ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

 

1

 κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες,

Πόσο Διαφορετική, Όμορφη
Κ
αι Δημιουργική Θα Ήταν Η Ζωή Μας,
Όταν Επιλέγαμε Να Απαλλαγούμε
Μια Για Πάντα, Από Τις
Κρίσεις Πανικού, Ανησυχίας, Φόβου...

 


Κρίση Πανικού

Άγχος

Διαταραχή Πανικού

Φόβος

Φοβία
Συμπτώματα Κρίσης Πανικού

Τι Συμβαίνει στο Σώμα μας όταν Έχουμε Ένα Επεισόδιο Πανικού

Κρίσεις Πανικού Αίτια

Κρισης Πανικου
Μορφές - Είδη - Τύποι Πανικού

Αγχώδεις Διαταραχές

Διαταραχή Πανικού

Φοβίες

Κοινωνική Φοβία

Αγοραφοβία

Αντιμετώπιση Κρίσης Πανικού
Κρίση Πανικού Θεραπεία
Αγχολυτικά
Ηρεμιστικά
Αντικαταθλιπτικά

Πώς Πραγματικά Ενεργούν τα Χάπια

Πώς Επηρεάζει το Υπερβοολικό Άγχος τη Χημεία Του Εγκεφάλου μας

Η Λύση δέν είναι "Εκεί Έξω" Αλλά Βαθιά Μέσα μας

mp3 Albums Υποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος

 

 

 


ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΧΟΥΣ & ΠΑΝΙΚΟΥ
  

 


Το άγχος λειτουργεί ως σήμα, που προειδοποιεί τον οργανισμό μας για έναν επερχόμενο κίνδυνο και τον προετοιμάζει να ανασυνταχθεί, κινητοποιήσει τις άμυνές του για να αντιμετωπίσει την απειλή, να διαφύγει ή να μειώσει τις επιπτώσεις της.

Το άγχος, δηλαδή, είναι μια συναισθηματική αντίδραση, που κινητοποιεί το άτομο για να αντιμετωπίσει τους κινδύνους, να αποτρέψει μία πραγματική ή συμβολική βλάβη και ζημία, εξασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα του.  

 

Όταν, όμως, το άγχος γίνεται πολύ έντονο και παρατεταμένο . . . όταν κυριαρχεί στις εκδηλώσεις μας . . . όταν κινητοποιείται από ερεθίσματα που δεν είναι σημαντικά για την επιβίωση μας και οδηγεί σε λανθασμένες προβλέψεις και εκτιμήσεις . . . τότε παύει να αποτελεί προσαρμοστικό μηχανισμό και μετατρέπεται σε παθολογικό άγχος.  

 

Κατά τους επιστήμονες, το άγχος θεωρείται παθολογικό εάν δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινή λειτουργικότητα , στην επίτευξη επιθυμητών στόχων ή στη συναισθηματική ηρεμία του ατόμου - οπότε και έχουμε κάποια Αγχώδη Διαταραχή

Κρίση πανικού ονομάζουμε μια κατάσταση πολύ έντονου φόβου και άγχους, στην οποία μπορεί να βρεθεί ένα άτομο πολύ ξαφνικά και χωρίς απαραίτητα να έχει συμβεί κάτι πριν, χωρίς δηλαδή να πρέπει να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.  

Μια τέτοια κρίση μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι και μερικές ώρες και είναι τόσο έντονη που αυτός που τη ζει εκείνες τις στιγμές νιώθει πως χάνει τον έλεγχο, πως θα τρελαθεί και μάλιστα μπορεί να νιώθει πως θα πεθάνει Ακόμη και όταν έχει τελειώσει η κρίση, τα άτομα συνεχίζουν να έχουν πολύ έντονο φόβο και άγχος.  

Όταν συμβεί, η ζωή του ατόμου αλλάζει δραματικά. Μια κρίση πανικού φέρνει τις ταχύτερες και τις πιο σύνθετες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Η υποκειμενική εμπειρία είναι ένας εξουθενωτικός, ανεξέλεγκτος τρόμος, σαν να είναι κανείς πάρα πολύ άρρωστος, έτοιμος να πεθάνει ή να χάσει τα λογικά του. 

Οι κρίσεις πανικού βασίζονται στη εκτίμηση του ατόμου ότι οι σωματικές αισθήσεις που βιώνει είναι ενδεικτικές κάποιου σοβαρού προβλήματος.  

Από τη στιγμή που το άτομο μπορέσει να εκτιμήσει με διαφορετικό τρόπο, τις αισθήσεις από το σώμα του (ότι είναι φυσιολογικές, ότι οφείλονται στο άγχος, ή σε κάποιο άλλο παράγοντα), τα συμπτώματα υποχωρούν, καθώς δεν τροφοδοτούνται από το άγχος που προέρχεται από τις καταστροφικές εκτιμήσεις του ατόμου (ότι πρόκειται να πάθει κάτι σοβαρό, να χάσει τον έλεγχο, να τρελαθεί ). 

Η διαταραχή πανικού είναι μια από τις συχνότερες αγχώδεις διαταραχές και σίγουρα μια από τις πιο τρομακτικές στον τρόπο εκδήλωσής της. Εκτιμάται πως περίπου το 5% του γενικού πληθυσμού κάποια στιγμή της ζωής του θα υποφέρει από διαταραχή πανικού 

Χαρακτηρίζεται από έντονο άγχος, φόβο θανάτου, αίσθημα αποξένωσης από τον εαυτό ή το περιβάλλον, αίσθημα απώλειας ελέγχου κι επερχόμενης τρέλας.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και μια σειρά από σωματικά συμπτώματα: ζάλη, ταχυκαρδία, κρύος ιδρώτας, τρόμος, ξηροστομία, τάσεις λιποθυμίας, ρίγος, αίσθημα πνιγμού, δύσπνοια, πόνος στο στήθος, τρέμουλο, ναυτία, μουδιάσματα στα χέρια και κράμπες.


 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong 

Καταπολέμηση Άγχους 

Νικήστε τους Φόβους & τις Φοβίες

Σταματήστετις Κρίσεις Πανικού

Σταματήστετην Νευρικότητα

Εξαλείψτε το Φόβο για της Μοναξιάς

Εξαλείψτε το Φόβο για του Θανάτου

Εξαλείψτε το Φόβο της Εγκατάλειψης

Εξαλείψτε την Αγοραφοβία

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ύψη

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Αεροπλάνα

Εξαλείψτε το Φόβο της Οδήγησης

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ατυχήματα & Δυστυχήματα

Εξαλείψτε το Φόβο για τις Αράχνες

Εξαλείψτε το Φόβο για το Αίμα

Εξαλίψτε το Φόβο για τις Σύριγγες & τις Ενέσεις

Εξαλείψτε το Φόβο του Χειρουργείου

Εξαλείψτε το Φόβο για τον Οδοντίατρο

Εξαλείψτε το Φόβο του Sex

Εξαλείψτε το Φόβο του AIDS

Εξαλείψτε την Κλειστοφοβία

Εξαλείψτε τον Φόβο των Λόγων & Εταιρικών Παρουσιάσεων

Εξαλείψτε το Φόβο της Αποτυχίας

Εξαλείψτε το Φόβο του να μήν Έχουμε τον Έλγχο των Καταστάσεων

Εξαλείψτε τον Φόβο του Σκοταδιού

Εξαλείψτε τον Φόβο των Δράκων & Τεράτων

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Κοιμάσαι Μόνος

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Ζείς Μόνος Στο Σπίτι

Εξαλείψτε τον Φόβο των Βροντών & Αστραπών

Απόλυτη Ηρεμία

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ

 

 

Ο φόβος δημιουργείται ως απάντηση σε εξωτερικό πραγματικό κίνδυνο ή απειλή που γίνεται αντιληπτός συνειδητά Περιλαμβάνει τόσο υποκειμενική αίσθηση φόβου . . . ψυχολογική διάσταση, όσο και φυσιολογικές μεταβολές που είναι κυρίως επιτάχυνση του καρδιακού ρυθμού , επιτάχυνση της αναπνοής, σφίξιμο των μυών και ανακατανομή του αίματος από το δέρμα και τα σπλάχνα στους μεγάλους μυς.

 

Οι μεταβολές αυτές προετοιμάζουν το σώμα για μυική δραστηριότητα (πάλη ή φυγή) που μπορεί να είναι απαραίτητη ως απάντηση στην απειλή.

 

Το άγχος αντίθετα, είναι η συναισθηματική κατάσταση που περιλαμβάνει αισθήματα τάσης , φόβου ή ακόμη και τρόμου σαν απάντηση σε κίνδυνο του οποίου η πηγή είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστη ή μη αναγνωρίσιμη.

 

Όπως και ο φόβος , έτσι και το άγχος εκτός της ψυχολογικής διάστασης του φόβου και τρόμου συνοδεύεται από διέγερση του νευρικού συστήματος που εκδηλώνεται με ιδρώτα, ταχυκαρδία, τρόμο, επιτάχυνση της αναπνοής και γαστρεντερική δυσφορία.  

 

Σε αντίθεση όμως με τον φόβο, η πηγή του άγχους είτε είναι άγνωστη, είτε έχει ελάχιστη ένταση σε σύγκριση με την ένταση φυσιολογικής και συναισθηματικής αντίδρασης που προκαλεί.

 

Ο φόβος είναι και αυτός ένα προειδοποιητικό σήμα. Διαφοροποιείται ωστόσο από το άγχος, διότι ενώ ο φόβος συνιστά αντίδραση σε μια άμεση, γνωστή και συγκεκριμένη εξωτερική απειλή, το άγχος αποτελεί τη συναισθηματική απάντηση στην αναμονή ενός κινδύνου, άγνωστου, αόριστου, συγκεχυμένου και ασαφούς.  

 

Ο κίνδυνος αυτός, όπως τον αντιλαμβανόμαστε, δεν απειλεί μόνο την βιολογική μας ύπαρξη, αλλά και σημαντικές παραμέτρους που σχετίζονται με αυτήν, όπως ο κοινωνικός μας ρόλος, η αυτοεκτίμηση μας . . .

Ο φόβος εισβάλλει αιφνίδια και υποχωρεί όταν η απειλή αποχωρήσει, ενώ το άγχος, επειδή η απειλή είναι ασαφής και άγνωστη, διαρκεί πολύ περισσότερο και έχει την τάση να χρονίζει.  

