αναζητούμε; Πως να γίνουμε περισσότερο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι;  

  

Άλλη μία προειδοποίηση: εάν είμαστε δυστυχισμένοι τώρα, θα είμαστε πιθανώς δυστυχισμένοι και σε 10 χρόνια από τώρα. Διότι θα διατηρήσουμε ένα σταθερό επίπεδο ευτυχίας σε όλη μας τη ζωή… εκτός αν κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε.  

  

Η Ευτυχία Είναι Το Μυστικό  

Του Νόμου Της Έλξης   

  

  

Η Rhonda Byrne, ένας από τους δημιουργούς του Μυστικού είχε πει:  

  

"Θα ήθελα να σας δώσω το μυστικό, για το Μυστικό. Ο συντομότερος δρόμος για να αποκτήσετε όλα αυτά που επιθυμείτε στη ζωή σας είναι να ΕΙΣΤΕ και να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι! Είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να φέρετε χρήματα και οτιδήποτε άλλο ποθείτε στη ζωή σας".  

  

  

Η ευτυχία και η χαρά μας βοηθούν να προσελκύσουμε στη ζωή μας όλα αυτά που επιθυμούμε.   

 

 

Η ευτυχία είναι η "τελευταία μόδα" του καιρού μας. Οι άνθρωποι τελικά συνειδητοποιούν ότι δεν είναι η καινούρια επίπεδη τηλεόραση, ή το iPhone, ή ο καινούριος καναπές που θα τους κάνει ευτυχισμένους.  

  

Είναι σαν το παλιό ρητό με το κοτόπουλο και το αυγό. Και η ευτυχία ήρθε σίγουρα πρώτα. Για να γίνουμε ευτυχισμένοι όλα όσα χρειαζόμαστε βρίσκονται μέσα μας . . . Και θα θέλαμε να βρούμε αυτό το ιδιαίτερο μέρος μέσα μας, που έχει όλα εκείνα που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε την ευτυχία, έτσι ώστε:  

  

 • Αποκτήσουμε τον έλεγχο της ευτυχίας μας. Θα εστιάσουμε σε λύσεις, αντί για προβλήματα. Θα βρούμε τα δώρα που κρύβει η ζωή και θα κάνουμε ανακωχή και ειρήνη με τον εαυτό μας, καθώς και με τους γύρω μας.    
 • Μην πιστεύετε όλα όσα μας "λέει" το μυαλό μας. Θα εξετάσουμε την ισχύ και αποτελεσματικότητα των σκέψεών μας. Θα απαλλαγούμε από εκείνες τις σκέψεις που δεν μας αξίζουν και θα κατευθύνουμε το μυαλό μας προς την χαρά.     
 • Ας Αφήσουμε την αγάπη να μας οδηγήσει. Θα εστιάσουμε στην ευγνωμοσύνη, τη συγχώρεση και την καλοσύνη. (Αυτό λειτουργεί εξίσου αποδοτικά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή μας).     
 • Ας κάνουμε τα κύτταρα του σώματός μας ευτυχισμένα. Θα μάθουμε πώς να "τρέφουμε" το σώμα μας, να το ενεργοποιούμε και να συντονιζόμαστε στη σοφία του.     
 • Θα Συνδεθούμε με το πνεύμα μας. Θα προσκαλέσουμε τη "σύνδεση" με την υψηλή νοημοσύνη μας, θα ακούσουμε την "εσωτερική" φωνή μας και θα αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε την ίδια τη ζωή μας για να μας φέρει αυτά που επιθυμούμε.    
 • Ας Κάνουμε σκοπό μας να ζούμε με έμπνευση. Θα βρούμε το πάθος μας, θα ακολουθήσουμε την έμπνευση της στιγμής και θα συμβάλουμε σε κάτι μεγαλύτερο.     
 • Θα Καλλιεργήσουμε αρμονικές σχέσεις. Θα μάθουμε πώς να μεταχειριζόμαστε τις σχέσεις μας, ώστε να μεγαλώσουν και να δυναμώσουν. Θα περιβάλλουμε τον εαυτό μας από αρμονικούς ανθρώπους και θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο σαν μια μεγάλη οικογένεια.     

  

Ας Αποφασίσουμε Να Χαμηλώσουμε Τον Κίνδυνό  

Ασθενειών, Καρδιακών Και Εγκεφαλικών  

  

  

Η στεναχώρια επιφέρει πρόωρο θάνατο  

  

Έρευνες δείχνουν ότι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι:  

  

 • Έχουν 65% περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν     
 • Έχουν υψηλότερο κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικά, υπέρταση, μολύνσεις και διαβήτη τύπου 2     
 • Απελευθερώνουν περισσότερη από την ορμόνη του άγχους - cortisol, που αυξάνει το ποσοστό ανακοπής καρδιάς και μεγαλώνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό.     
 • Έχουν λιγότερες πιθανότητες να βρουν σύντροφο.     
 • Ζουν εννέα χρόνια λιγότερο, από ότι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι.     

  

Όταν είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να ζήσουμε περισσότερο. Είμαστε περισσότερο συναισθηματικά υγιείς, φυσικά υγιείς, δημιουργικοί, ενεργητικοί, συμπονετικοί και επιτυχημένοι 

  

  

Ας Πούμε Ναι  

Σε Μια Ζωή Γεμάτη Υγεία, Ευτυχία & Επιτυχία   

  

  

 

  

Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε "ευτυχισμένα γονίδια", να κερδίσουμε το λόττο, να χάσουμε 10 κιλά, ή να γίνουμε Άγιοι. Ώσπου να τελειώσετε το πρόγραμμα Ζήσε Ευτυχισμένα, θα έχετε αποκτήσει, γευτεί και απολαύσει περισσότερη ευτυχία στη ζωή σας από ότι έχετε τώρα.  

 

Με το πρόγραμμα Ζήσε Ευτυχισμένα, Θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε τις συνήθειες, που οι πραγματικά ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν και θα ζήσουμε μια αυθεντική κατάσταση συνεχούς ευτυχίας για το υπόλοιπο της ζωής μας.  

  

  

  

  

Ας Γεμίσουμε τη Ζωή Μας Με 

Αληθινή Ευτυχία

  

 

 

 

mp3  Albums Υποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 


Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες  ,απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία 
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της έλξης: Όταν το όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα 
Αισθανθείτε Χαρά & Ευφορία
Γεμίστε τη ζωή σας με καλούς Ανθρώπους & Διώξτε Οτιδήποτε σας Προκαλεί Πόνο

Εξαλείξτε τις Συγκρούσεις

Αντιμετωπίστε Δύσκολους Ανθρώπους & Καταστάσεις με Ηρεμία

Επιλύστε Σημαντικά ζητήματα Αποτελεσματικά

Εξαλείξτε συναισθήματα Οργής & Θυμού

Απόλυτη Ηρεμία

Κατάλογος Προιόντων 
 

 top