 

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑΣ


Σε γενικές γραμμές ο φόβος είναι το συναίσθημα που πηγάζει από την προσδοκία του κινδύνου. Είναι ένα απόλυτα φυσιολογικό συναίσθημα που μας βοηθάει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.  

Η Φοβία αντίθετα, είναι το συναίσθημα του φόβου μπροστά σε κάτι που δεν είναι πραγματικά επικίνδυνο, αλλά που εμείς αυθαίρετα εκλαμβάνουμε ως επικίνδυνο. Οι φοβίες αναφέρονται στην ύπαρξη φόβου που δεν έχει ρεαλιστική βάση.  

Ουσιαστικά η διάκριση βρίσκεται στο πόσο κατάλληλη και συμβατή με την αντικειμενική πραγματικότητα, είναι η συναισθηματική μας αντίδραση ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ  


Η συχνότερη φοβία όλων των ατόμων που βιώνουν επεισόδια πανικού, δεν προέρχονται από τους φόβους πραγματικών καταστάσεων, αντικειμένων, ή γεγονότων, αλλά κυρίως από το φόβο για μια ακόμα κρίση.
 

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα αποφύγουν ορισμένες καταστάσεις ή αντικείμενα, επειδή φοβούνται ότι αυτά τα ερεθίσματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άλλη επίθεση. 

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι πολλά από τα σημεία και συμπτώματα που παρουσιάζονται κατά τις κρίσεις πανικού, είναι παρόμοια με αυτά που εκδηλώνονται λόγω σοβαρών παθήσεων της καρδιάς, του εγκεφάλου, των πνευμόνων και του πεπτικού συστήματος 

Δηλαδή, οι κρίσεις πανικού μιμούνται άλλες σοβαρές οργανικές ασθένειες που απειλούν τη ζωή. Μάλιστα άτομα που βιώνουν κρίση πανικού, συχνά απευθύνονται επειγόντως σε γιατρούς ή στα τμήματα επειγόντων περιστατικών για περίθαλψη.  

Ο έντονος πανικός, ή διαταραχή πανικού, ή κρίση πανικού, συνοπτικά το έντονο άγχος που εισβάλλει ξαφνικά και κλιμακώνεται απότομα και απειλητικά για την υπόσταση μας, έχει πληθώρα συμπτωμάτων, ψυχικών αλλά και σωματικών.  

Ψυχολογικά συμπτώματα: 

·     Έντονος φόβος για την υγεία

·   Αρκετές φορές τρόμος για την απώλεια της ζωής

·   Φόβος ότι το άτομο θα χάσει τον έλεγχο

·   Φόβος ότι το άτομο οδηγείται στην παράνοια

·   Έντονος φόβος ότι η κατάσταση αυτή θα επαναληφθεί 

·   Φόβος για κλειστούς χώρους 

·   Φόβος για πολυπληθή μέρη 

·   Αποφυγή συγχωτισμού με πλήθος ανθρώπων 

·   Υποχόνδρια συμπεριφορά σε σχέση με την υγεία 

·       Απομόνωση , Αποξένωση    

·       Κατάθλιψη     

·       Αναποφασιστικότητα     

·       Αμφιθυμία διαρκής αναζήτηση επιβεβαίωσης    

·       Ευσυγκινησία    

·       Δυστροπία     

·       Απώλεια ενδιαφέροντος για σεξ ή προτίμηση στο τυχαίο σεξ ή διαφοροποιημένη σεξουαλική επιλογή   

·       Λεκτική και σωματική επιθετικότητα προς τους άλλους  

·       Ανησυχία, ανυπομονησία     

·       Εκνευρισμός, ευερεθιστότητα     

·       Αγωνία, αίσθημα ακαθόριστου φόβου     

·       Δυσκολίαστη συγκέντρωση     

·       Διαταραχές της μνήμης     

·       Διάσπαση της προσοχής και επιλεκτική προσοχή   

·       Υπερβολική λύπη    

·       Ευερεθιστότητα νευρικότητα    


Συναισθηματικά συμπτώματα: 

·          Ανησυχία    

·          Υπερένταση    

·          Αγωνία    

·          Δυσφορία    

·          Εκνευρισμό    

·          Αίσθημα συνεχούς φόβου ότι θα συμβεί κάτι κακό  

·          Απογοήτευση    

·          Επιθετικότητα    

·          Νοητική εξάντληση    

·          Μελαγχολία    

·          Καχυποψία    

·          Τάση για κλάμα    

·          Τάση φυγής    


Σωματικά συμπτώματα: 

·         Ταχυκαρδία   

·         Πόνος ή πλάκωμα στο στήθος   

·        Δύσπνοια (υποκειμενική αίσθηση ότι ο εισπνεόμενος αέρας δεν είναι επαρκής)   

·         Αίσθημα πνιγμού και κόμπου στο λαιμό   

·         Δυσκολία στην κατάποση    

·         Ζαλάδα , τάση για λιποθυμία , ναυτία, 

·         Εφίδρωση   

·         Προβλήματα ύπνου    

·         Νευρικότητα    

·         Μουδιάσματα    

·         Ξηρότητα στο στόμα και στο λαιμό 

·         Δυσπεψία    

·         Δυσκοιλιότητα    

·         Διάρροια   

·         Συχνοουρία    

·         Αδυναμία μυών   

·         Τρέμουλο, συσπάσεις των μυών   

·         Πονοκέφαλος   

·         Βάρος στο στήθος    

·         Αίσθημα παλμών,μυικέςσυστολές     

·         Κινητική ανησυχία     

·         Μυδρίαση (οι κόρες είναι διασταλμένες)   

·         Μούδιασμα των άκρων     

·         Πόνοι στο στομάχι     

·         Υπέρταση     

·         Αυξημένα αντανακλαστικά     

·         Εύκολη κόπωση     

·         Αίσθημα ζέστης ή κρύου στα άκρα   

·         Εξάψεις - κοκκίνισμα στο πρόσωπο


Κρίσεις πανικού, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικά επεισόδια

Τα συμπτώματα που συνοδεύουν την κρίση πανικού περιλαμβάνουν ένα ξαφνικό αίσθημα έντονου φόβου, άγχους ή υπερβολικής στεναχώριας που δεν δικαιολογείται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ασθενής.

 

Στη διαταραχή αυτή μπορεί επίσης να υπάρχει ταχυκαρδία, αρρυθμία, εξάψεις, εφίδρωση, ρίγος, πόνος στο στήθος, αίσθημα ασφυξίας, δύσπνοια, τρέμουλο, ζαλάδες, τάσεις λιποθυμίας και αίσθημα επερχόμενου θανάτου. 

Έρευνες που έγιναν παλαιότερα, έδειξαν ότι η κατάθλιψη και η αγχώδης φοβία, συσχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακής θνησιμότητας και νοσηρότητας.  

Ερευνητές από 10 πανεπιστημιακά νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών, εξέτασαν σε 3.369 γυναίκες ηλικίας 51 έως 83 ετών (μετά την εμμηνόπαυση), τη σχέση μεταξύ κρίσεων πανικού και εμφραγμάτων μυοκαρδίου (θανατηφόρων ή μη) και εγκεφαλικών επεισοδίων. 

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες που είχαν τουλάχιστον ένα επεισόδιο κρίσης πανικού για περίοδο 6 μηνών είχαν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο και διπλάσιο κίνδυνο θανάτου στα 5 χρόνια που ακολουθούσαν σε σύγκριση με γυναίκες χωρίς διαταραχή πανικού. 

Από το σύνολο των γυναικών, περίπου 10% δήλωσαν ότι είχαν μια πλήρη κρίση πανικού στους 6 μήνες που προηγήθηκαν της έρευνας. 

 

Οργανικές Συνέπειες των κρίσεων Πανικού

·  Το άγχος μπορεί να αυξήσει την πίεση του αίματος , η οποία με την σειρά της αυξάνει τις πιθανότητες καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου. 

·  Μερικά άτομα εμφανίζουν ευερέθιστη κύστη ως αντίδραση σε πιεστικά γεγονότα ( συχνοουρία ) 

·  Η τριχόπτωση πολλές φορές αποτελεί συνέπεια υπερβολικού άγχους  

·  Πολλά άτομα που βρίσκονται κάτω από υπερβολική πίεση και στρες συχνά εμφανίζουν πληγές στο στόμα - επιχείλιος έρπης, άφθες 

·  Άσθμα και άλλα πνευμονικά προβλήματα μπορεί να χειροτερεύουν εξαιτίας του υπερβολικού άγχους  

·  Πολλά άτομα εξαιτίας υπερβολικού άγχους εμφανίζουν αύξηση του σακχάρου στο αίμα καθώς και δυσλειτουργία του θυροειδούς αδένα  

·  Το άγχος μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει πολλές ασθένειες της πεπτικής οδού όπως είναι η δυσπεψία , τα έλκη και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου  

·  Το έντονο στρες μπορεί να οδηγήσει πολύ συχνά στην υπερβολική απώλεια ή την υπερβολική αύξηση βάρους ( νευρική ανορεξία ή βουλιμία )

 

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν έχουμε ένα επεισόδιο πανικού

Ο πανικός, δηλαδή το υπερβολικό και ανεξέλεγκτο άγχος, αλλάζει δραστικά τις λειτουργίες των κύριων αδένων, της καρδιάς, των πνευμόνων, του στομαχιού, των εντέρων, του παγκρέατος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, των οφθαλμών και των μεγάλων μυϊκών ομάδων.

Ένας καταρράχτης ορμονών και άλλων διεγερτικών -όπως η αδρεναλίνη, η επινεφρίνη, η νορεπινεφρίνη- κατακλύζει τα κύτταρα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος.

Η παρόρμηση του ατόμου είναι να τρέξει, να βγει έξω, να ξεφύγει ή να κρυφτεί. 

Το στρες δεν είναι τίποτα άλλο από μια αμυντική αντίδραση του οργανισμού σε αυξημένες απαιτήσεις. Αυτές οι απαιτήσεις μπορεί να είναι ψυχολογικές ή σωματικές. Συνήθως το παθολογικό στρες εκδηλώνεται με ένα αίσθημα αγωνίας ότι “κάτι θα συμβεί”, υπερένταση, ανησυχία, απροσδιόριστους φόβους και αϋπνία.

Τοπαθολογικά αγχώδες άτομο έχει δυσκολία να συγκεντρωθεί, φοβάται ότι "τρελαίνεται" κι αρχίζει να πανικοβάλλεται. Τα ψυχικά ερεθίσματα προκαλούν και οργανικά συμπτώματα όπως ταχυκαρδία (αυξημένους καρδιακούς παλμούς), ναυτία, ζάλη, αστάθεια, τάση για λιποθυμία, εφίδρωση, τρέμουλο, ταραχή, "ασφυξία".

 

Κατά την διάρκεια στρεσογόνων καταστάσεων παρατηρείται αυξημένη έκκριση αδρεναλίνης, αυξημένη έκλυση γλυκόζης στο αίμα, απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων λιπαρών οξέων στο αίμα, αύξηση της μυϊκής δραστηριότητας κι επιτάχυνση του ρυθμού της αναπνοής.

 

Η αύξηση της αδρεναλίνης προκαλεί υψηλή πίεση αίματος κι υψηλή καρδιακή συχνότητα δηλαδή αυξημένους καρδιακούς παλμούς. Εκτός από την αδρεναλίνη αυξάνεται η παραγωγή αρκετών ακόμα ορμονών και χημικών του οργασμού, με αποτέλεσμα την διαταραχή της φυσιολογικής βιοχημικής ισορροπίας.

 

Ο μόνος τρόπος για να “αντισταθμιστεί” η μεγαλύτερη παραγωγή αδρεναλίνης και να μειωθεί η ποσότητά της είναι η φυσική δραστηριότητα. Η αυξημένη όμως ένταση που δεν αντιμετωπίζεται με φυσική δραστηριότητα, έχει σαν αποτέλεσμα τη σωματική, ψυχολογική και πνευματική κόπωση, την αδυναμία συγκέντρωσης, την ανορεξία ή την καταφυγή στις υπερβολικές ποσότητες φαγητού, τα νευρικά ξεσπάσματα, την νευρικότητα, την οξυθυμία, το τρεμούλιασμα και την εφίδρωση.

 

Οι υψηλοί καρδιακοί σφυγμοί έχουν σαν αποτέλεσμα δυνατές ημικρανίες, πονοκεφάλους, ταχυπαλμίες και πόνους στο στήθος (‘καρδιά”) που συνήθως συνοδεύονται από μουδιάσματα λόγω της προσπάθειας του σώματος για μεγαλύτερη οξυγόνωση.

 

Οι μυς γίνονται σκληρότεροι και περισσότερο δύσκαμπτοι, τα στομαχικά προβλήματα επιδεινώνονται και η γενική κατάσταση του οργανισμού επιβαρύνεται.

 

Η στρεσογόνος κατάσταση προκαλεί διέγερση της υπόφυσης. Η διέγερση της υπόφυσης ενεργοποιεί τα επινεφρίδια. Τα επινεφρίδια εκκρίνουν περισσότερη αδρεναλίνη.

 

Η έκκριση περισσότερης αδρεναλίνης έχει ως αποτέλεσμα η καρδιά να αρχίζει να λειτουργεί ταχύτεραανεβάζοντας τους σφυγμούς της και την καρδιακή παροχή.

 

Το βλέμμα γίνεται απλανές. Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται.

 

Οι σιελογόνοι αδένες αδρανοποιούνται. Η αδρανοποίηση των σιελογόνων αδένων προκαλεί ξηροστομία (“στέγνωμα του στόματος”).

 

Η αναπνοή γίνεται πιο ρηχή. Αποτέλεσμα της ρηχότερης αναπνοής (λιγότερη πρόσληψη αέρα με κάθε αναπνοή) είναι η αύξηση της κατά λεπτό αναπνευστικής συχνότητας (περισσότερες αναπνοές κατά λεπτό).

 

Το μυϊκό σύστημα διεγείρεται κι απαιτεί αυξημένη αιμάτωση κι αύξηση των πηγών μυϊκής ενέργειας (μεγαλύτερη κατανάλωση ενεργειακών στοιχείων).

 

Ο καρδιακός παλμός διπλασιάζεται για να αυξηθεί η τροφοδοσία του αίματος με οξυγόνο.

 

Το μυϊκό ΑΤΡ επανασυντίθεται συνεχώς με γρήγορους ρυθμούς.

 

Το ήπαρ (συκώτι) διεγείρεται και διοχετεύει μεγαλύτερα ποσά γλυκόζης στο αίμα.

 

Οι ανάγκες του σώματος δεν μπορούν να καλυφτούν ολοκληρωτικά από το μυϊκό και το ηπατικό γλυκογόνο. Το συκώτι εκκρίνει επιπλέον λιπαρά οξέα στην κυκλοφορία του αίματος για υποστήριξη της μυϊκής λειτουργίας.

 

Η αυξημένη μυϊκή λειτουργία προκαλεί μείωση της αιμάτωσης του στομάχου και μερική αναστολή της λειτουργίας του.

 

Η μειωμένη αιμάτωση του στομάχου προκαλεί δυσκολία στην πέψη που αυξάνεται με την μερική αναστολή λειτουργίας του.

 

Προκαλείται αυξημένη εφίδρωση. Η αυξημένη εφίδρωση μειώνει την σωματική θερμοκρασία.

 

Οι μυς σφίγγονται περισσότερο και προκαλούνται ισομετρικές συσπάσεις. Οι συστολές των μυών προκαλούν αύξηση της παραγωγής γαλακτικού οξέος στο αίμα με αποτέλεσμα την αύξηση της ανάγκης για κατανάλωση γλυκογόνου. Μέρος του γαλακτικού οξέος χρησιμεύει ως πηγή ενέργειας της καρδιάς για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες.

 

Εκκρίνονται συνεχώς χημικά για ομαλοποίηση των λειτουργιών.

 

Σε συνθήκες στρες ο οργανισμός παράγει περισσότερη αδρεναλίνη η οποία αυξάνει την αρτηριακή πίεση και κάνει την καρδιά να χτυπά γρηγορότερα. Η μόνιμα υψηλή αρτηριακή πίεση αυξάνει την πιθανότητα καρδιακής προσβολής.

 


Συνέπειες στον οργανισμό μας 

 

Το γαστρεντερικό σύστημα προσβάλλεται πολύ συχνά με συνηθέστερες εκδηλώσεις τη ναυτία, τους εμετούς, τις διαταραχές της διατροφής (ανορεξία, πολυφαγία, βουλιμία, κακή απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων κ.α.) μέχρι την εμφάνιση επικίνδυνων, προγνωστικά, γαστρεντερικών νόσων όπως γαστρίτιδα, έλκος δωδεκαδακτύλου, ελκώδη κολίτιδα, νόσο τουCrohnπου παρουσιάζουν εξάρσεις κατά τις περιόδους άγχους με σοβαρότατες κλινικές εκδηλώσεις και συνέπειες.

Όλα όμως τα οργανικά συστήματα πλήττονται παρουσιάζοντας σημεία και βλάβες διαφορετικής σοβαρότητας και νοσούν με αιτία κάθε φορά προσδιοριζόμενη από τις ορμονικές και τις βιοχημικές μεταβολές μοριακών ουσιών που εκκρίνονται και δυσλειτουργούν σε περιόδουςstressστον οργανισμό δρώντας σαν πρωτογενή ή δευτερογενή αιτία παθογένειας.

Ο καθρέπτης της ψυχικής κατάστασης μας είναι το δέρμα μας, το οποίο μπορεί να εμφανίσει μια πλειάδα δερματοπαθειών ψυχιατρικής αιτιολογίας όπως εκζέματα, ψωρίαση, αλωπεκίες, ονυχίες, λεύκη, κνησμούς, προκλητές εκδορές, τριχοτιλλομανία (τάση να τραβούν και να αφαιρούν τρίχες από το δέρμα της κεφαλής).

Βαρύ φορτίο κουβαλά και το ανοσοποιητικό σύστημα με έξαρση των κλινικών συμπτωμάτων όλων των αυτοάνοσων νόσων όπως θυροειδίτιδες, συστηματικός λύκοs(LES), ρευματοειδής αρθρίτιδα . . .  

 

Επίσης, το άγχος μειώνοντας τη γενικότερη αμυντική ικανότητα του οργανισμού απέναντι σε εξωγενείς βλαβερούς παράγοντες, συντελεί στην αύξηση των ιώσεων και των λοιμώξεων.

Στο γεννητικό και ενδοκρινολογικό σύστημα, το άγχος έχει συνδεθεί με τη στυτική δυσλειτουργία, τη μείωση της γυναικείας και ανδρικήςlibido, διαταραχές της εμμηνορρυσίας και της σπερματογένεσης με συνακόλουθη υπογονιμότητα. 

 

Επίσης, δυσλειτουργίες ορμονών και διατάραξη των ποσοστιαίων αναλογιών τους εμφανίζονται σε όλους τους άξονες ορμονικών σχέσεων.

Ταχυκαρδίες, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού γενικότερα, επεισόδια στηθάγχης (πόνος στο στήθος), συσχέτιση με τη γένεση εμφράγματος και εγκεφαλικών επεισοδίων, διευρύνουν τις καταστρεπτικές συνέπειες του stressστον άνθρωπο.

Τέλος, μελετάται ο ρόλος που έχει το stressστην παθογένεση των νεοπλασματικών νόσων, ενώ μελέτες έχουν αποδείξει ότι για την καλύτερη πορεία του ασθενούς με καρκίνο, απαραίτητο είναι ο ασθενής να ζει ήρεμα, άρα χωρίς άγχος.

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong 

Καταπολέμηση Άγχους 

Νικήστε τους Φόβους & τις Φοβίες

Σταματήστετις Κρίσεις Πανικού

Σταματήστετην Νευρικότητα

Εξαλείψτε το Φόβο για της Μοναξιάς

Εξαλείψτε το Φόβο για του Θανάτου

Εξαλείψτε το Φόβο της Εγκατάλειψης

Εξαλείψτε την Αγοραφοβία

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ύψη

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Αεροπλάνα

Εξαλείψτε το Φόβο της Οδήγησης

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ατυχήματα & Δυστυχήματα

Εξαλείψτε το Φόβο για τις Αράχνες

Εξαλείψτε το Φόβο για το Αίμα

Εξαλίψτε το Φόβο για τις Σύριγγες & τις Ενέσεις

Εξαλείψτε το Φόβο του Χειρουργείου

Εξαλείψτε το Φόβο για τον Οδοντίατρο

Εξαλείψτε το Φόβο του Sex

Εξαλείψτε το Φόβο του AIDS

Εξαλείψτε την Κλειστοφοβία

Εξαλείψτε τον Φόβο των Λόγων & Εταιρικών Παρουσιάσεων

Εξαλείψτε το Φόβο της Αποτυχίας

Εξαλείψτε το Φόβο του να μήν Έχουμε τον Έλγχο των Καταστάσεων

Εξαλείψτε τον Φόβο του Σκοταδιού

Εξαλείψτε τον Φόβο των Δράκων & Τεράτων

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Κοιμάσαι Μόνος

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Ζείς Μόνος Στο Σπίτι

Εξαλείψτε τον Φόβο των Βροντών & Αστραπών

Απόλυτη Ηρεμία
 

ΑΙΤΙΕΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ & ΦΟΒΟΥ

 


Πριν από κάθε ψυχολογική διάσταση της διαταραχής πανικού, θα πρέπει να αποκλεισθούν παθολογικά αίτια, όπως η μυοκαρδιοπάθεια. Ο υψηλός τόνος του νοραδενεργικού συστήματος στους ασθενείς με μυοκαρδιοπάθεια, φαίνεται να είναι και ο λόγος που προσβάλλονται από πανικό. Αλλά και ασθενείς με τη νόσο του Parkinson, χρόνιους πόνους, πρωτοπαθή χολική κίρρωση καθώς και επιληψία, φαίνεται να είναι ευάλωτοι σε κρίσεις πανικού. 

 

Το διαζύγιο, ο χωρισμός, η διάλυση μιας σχέσης μπορεί να γίνει αιτία πανικού. Αυτό εξηγείται διότι τα στρεσογόνα γεγονότα προκαλούν νευροφυσιολογικές αλλαγές.. Οι ψυχαναλυτές αντιλαμβάνονται τον πανικό σαν μια μη επιτυχή προσπάθεια να ελεγχθούν οι ενορμήσεις, που προκαλούν άγχος.  

Οι συνηθέστερες πηγές άγχους είναι ο θάνατος συγγενικού προσώπου, ο χωρισμός, το διαζύγιο, κάποια σοβαρή ασθένεια ή ατύχημα, ο γάμος κι ειδικά η διαδικασία προετοιμασίας για αυτόν, η απόλυση από την εργασία, η αρνητική μεταβολή της συμπεριφοράς ενός οικείου ατόμου, διάφορα σεξουαλικά προβλήματα, η υποχρεωτική ή οικιοθελής αλλαγή εργασίας, η προσπάθεια εύρεσης εργασίας, η μακροχρόνια ανεργία, η μεταβολή της επαγγελματικής ευθύνης (αύξηση ή μείωση των υποχρεώσεων στον εργασιακό χώρο), η αλλαγή του περιβάλλοντος της κατοικίας, η μεταβολή στις κοινωνικές δραστηριότητες, η μεταβολή στις ώρες ύπνου και γενικότερα στις προσωπικές συνήθειες, τα ληξιπρόθεσμα χρέη, η μεταβολή της διάρκειας του ελεύθερου χρόνου, οι...διακοπές, η σωματική εμφάνιση, η προσπάθεια για αδυνάτισμα, η προσπάθεια για αυτοβελτίωση, ο... πρωταθλητισμός, η προσπάθεια κοινωνικής και επαγγελματικής εξέλιξης . . . 

Μια άλλη επίσης υπόθεση μιλά για την πυροδότηση του παιδικού άγχους της εγκατάλειψης, σε συνθήκες δημόσιων χώρων και που έχει απωθηθεί ή μετατεθεί από τους μηχανισμούς άμυνας. 

Αν και πολλοί πάσχοντες, λένε ότι ο πανικός εμφανίσθηκε αιφνιδιαστικά και χωρίς κανένα φανερό λόγο, φαίνεται ότι έχει προηγηθεί κάποιο στρεσογόνο γεγονός, χωρίς να καταφέρουν να προσαρμοσθούν φυσιολογικά στην κατάσταση που αντιμετώπιζαν.


Πώς Προκαλούνται οι κρίσεις

Γενετική
Μπορεί να υπάρξει μια γενετική προδιάθεση και μερικοί πάσχοντες αναφέρουν ότι κάποιο οικογενειακό μέλος έχει ή είχε μια διαταραχή πανικού ή κάποια άλλη συναισθηματική διαταραχή όπως η κατάθλιψη.

Οι μελέτες με δίδυμα έχουν επιβεβαιώσει τη δυνατότητα της "γενετικής κληρονομιάς" της διαταραχής πανικού. Δεν έχει ωστόσο ακόμα προσδιοριστεί κάποιος συγκεκριμένος υπεύθυνος βιολογικός δείκτης.

 

Χημεία του Εγκεφάλου

Η ερευνητές έχουν αποδείξει ότι τα άτομα με μη φυσιολογικά επίπεδα ορισμένων νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο . . . σεροτονίνη, νοραδρεναλίνη . . . είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.  

 

Όταν οι νευροδιαβιβαστές δεν λειτουργούν σωστά, τότε το εσωτερικό δίκτυο επικοινωνίας του εγκεφάλου παύει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Έτσι ο εγκέφαλος μας αρχίζει να ανταποκρίνεται με μη φυσιολογικό τρόπο στα ερεθίσματα – πληροφορίες που δέχεται και αυτό οδηγεί σε αυτό που βιώνουμε σαν άγχος.  

 

Επιστημονικές έρευνες έχουν εντοπίσει σχέση του άγχους με τα νευροδιαβιβαστικά συστήματα της σεροτονίνης, της νοραδρεναλίνης και του γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA).

 

Έχουν αποδείξει ότι η αυξημένη δραστηριότητα του νοραδρενεργικού και η υπολειτουργία του σεροτονινεργικού και του γκαμπαμινεργικού νευροδιαβιβαστικού συστήματος σχετίζονται απόλυτα με το άγχος.

 

Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι οι σωματικές εκδηλώσεις του άγχους, προκύπτουν από αυξημένη δραστηριότητα του αυτόνομου νευρικού συστήματος, που εμφανίζει αυξημένο τόνο του συμπαθητικού.

 

Οργανικές Αιτίες
Πολλά σωματικά νοσήματα μπορούν να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα του άγχους. Μερικές από τις ασθένειες που μπορεί να προκαλέσουν οργανικό άγχος είναι: 
 

Νευρολογικές:
Όγκοι του εγκεφάλου
Αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Επιληψία
Υπαραχνοειδής αιμορραγία 

Ενδοκρινικές διαταραχές:
Υπερθυρεοειδισμός
Υποθυρεοειδισμός
Υπογλυκαιμία
Υπερπαραθυροειδισμός
Φαιοχρωμοκύτωμα

Καρδιαγγειακά:
Στηθάγχη
Έμφραγμα
Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδος

Νοσήματα του Αναπνευστικού:
Πνευμονία
Πνευμονική εμβολή
Πνευμονικό οίδημα
Καρκίνος
Άσθμα
Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια 

Λοιμώδη:
Πνευμονία
Λοιμώδης μονοπυρήνωση
AIDS
Φυματίωση

Φάρμακα και τοξικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν Άγχος
Πολλά φάρμακα και τοξικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν συμπτώματα άγχους, είτε κατά την περίοδο της λήψης τους είτε μετά την απότομη διακοπή τους, τα οποία μιμούνται τις αγχώδεις διαταραχές.  

 

·          Οινόπνευμα (κατά τη στέρηση)     

·          Οπιοειδή (κατά τη στέρηση)     

·          Βενζοδιαζεπίνες / υπνωτικά (κατά τη στέρηση)   

·          Καφεΐνη     

·          Κοκαΐνη     

·          Χασίς (κάνναβη)     

·          Αμφεταμίνες     

·          Νικοτίνη     

·          Αντιϋπερτασικά (κατά τη στέρηση)     

·          Βρογχοδιασταλτικά     

·          Αναλγητικά   

 

Ψυχολογικές Αιτίες

οι ψυχαναλυτικές θεωρίες αντιμετωπίζουν το άγχος ως άμυνα σε εσωτερικές πιέσεις

 

Οι συμπεριφορικές θεωρίες υποστηρίζουν ότι το άγχος είναι μαθημένη απάντηση σε ειδικά περιβαλλοντικά ερεθίσματα 

 

Οι γνωσιακές θεωρίες μιλάνε για λανθασμένους τρόπους σκέψης και δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές.

 

Τέλος οι υπαρξιακές θεωρίες ασχολούνται με την αντίδραση του ανθρώπου απέναντι στο αναπόφευκτο του θανάτου και στην αίσθηση σημαντικότητας ή μηδαμινότητας της ζωής.

 


1) Ψυχαναλυτικές Θεωρίες
Ο Φρόυντ στην πρώτη θεωρία του για το άγχος θεώρησε ότι το άγχος προέρχεται από απωθημένες σεξουαλικές ενορμήσεις, όπως φοβίες, υστερίες, ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση, ή αποτελεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας του ατόμου να ελέγξει τη λίμπιντο, με διακοπτόμενο οργασμό, αποχή, όπως επίσης και νευρασθένεια, υποχονδρίαση, αγχώδης νεύρωση.

 

Όταν δηλαδή η λίμπιντο δεν εκτονώνεται με σεξουαλική επαφή, αλλά με αποχή ή άλλες σεξουαλικές πρακτικές όπως ο ανεσταλμένος οργασμός, και η απώθηση γίνει πιο αδύναμη από τις ενορμήσεις, τότε αυτές εισβάλουν στη συνείδηση με τη μορφή άγχους.

Στη δεύτερη θεωρία του υποστήριξε ότι το άγχος λειτουργεί αρχικά ως προειδοποίηση προς το «εγώ» ότι μια μη αποδεκτή παρόρμηση απειλεί να γίνει συνειδητή (προειδοποιητικό άγχος).  

 

Αν λειτουργήσει η απώθηση αποτελεσματικά η ψυχική ισορροπία αποκαθίσταται, αν αποτύχει κινητοποιούνται άλλοι μηχανισμοί άμυνας και δημιουργούνται τα συμπτώματα των διαταραχών.  

 

Οι κρίσεις πανικού προκύπτουν ως αποτέλεσμα ανεπιτυχούς άμυνας ενάντια σε ενορμήσεις που προκαλούν άγχος, όταν σε ένα άτομο αναζωπυρωθούν άγχη της παιδικής ηλικίας (τραυματικό άγχος).


2) Συμπεριφορικές Θεωρίες
Πρεσβεύει ότι το άγχος είναι μια εξαρτημένη απάντηση σε κάποια περιβαλλοντική που προκάλεσε φόβο (τροχαίο ατύχημα), οπότε αργότερα και μόνο η αίσθηση κάποιας σωματικής αντίδρασης (ταχυκαρδία), μπορεί να προκαλέσει εξαρτημένα μια κρίση πανικού ή κάποια αγχώδη κατάσταση.

 

Ένα άτομο που υπέστη φραστική επίθεση σε κάποιο πάρτι, την επόμενη φορά που θα προσκληθεί σε κάποια άλλη εκδήλωση μπορεί κινητοποιώντας τον μηχανισμό άμυνας της γενίκευσης, να αποφύγει να παραβρεθεί.  

 

Με βάση την κοινωνική μάθηση,θεωρείται ότι κάποια άτομα μπορεί να μάθουν να έχουν μια εσωτερική αντίδραση άγχους, μιμούμενα τις αγχώδεις αντιδράσεις των γονιών τους.

Τα τελευταία χρόνια η γνωσιακή θεωρία αποδίδει τις μη φοβικές αγχώδεις καταστάσεις σε λανθασμένους, παραμορφωμένους ή αντιπαραγωγικούς τρόπους σκέψης, οι οποίοι προηγούνται των δυσπροσαρμοστικών συμπεριφορών.  

 

Έτσι άτομα με αγχώδεις διαταραχές θεωρείται ότι υπερεκτιμούν τον κίνδυνο και την πιθανότητα βλάβης σε μια δεδομένη κατάσταση, ενώ αντίθετα υποτιμούν την ικανότητά τους να τα βγάζουν πέρα.


3) Υπαρξιακές Θεωρίες
Η κεντρική ιδέα της υπαρξιακής θεωρίας είναι ότι το άτομο αποκτά επίγνωση της μηδαμινότητας της ύπαρξής του, αίσθημα που είναι πιο βασανιστικό και από την αποδοχή του θανάτου. 

 

Παρέχουν μοντέλα κυρίως για τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.
Θεωρούν ότι το άγχος αποτελεί αντίδραση του ατόμου στο κενό της ύπαρξης και νοήματος.  4) Βιολογικές Θεωρίες
Νευροανατομικές μελέτες, πειραματικές μελέτες, μελέτες βασιζόμενες στη χορήγηση ψυχοφαρμάκωνκαινετικές μελέτες έδειξαν ότι συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, νευροδιαβιβαστές, αλλά και γενετικά χαρακτηριστικά συμμετέχουν στη δημιουργία και την εκδήλωση του άγχους.


 

ΜΟΡΦΕΣ –ΕΙΔΗ –ΤΥΠΟΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ

 

Μορφές που μπορεί να έχουν οι Κρίσεις Πανικού & Φόβου

Φοβία: Ένας επίμονος, αφύσικος φόβος ενός αντικειμένου, δραστηριότητας ή κατάστασης που καταλήγει σε συμπεριφορά αποφυγής.  

 

Κοινωνική φοβία: Φόβος ότι θα μειωθεί στη διάρκεια κοινωνικών καταστάσεων ή καταστάσεων που προϋποθέτουν έκθεση σε πλήθος.  

Αγοραφοβία: Φόβος να βγει έξω από το σπίτι του ή από ένα άλλο χώρο που θεωρεί ασφαλή διότι φοβάται ότι σε δημόσιο χώρο μπορεί να υποστεί κρίση πανικού, ή ακόμη ότι δεν θα έχει εύκολο τρόπο να διαφύγει από κάπου εάν τα συμπτώματα της κρίσης πανικού αρχίσουν. 

Ειδική φοβία: Έντονος, επίμονος, υπερβολικός και παράλογος φόβος στην παρουσία, ή σε αναμονή της συνάντησης με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο ή κατάσταση.

  

Κρίση Πανικού: Διακριτές περίοδοι έντονου άγχους ή δυσφορίας που αναπτύσσονται αιφνίδια και φτάνουν στην κορύφωση σε 10 περίπου λεπτά. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν τουλάχιστον 4 από τα ακόλουθα: αίσθημα παλμών, εφίδρωση, τρόμος, κοντανάσαιμα ή σβήσιμο, πόνος στο στήθος, ναυτία, ζάλη, αποπραγματοποίηση (αίσθηση μη πραγματικού), αποπροσωποποίηση (αίσθηση ότι δεν ανήκει στον εαυτό του), φόβος απώλειας του ελέγχου, παραισθήσεις (μούδιασμα ή αίσθηση πόνου), και ρίγη ή εξάψεις. Βιώνει έναν έντονο, επίμονο, υπερβολικό και παράλογο φόβο στην παρουσία, ή σε αναμονή της συνάντησης με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο ή κατάσταση.

 

 

ΑΓΧΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

 

Οι πιο συχνές δυσκολίες ψυχικής υγείας που παρουσιάζονται είναι οι αγχώδεις διαταραχές. Οι αγχώδεις διαταραχές αποτελούν μια κατηγορία που περιλαμβάνει έναν αριθμό ειδικών διαταραχών με κύριο χαρακτηριστικό το υπερβολικό και αδικαιολόγητο άγχος. 

 

Τύποι Αγχώδων Διαταραχών:

1. Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή  

2.Διαταραχή Πανικού 

3.Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή  

4.Διαταραχές Συνδεόμενες με τοStress
5. Οξεία Αντίδραση στοStress

6.ΔιαταραχήStressμετά από Ψυχοτραυματική Εμπειρία 

7.Διαταραχή Προσαρμογής
8. Φοβικές Διαταραχές (Φοβίες)
9. Κοινωνική Φοβία 

10.Αγοραφοβία  

11.Ειδική Φοβία

 

Διαταραχή Πανικού

Το βασικό χαρακτηριστικό της Διαταραχής Πανικού είναι επαναλαμβανόμενες απροσδόκητες Κρίσεις Πανικού, που συνοδεύονται για τουλάχιστον ένα μήνα ή περισσότερο, από επίμονη ανησυχία, άγχος του ατόμου μήπως του ξανασυμβεί κάποιο επεισόδιο πανικού . . . από ανησυχία και στενοχώρια για τις επιπτώσεις ή της συνέπειες των κρίσεων, μήπως πεθάνει από καρδιά, μήπως τρελαθεί . . . . ή από σημαντική αλλαγή συμπεριφοράς που σχετίζεται με τις προσβολές, παραίτηση από τη δουλειά του.  

 

Οι Κρίσεις Πανικού χαρακτηρίζονται από τα ακόλουθα συμπτώματα :

 

·  αίσθημα παλμών, αίσθημα ότι η καρδιά πάει να σπάσει ή επιτάχυνση του καρδιακού ρυθμού  

·    εφίδρωση  

·        τρέμουλα ή έντονος τρόμος  

·      αίσθημα κατανασέματος (δύσπνοιας) ή πλακόματος στο στήθος  

·        αίσθημα πνιγμονής

·        πόνος ή δυσφορία στο στήθος

·        ναυτία ή επιγάστρια δυσφορία

·    αίσθημα ζάλης, αστάθειας ή λιποθυμίας  

·  αποπραγματοποίηση (αίσθημα μη πραγματικότητας) ή αποπροσωποποίηση (αίσθημα απομάκρυνσης/αποστασιοποίησης από τον εαυτό)

·  φόβος απόλειας ελέγχου ή ότι τρελαίνεται

·    φόβος ότι θα πεθάνει

·    παραισθησίες (μουδιάσματα ή μυρμηγκιάσματα)

·    ρίγη ή ξαφνικά αισθήματα ζέστης   

 

Οι Κρίσεις Πανικού εμφανίζονται ξαφνικά, κορυφώνονται σε λίγα λεπτά και διαρκούν 5'-30'. Η συχνότητα και η βαρύτητα τους ποικίλλει. Άλλα άτομα εμφανίζουν κρίσεις μια φορά την εβδομάδα για μήνες, άλλα έχουν καθημερινά για κάποιες μέρες και μετά δεν έχουν καθόλου, ή έχουν αραιά επισόδεια για μήνες.

 

Η διαταραχή πανικού εμφανίζεται στο 1,5-4% του γενικού πληθυσμού, είναι 2-3 φορές συχνότερη στις γυναίκες και στους συγγενείς των πασχόντων.  

 

Χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενα επεισόδια έντονου άγχους, δυσφορίας, φόβου και μερικές φορές τρόμου, που εισβάλλουν απότομα, κορυφώνονται σε δέκα λεπτά, διαρκούν περίπου μία ώρα και συνοδεύονται από ταχυκαρδία, αίσθημα παλμών, εφίδρωση, τρέμουλο των άκρων, αίσθημα πνιγμού, υποκειμενική αίσθηση ότι ο εισπνεόμενος αέρας δεν επαρκεί, πλάκωμα στο στήθος και δυσφορία, αίσθημα ζάλης, αστάθεια και τάση για λιποθυμία, ρίγη ή σπασμούς, μουδιάσματα και αδυναμία. 

 

Καθώς εισβάλλουν τα σωματικά ενοχλήματα, τα ερμηνεύουμε με τρόπο στρεβλό και καταστροφικό. Νομίζουμε ότι θα πεθάνουμε (από έμφραγμα ή εγκεφαλικό), θα ταπεινωθούμε, θα ντροπιαστούμε και ότι θα χάσουμε τον έλεγχο και θα τρελαθούμε.  

 

Ο φόβος τροφοδοτεί το άγχος, το άγχος τροφοδοτεί το φόβο και έτσι παγιδευόμαστε σ' έναν φαύλο κύκλο. Μετά τις πρώτες κρίσεις διακατεχόμαστε από αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με την εισβολή και άλλων κρίσεων, φοβόμαστε για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις τους, αποφεύγουμε δραστηριότητες, συνθήκες ή καταστάσεις που τις εκλαμβάνουμε ως απειλητικές ή αναζητούμε ασφάλεια, όταν η αποφυγή δεν είναι δυνατή. 

 

Με τις συμπεριφορές αυτές η διαταραχή ενισχύεται, εγκαθίσταταικαι μεταπίπτει στη χρονιότητα. Άλλες φορές αποφεύγουμε συνθήκες ή καταστάσεις από τις οποίες η διαφυγή δε θα είναι εύκολη ή δε θα υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια όταν απαιτηθεί.

Η Διαταραχή Πανικού συνυπάρχει συχνά με κατάθλιψη, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, κοινωνική φοβία, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Πολλά σωματικά νοσήματα (υπερθυρεοειδισμός, φαιοχρωμοκύτωμα, επιληψία, υπογλυκαιμία), ουσίες ή και φάρμακα, όταν λαμβάνονται (αμφεταμίνες, χασίς, νικοτίνη, θεοφυλλίνη) ή όταν αποσύρονται απότομα (αλκοόλ, οπιοειδή, αντιυπερτασικά), μπορεί να πυροδοτήσουν μια κρίση πανικού.Φοβικές Διαταραχές (Φοβίες)
Είναι οι συχνότερες αγχώδεις διαταραχές, προσβάλλονταςτο 10% του γενικού πληθυσμού. Εισβάλλουν, συνήθως, από την παιδική ηλικία (φοβία δυνατών θορύβων – κεραυνών, ζωοφοβία), έως και την πρώιμη ενήλικη ζωή (αγοραφοβία, κλειστοφοβία) και είναι συχνότερες στις γυναίκες (2:1 σε σχέση με τους άνδρες).

Χαρακτηρίζονται από έντονο και υπερβολικό φόβο, ο οποίος συνδέεται με την παρουσία ή την πρόβλεψη της παρουσίας ενός συγκεκριμένου αντικειμένου, κατάστασης ή συνθήκης (ζώα, ύψη, ενέσεις). 

 

Το άτομο αναγνωρίζει ότι τα φοβογόνα αντικείμενα, συνθήκες και καταστάσεις δε συνιστούν πραγματικό κίνδυνο ή απειλή και αποτιμά ότι οι αντιδράσεις του είναι παράλογες και υπερβολικές.

Δεσπόζει το έντονο άγχος που εκλύεται όταν το άτομο εκτεθεί στη φοβογόνο κατάσταση, που συχνά προσλαμβάνει τα χαρακτηριστικά κρίσεων πανικού (ταχυκαρδία, εφίδρωση, τρόμος).  

 

Ακόμη και η εκτίμηση, πρόβλεψη, ή η πιθανότητα έκθεσης στη φοβογόνο συνθήκη επάγει έντονο άγχος και δυσφορία (άγχος αναμονής) και προκειμένου να παρακάμψει το δυσάρεστο και βασανιστικό συναίσθημα, αναπτύσσει συνειδητά και συστηματικά συμπεριφορές αποφυγής, οι οποίες όμως ενισχύουν, συντηρούν, και ανεφοδιάζουν την φοβική διαταραχή.

Αρκετοί, για να ανακουφιστούν από το άγχος που τους κατακλύζει, καταφεύγουν στην χρήση αλκοόλ και άλλων ψυχοδραστικών ουσιών και στο 30% περίπου εμφανίζουν καταθλιπτικά συμπτώματα.

Οι φοβίες κατηγοριοποιούνται, με κριτήριο το φοβογόνο αντικείμενο ή κατάσταση, στις:

 

·          Κοινωνική Φοβία    

·          Αγοραφοβία    

·          Ειδικές Φοβίες (ζωοφοβίες, φοβίες στοιχείων της φύσεως, φοβίες αίματος, τραυματισμού και ενέσεων, υψοφοβίες, ακροφοβίες, κλειστοφοβίες)

 
 

Κοινωνική Φοβία
Το βασικό χαρακτηριστικό της Κοινωνικής Φοβίας είναι ένας έντονος και επίμονος φόβος ταπείνωσης και αμηχανίας σε κοινωνικές καταστάσεις ή σε καταστάσεις που το άτομο πρέπει να επιτελέσει κάτι μπροστά σε κόσμο.

 

Ο φόβος στις καταστάσεις αυτές, ισχυροποιείται από την αίσθηση του ατόμου ότι είναι εκτεθειμένο στην παρατήρηση , την κριτική ή τον εξονυχιστικό έλεγχο των άλλων , ιδιαίτερα αν είναιάγνωστοι (γι'αυτό η διαταραχή ονομάζεται επίσης και Διαταραχή Κοινωνικού Άγχους) . 

 

Συμπτώματα άγχους και μάλιστα σωματικά, όπως αίσθημα παλμών, τρέμουλο, εφίδρωση, γαστρεντερική δυσφορία, διάρροια, μυικοί σπασμοί, κοκκίνισμα είναι σχεδόν πάντα παρόντα και σε σοβαρές περιπτώσεις το άτομο φθάνει σε πανικό. 


Αγοραφοβία

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων Αγοραφοβίας, τα φοβικά συμπτώματα είναιεπιπλοκήτης Διαταραχής Πανικού. Δηλαδή το άτομο πρώτα υφίσταται μια η περισσότερες κρίσεις πανικού (άγχος πανικού), μετά αναπτύσσει τον φόβο ότι θα ξανασυμβεί (άγχος αναμονής) και μετά αρχίζει ν'αποφεύγει καταστάσεις όπου η πιθανότητα να συμβεί κάποια κρίση πανικού του δημιουργεί έντονο φόβο (αγοραφοβία), ιδιαίτερα αν πρόκειται για καταστάσεις όπου είχε κάποιο επεισόδιο πανικού στο παρελθόν . 

 

Στην αγοραφοβία εκλύεται έντονο άγχος και δυσφορία, όταν το άτομο εκτίθεται σε συνθήκες ή καταστάσεις, από όπου η διαφυγή δεν θα είναι εύκολη, θα τον φέρει σε δύσκολη θέση, ή δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να του προσφερθεί βοήθεια εάν τη χρειασθεί.

 

Έτσι , φοβάται μήπως πάθει κάποια κρίση πανικού σε δημόσιο χώρο και βρεθεί σε δύσκολη θέση, ή αμηχανία, ή μήπως πάθει κάποια κρίση πανικού και δεν είναι κοντά στο γιατρό του, ή κοντά σε κάποιο νοσοκομείο.  

 

Αρχίζουν λοιπόν να αποφεύγουν μέρη με πολύ κόσμο μαγαζιά, εστιατόρια, την εκκλησία , τα θέατρα, τους κινηματογράφους, τις κάθε είδους απομακρύνσεις από τη βάση τους.  

 

Προοδευτικά , ο αριθμός των αγοραφοβικών καταστάσεων αυξάνει, με αποτέλεσμα το άτομο να φοβάται να πάει μόνο του σε δημόσιους χώρους, ή να ταξιδέψει και ζητά συνεχώς και περισσότερο τη συνοδεία κάποιου συντρόφου


Ειδική Φοβία

Το άτομο με Ειδική Φοβία βιώνει έναν έντονο, επίμονο, υπερβολικό και παράλογο φόβο στην παρουσία, ή σε αναμονή της συνάντησης με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο ή κατάσταση. 

 

Τέτοια αντικείμενα ή καταστάσεις μπορεί να είναι: Ζώα (και έντομα), το Φυσικό Περιβάλλον (καταιγίδες, ύψος, νερό), το Αίμα, οι Ενέσεις ή τα Τραύματα, διάφορες Καταστάσεις (δημόσιες συγκοινωνίες όπως λεωφορεία, τούνελ, γέφυρες, ανελκυστήρες, πτήσεις με αεροπλάνα, οδήγηση αυτοκινήτου, κλειστά μέρη).

 

Αυτές οι καταστάσεις επίσης μπορεί να οδηγήσουν το άτομο σε αίσθημα πνιγμού, εμετό, να κολλήσει μια αρρώστια ή που να φοβάται ν' απομακρυνθεί από τους τοίχους, μήπως πέσει (στα παιδιά, φόβοι δυνατών ήχων ή μεταμφιεσμένων προσώπων).

 

Ο εστιασμός του φόβου μπορεί να είναι είτε σε κάποια σωματική βλάβη που μπορεί να προκληθεί από το αντικείμενο, ή την κατάσταση (να πέσει το αεροπλάνο, να τον δαγκώσει το σκυλί, να τον χτυπήσουν ή να χτυπήσει άλλα αυτοκίνητα ενώ οδηγεί)  

 

Είτε στη δυνατότητα να χάσει το άτομο τον έλεγχο του, να πανικοβληθεί ή να λιποθυμήσει κατά την έκθεση στη φοβική κατάσταση (να λιποθυμήσει στη θέα του αίματος, να ζαλιστεί και να πέσει από το ψηλό μέρος, να χάσει τον έλεγχο του και ν' αρχίσει να ουρλιάζει σ' ένα κλειστό μέρος).

 

Το άγχος που νιώθει το άτομο κατά την έκθεση του στο φοβικό αντικείμενο, ή κατάσταση είναι τόσο μεγαλύτερο όσο πιο κοντά (στον χώρο ή στον χρόνο) είναι το φοβικό ερέθισμα και όσο πιο δύσκολη είναι η διαφυγή απ' αυτό. Μερικές φορές αναπτύσσονται πλήρεις Κρίσεις Πανικού.

 

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμου, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων

Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong 

Καταπολέμηση Άγχους 

Νικήστε τους Φόβους & τις Φοβίες

Σταματήστετις Κρίσεις Πανικού

Σταματήστετην Νευρικότητα

Εξαλείψτε το Φόβο για της Μοναξιάς

Εξαλείψτε το Φόβο για του Θανάτου

Εξαλείψτε το Φόβο της Εγκατάλειψης

Εξαλείψτε την Αγοραφοβία

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ύψη

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Αεροπλάνα

Εξαλείψτε το Φόβο της Οδήγησης

Εξαλείψτε το Φόβο για τα Ατυχήματα & Δυστυχήματα

Εξαλείψτε το Φόβο για τις Αράχνες

Εξαλείψτε το Φόβο για το Αίμα

Εξαλίψτε το Φόβο για τις Σύριγγες & τις Ενέσεις

Εξαλείψτε το Φόβο του Χειρουργείου

Εξαλείψτε το Φόβο για τον Οδοντίατρο

Εξαλείψτε το Φόβο του Sex

Εξαλείψτε το Φόβο του AIDS

Εξαλείψτε την Κλειστοφοβία

Εξαλείψτε τον Φόβο των Λόγων & Εταιρικών Παρουσιάσεων

Εξαλείψτε το Φόβο της Αποτυχίας

Εξαλείψτε το Φόβο του να μήν Έχουμε τον Έλγχο των Καταστάσεων

Εξαλείψτε τον Φόβο του Σκοταδιού

Εξαλείψτε τον Φόβο των Δράκων & Τεράτων

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Κοιμάσαι Μόνος

Εξαλείψτε τον Φόβο του να Ζείς Μόνος Στο Σπίτι

Εξαλείψτε τον Φόβο των Βροντών & Αστραπών

Απόλυτη Ηρεμία

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ
 

Αντιμετώπιση των κρίσεων

 

Το φυσιολογικό άγχος είναι μια συναισθηματική αντίδραση που προειδοποιεί και προετοιμάζει τον οργανισμό για να αντιμετωπίσει κάποιον κίνδυνο και εξασφαλίζει την ισορροπία του ατόμου με το περιβάλλον του.

 

Το φυσιολογικό άγχος που εκλύεται από προβλήματα και γεγονότα της καθημερινής ζωής δεν απαιτεί φαρμακευτική αντιμετώπιση, καθώς αναχαιτίζεται όταν το άτομο ενημερωθεί κατάλληλα και καθησυχαστεί.

Όταν το άγχος είναι αρκετά έντονο, βασανιστικό, ανυπόφορο και οδηγεί σε δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές, απαιτεί θεραπευτική αντιμετώπιση.  

Οι κύριες κατηγορίες φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του άγχους είναι: 

 

·          Βενζοδιαζεπίνες      

·          Αντικαταθλιπτικά      


Βενζοδιαζεπίνες (Φάρμακα)

Οι βενζοδιαζεπίνες (ηρεμιστικά) βοηθούν στην καταστολή των κρίσεων πανικού σχεδόν άμεσα, την πρώτη ή τη δεύτερη ημέρα της θεραπείας. Η δόση τους αυξάνεται σε μια περίοδο μερικών εβδομάδων.  

Οι βενζοδιαζεπίνες αποτελούν τη θεραπεία εκλογής για τη συμπτωματική αντιμετώπιση του οξέος άγχους. Δρουν μέσω ειδικών υποδοχέων στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.  

 

Όλες έχουν παρόμοιο αγχολυτικό αποτέλεσμα, αλλά διαφέρουν ως προς την ισχύ, το χρόνο έναρξης της δράσης τους, τη διάρκειά της, τις κατασταλτικές ιδιότητες που προκαλούν και τις παρενέργειες τους.  

 

Οι βενζοδιαζεπίνες συνήθως προκαλούν υπνηλία, ζάλη, αταξία και μείωση του επιπέδου της εγρήγορσης. Όταν χορηγηθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα παρατηρούνται διαταραχές στη μνήμη και άλλων γνωσιακών λειτουργιών.  

 

Επίσης μπορεί να παρουσιάσουν αύξηση του βάρους, διαταραχές της σεξουαλικής λειτουργίας και γαστρεντερικές διαταραχές. Η κατασταλτική τους δράση ενισχύεται όταν χορηγούνται παράλληλα ουσίες και φάρμακα με κατασταλτικές ιδιότητες (οινόπνευμα, αναισθητικά, αντιψυχωτικά).

 

Το μειονέκτημά τους είναι ότι προκαλούν εθισμό και εξάρτηση, με αποτέλεσμα ο ασθενής να χρειάζεται υψηλότερες δόσεις για τη θεραπεία των κρίσεων πανικού και όταν θα πρέπει να σταματήσει τη φαρμακοθεραπεία, αυτό θα πρέπει να γίνει σταδιακά, ώστε να μην έχει συμπτώματα απόσυρσης.

 

Οι βενζοδιαζεπίνες που χρησιμοποιούνται συνηθέστερα στην κλινική πρακτική είναι η λοραζεπάμη, η διαζεπάμη, η αλπραζολάμη, η κλοναζεπάμη, η βρωμαζεπάμη, η χλωραζεπάτη και η πραζεπάμη.Αντικαταθλιπτικά

Από ερευνητικά δεδομένα και κλινικές μελέτες έχει κατοχυρωθεί η αποτελεσματικότητα των αντικαταθλιπτικών, τόσο των τρικυκλικών όσο και των νεότερων, στη θεραπεία των αγχωδών διαταραχών.  

 

Ειδικότερα, έχει αποδειχτεί ότι τα τρικυκλικά (χλωριμιπραμίνη) αλλά και τα νεότερα (βενλαφαξίνη) αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη γενικευμένη αγχώδη διαταραχή.

Τα τρικυκλικά (χλωριμιπραμίνη) αλλά και τα νεότερα (φλουοξετίνη, σιταλοπράμη, παροξετίνη και σερτραλίνη) ενδείκνυνται για τη διαταραχή πανικού.

Η κοινωνική φοβία μπορεί να βοηθηθεί από τη χλωριμιπραμίνη, την παροξετίνη και τη σερτραλίνη.

Στην μετατραυματική διαταραχή του στρες όλα τα αντικαταθλιπτικά, τα τρικυκλικά (χλωριμιπραμίνη), οι
 SSRI's (φλουοξετίνη, παροξετίνη, σιταλοπράμη, φλουβοξαμίνη, σερτραλίνη) αλλά και οSΝRI(βενλαφαξίνη), μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά.

Τα αντικαταθλιπτικά που ενισχύουν το σεροτονινεργικό νευροδιαβιβαστικό σύστημα (χλωριμιπραμίνη, φλουοξετίνη, φλουβοξατίνη, παροξετίνη, σερτραλίνη), όταν χορηγηθούν σε μεγάλες δόσεις, καταπολεμούν τα συμπτώματα της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής.  

 

Η πλειονότητα των αντικαταθλιπτικών χρησιμοποιεί σαν βάση τις βενζοδιαζεπίνες και λόγω της εξάρτησης που προκαλούν και των σοβαρών παρενεργειών τους, θα πρέπει να λαμβάνονται για μικρά χρονικά διαστήματα, και όχι σε μεγάλες δόσεις.  

 

 

Πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ενεργούν Τα Χάπια

Το άγχος συνδέεται με χαμηλά επίπεδα, ή αναποτελεσματική χρήση ορισμένων νευροδιαβιβαστών (Neurotransmitters). Η λύση για την πλειονότητα αυτών που πάσχουν από άγχος, ή παρεμφερείς ασθένειες, είναι να αυξήσουν τα επίπεδα σεροτονίνης (serotonin) & νορεπιφερίνης (norepinephrine) στον εγκέφαλο. 

  

Τα δημοφιλή χάπια Alprazolam, Xanax, Clonazepam ανακουφίζουν από τις κρίσεις, με την αύξηση των επιπέδων σεροτονίνης (Serotonin). Ο λόγος που η θετική επίδραση τουςείναι μεγάλη, είναι διότι ανεβάζουν τα παραπάνω επίπεδα. 

  

Έτσι λοιπόν, μπορούμε πάντα να καταφύγουμε στα παραδοσιακά φάρμακα / χάπια που υπόσχονται να μας βοηθήσουν. Ή έτσι τουλάχιστον πιστεύουμε. Γιατί η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

  

Ο φιλικός γιατρός μας, θα μας δώσει συνταγή για χάπια σαν το Alprazolam, Xanax, που βρίσκονται στην κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως βενζοδιαζεπίνες (Benzodiazepines ). Φυσικά, ο γιατρός μας θα μας πει απλά ότι είναι ένα αγχολυτικό χάπι και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.    

    

Και αυτά τα χάπια είναι πάρα πολύ δημοφιλή. Και ο λόγος που αυτά τα χάπια είναι τόσο δημοφιλή, είναι διότι…     

    

    

Ανακουφίζουν Από Τις Κρίσεις!   

    

    

Εάν νιώσετε πίεση, ανησυχία, ή πανικό, απλώς καταπιείτε ένα από αυτά τα μικρά χάπια και σε λιγότερο από 20 λεπτά, η ανησυχία και ο πανικός θα έχουν εξαφανιστεί

 

Αυτά τα φαινομενικά αθώα αγχολυτικά χάπια, μοιάζουν να είναι η τέλεια λύση στα προβλήματα μας. Σωστά; 

 

Λάθος!

    

Αυτό το "αθώο" χάπι θεωρείται από πολλούς ειδικούς, η αιτία…     

    

    

Του Μεγαλύτερου Και Πιο Επικίνδυνου    

Εθισμού Σε Φάρμακα - Ναρκωτικά    

Στον Κόσμο!    

    

    

Αυτό το χάπι, πραγματικά φέρνει αποτελέσματα.  

 

Αυτό όμωςδεν είναι όλη η αλήθεια. Αυτό που κάνει αποτελεσματικά είναι να "κρύβει" τα συναισθήματα πανικού, φόβου και ανησυχίας.      

 

Αλλά δυστυχώς, αυτό το "αθώο" χάπι έχει φέρει καταστροφικές συνέπειες στις ζωές  χιλιάδων (πιθανώς εκατομμυρίων) ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη. 

 

Και αυτός είναι ο λόγος: 

 

Δεν είναι ότι το χάπι είναι εθιστικό με την τυπική έννοια, όπως για παράδειγμα όταν πάρουμε υπερβολική δόση ηρωίνης, κοκαΐνης… ή… αμφεταμινών. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν… μετά από μερικές εβδομάδες λήψης αυτού του χαπιού, λέμε στον εαυτό μας:"δεν θέλω αποκτήσω εξάρτηση από αυτά τα "θαυματουργά" χάπια. Θα τα σταματήσω για λίγο καιρό". Και… 

 

 

Τότε Είναι Πού    

Ο Εφιάλτης Αρχίζει Πραγματικά!    

    

    

Βλέπετε - το σώμα μας πολύ γρήγορα (μερικές φορές μετά την πάροδο μερικών εβδομάδων) αποκτά εξάρτηση από αυτά τα "αθώα" αντικαταθλιπτικά χάπια.      

 

Και όταν συμβεί αυτό, 4 με 8 ώρες αφότου αποφασίσουμενα σταματήσουμε τα χάπια… θα αρχίσουμε να έχουμε πάλι κρίσεις πανικού και φόβου, χειρότερα από κάθε άλλη φορά. Θα είναι πολύ πιο άσχημες από αυτές που είχαμε, πρίν αποφασίσουμε να πάρουμε τα χάπια. Και μόνο τότε θα αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε την πραγματική αλήθεια…

    

    

Τώρα Είμαστε Εξαρτημένοι    

Από Αυτό Το Θανάσιμο Φάρμακο!    

    

    

Και δέν είναι καμιά υπερβολή ότι είναι θανάσιμο φάρμακο. Όσο περισσότερο προσπαθούμε να αποκοπούμε από αυτά τα χάπια, τόσο πιο έντονες θα είναι οι κρίσεις που θα έχουμε. Μετά από 2-3 μέρες χωρίς το "ναρκωτικό" μας, θα αισθανόμαστε έτοιμοι να εκραγούμε.

 

Xanax

 

 

Ίσως ήδη παίρνετε αυτό το θαυματουργό φάρμακο για να καταπολεμήσετε την νευρικότητα, την αγωνία, τον πανικό... Ή ίσως φλερτάρετε με την ιδέα της λήψης του.

 

Ας  διαβάσουμε την συμβουλή του Dr. Celerman:  

 

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα εθισμού στον κόσμο δεν έχει να κάνει με την ηρωίνη, την κοκαΐνη ή τη μαριχουάνα. Στην πραγματικότητα, δεν έχει να κάνει με παράνομα ναρκωτικά. Το πρόβλημα των ναρκωτικών οφείλεται σε μια ομάδα φαρμάκων κατά της ανησυχίας και του πανικού, τις βενζοδιαζεπίνες, οι οποίες δίνονται ευρέως από τους γιατρούς και λαμβάνονται από αμέτρητα εκατομμύρια απλών ανθρώπων ανά τον κόσμο.

 

Οιειδικοί διαπιστώνουν ότι το να απεξαρτήσουν θύματα από τις βενζοδιαζεπίνες είναι πολύ δυσκολότερο από το να απεξαρτήσουν εθισμένους σε σκληρά ναρκωτικά όπως η ηρωίνη.

 

Ο κύριος λόγος είναι, ότι οι γιατροί είναι τόσο "εθισμένοι" στο να δίνουν συνταγές για βενζοδιαζεπινες (όπως τοXanax), όσο εθισμένοι είναι και αυτοί που τις παίρνουν. Το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με απλή πειθώ ή με το να προσπαθήσουμε να απεξαρτήσουμε τους ασθενείς από αυτά τα ναρκωτικά.

 

Η μόνη βέβαιη μακροπρόθεσμη λύση είναι να κάνουμε τους ασθενείς να αποκτήσουν συνείδηση των επιπτώσεων που έχουν αυτά τα χάπια – ναρκωτικά, έτσι ώστε να τα αποφεύγουν σαν την πανούκλα". 

 

  

Πώς επηρεάζει το Υπερβολικό Άγχος
την Χημεία του Εγκεφάλου μας

 

Ακριβώς όπως οι ορμόνες ρυθμίζουν πολλές χημικές λειτουργίες στο σώμα, οι λειτουργίες του εγκεφάλου ρυθμίζονται από τους νευροδιαβιβαστές [neurotransmitters]. Ο νευροδιαβιβαστής είναι ένας χημικός αγγελιοφόρος που χρησιμοποιείται από τους νευρώνες (νευρικά κύτταρα), για να επικοινωνήσουν με άλλους νευρώνες.

 

Αυτή είναι η διαδικασία που ο εγκέφαλος στέλνει εντολές στο σώμα μας. Η επικοινωνία μεταξύ των νευρώνων γίνεται με την αναγνώριση ενός υποδοχέα για έναν συγκεκριμένο χημικό αγγελιοφόρο / νευροδιαβιβαστή. Φανταστείτε ένα αυγό(νευροδιαβιβαστής) σε ένα φλιτζάνι (υποδοχέας).

 

Κάθε μέρα τρισεκατομμύρια μηνυμάτων αποστέλλονται και λαμβάνονται μεταξύ των κυττάρων του εγκεφάλου. Αυτά τα μηνύματα μεταφέρονται από τους χημικούς αγγελιοφόρους μέσω του συστήματος βιογενών αμινών / ενδορφίνων του εγκεφάλου [biogenic Amine/Endorphin  System]. Κάθε σκέψη, συναίσθημα και εμπειρία που βιώνουμε απαιτεί την αλληλεπίδραση αυτών των χημικών ουσιών του εγκεφάλου.

 

Οι νευροδιαβιβαστές [neurotransmitters]συνεργάζονται με τους νεύρο-υποδοχείς [neuroreceptors] στον εγκέφαλό μας και παράγουν τα συναισθήματα, τις εμπειρίες και τις σκέψεις!

 

Το χρόνιο στρες προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή και λειτουργία των νευροδιαβιβαστών.. Όταν κάποιος βιώνει αρκετό και παρατεταμένο άγχος, οι νευροδιαβιβαστές αρχίζουν να εξασθενούν . . . να ατονούν . . να αποτυγχάνουν Η ποσότητα των νευροδιαβιβαστών μειώνεται και βγαίνει εκτός ισορροπίας. Και όταν το στρες συνεχίζεται, οι νευροδιαβιβαστές εξαντλούνται και αδυνατούν να πραγματοποιήσουν τις λειτουργίες τους.

 

Όταν συμβεί αυτό, τα νευρικά κέντρα νεύρων[neural  nerve  centers] λαμβάνουν στρεβλωμένα μηνύματα. Αυτό για εμάς σημαίνει, ότι έχουμε εισέλθει σε μια κατάσταση εγκεφαλικής χημικής ανισορροπίας και βιώνουμε αυτήν την ανισορροπία ως συμπτώματα άγχους. Υπάρχει πληθώρα συμπτωμάτων που μπορούμε να βιώσουμε λόγω αυτής της χημικής ανισορροπίας του εγκεφάλου μας.  

 

Τα πιο συνήθη είναι κόπωση, πόνοι, κλάμα, κατάθλιψη, άγχος και κρίσεις πανικού, αϋπνίες, ακούσιοι σπασμοί του σώματος, δυσκολία συγκέντρωσης, ένταση των πονοκεφάλων, κράμπες, διάρροια, κολίτιδα, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, φούσκωμα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, αυξημένη αρτηριακή πίεση, ταχυκαρδία, καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, κρύα δάχτυλα, δερματικά εξανθήματα, κνησμό και μειωμένη αντίσταση στις λοιμώξεις.

 

Η λύση δεν είναι “εκεί έξω”
ΑΛΛΑ Βαθιά Μέσα μας 

 

Τα Δίωτα κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί.Τ ότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertzπαίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertzκαι θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας  

 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα εγκεφαλικά κύματα θα συντονιστούν σε αυτό το Δίωτο κύμα σύμφωνα με τοFFR(FrequencyFollowingResponse). Τη στιγμή που τα κυρίαρχα εγκεφαλικά κύματα που παράγει ο εγκέφαλος μας αρχίζουν να αλλάζουν, το ίδιο κάνει και η διάθεση μας.

 

Συνειδητοποιούμε έτσι, ότι έχουμε στη διάθεση μας ένα αποτελεσματικό “εργαλείο” – επόμενης γενιάς – που μας παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξουμετον τρόπο σκέψεως μας, με το να διεγείρουμε και να αλλάξουμε τα εγκεφαλικά μας μοτίβα, με συνέπεια και τα κυρίαρχα συναισθήματα μας.

 

Αυτή η διαδικασία είναι αποτέλεσμα ενός φυσικού φαινομένου όταν ο εγκέφαλος συντονίζεται – συγχρονίζεται σε συγκεκριμένες δονήσεις (ηχητικές και οπτικές διεγέρσεις) . . . Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται Ακολουθία Συχνοτικής Απόκρισης -FFR(Frequency FollowingR esponse).

 

Τα εγκεφαλικά μας κύματα . . .  οι διαθέσεις μας  . . .  τα μοτίβα ύπνου . . .  και σκέψεις μπορούν να διεγερθούν όταν εκτείθονται σε ένα εξωτερικό ερέθισμα. Αυτό το ερέθισμα μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενα ηχητικά κύματα, ή παλμοί, μαγνητικά πεδία, χαμηλές συχνότητες, χρώματα και επαναλαμβανόμενες εικόνες.  

 

Τα Δίωτα & Εγκεφαλικά κύματα και συχνότητες, εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται. 

 

Τα Δίωτα & εγκεφαλικά κύματα φέρνουν τις επιθυμητές αλλαγές με το να αλλάζουν τα κύματα που παράγει ο εγκέφαλος μας. Είναι απόλυτα ασφαλή και απίστευτα αποτελεσματικά. Μερικοί τα αποκαλούν “Ψηφιακά Φάρμακα”.  Όταν  νιώθουμε άγχος, είναι το  αποτέλεσμα  του πώς ανταποκρίνεται  - αντιδρά ο εγκέφαλος μας σε  εσωτερικές ή εξωτερικές καταστάσεις.  

 

Όταν χρησιμοποιούμε Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα & συχνότητες, απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.

 

 

 

 

mp3 Albums Υποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες | Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex  | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

 

 

 

 

Καταπολέμηση Χρόνιου Άγχους - Super Strong

Καταπολέμηση Άγχους
Απόλυτη Ηρεμία
Νικήστε τους Φόβους & τις Φοβίες
Σταματήστε τις Κρίσεις Πανικού
Σταματήστε την Νευρικότητα
Εξάλειψη Αγοραφοβίας
Εξάλειψη Φόβου Θανάτου
Εξάλειψη Φόβου Εγκατάλειψης
Εξάλειψη Φόβου Μοναξιάς
Εξάλειψη Φόβου για τα Ύψη
Εξάλειψη Φόβου για τα Αεροπλάνα
Εξάλειψη Φόβου Οδήγησης
Εξάλειψη Φόβου για Ατυχήματα & Δυστυχήματα
Εξάλειψη Αραχνοφοβίας
Εξάλειψη Φόβου για το Αίμα
Εξάλειψη Φόβου για τις Σύριγγες & τις Ενέσεις
Εξάλειψη Φόβου του Χειρουργείου
Εξάλειψη Φόβου για τον Οδοντίατρο
Εξάλειψη Φόβου του Sex
Εξάλειψη Φόβου του AIDS
Εξάλειψη Κλειστοφοβίας
Εξάλειψη Φόβου των Λόγων & Εταιρικών Παρουσιάσεων
Εξάλειψη Φόβου της Αποτυχίας
Εξάλειψη Φόβου Να μην Έχουμε έλεγχο των Καταστάσεων
Εξάλειψη Φόβου Σκοταδιού
Εξάλειψη Φόβου Δράκων & Τεράτων
Εξάλειψη Φόβου να Κοιμάσαι Μόνος
Εξάλειψη Φόβου να ζεις Μόνος στο Σπίτι
Εξάλειψη Φόβου Βροντών & Αστραπών

Κατάλογος Προϊόντων

Για χρήστες με μειωμένη όραση,πατήστε:1 2 32

 κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, συμπτωματα πανικου, ψυχοσωματικα συμπτωματα, κοινωνικη φοβια, φοβιες, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος, κρισης πανικου, κριση πανικου, kriseis panikou, krisis panikou, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, φοβια, διαταραχη πανικου, κρισεις πανικου, αγοραφοβια, φοβος,