ANAPOLIS   

Achieve Human Excellence


      

 

  

Το Μυστικό Για Να Κάνουμε  

Όλα Αυτά Που Επιθυμούμε 

Ως Εκ Θαύματος Να Αρχίσουν  

Να Εμφανίζονται Στη Ζωή Μας 

 

 

   

  

 

Κάποιοι το αποκαλούν θεία εύνοια, ακόμη και ευλογημένη τύχη. Είναι όταν τα πράγματα πηγαίνουν ακριβώς όπως τα θέλουμε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να φωνάξουμε "ευχαριστώ!". 

  

 

Όταν "έρθουμε σε επαφή" με τη ροή της ενέργειας, υγεία, πλούτος, αφθονία και δύναμη έρχονται προς το μέρος μας – αυτόματα από μόνα τους, χωρίς εμείς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτε. Είναι σαν τα πάντα να υπάρχουν για να μας υπηρετούν και να μας κάνουν ευτυχισμένους.   

  

  

Εάν Θέλουμε Να Φέρουμε Μαγεία Στη Ζωή Μας… 

Εάν Θέλουμε Η Αφθονία Να Ρέει Γύρω Μας…  

Τότε… 

  

  

Ας Αναπτύξουμε όλη τη δύναμη του μυαλού μας και έτσι να επιταχύνουμε τη διανοητική, συναισθηματική και πνευματική μας ανάπτυξη, να εμφανίσουμε στη ζωή μας όλα αυτά που αξίζουμε να έχουμε.   

  

Σε αυτό το ταξίδι θα βρούμε και θα ανακαλύψουμε την αυτό-επίγνωση και νέες προοπτικές που θα εστιάσουν την πρόθεση μας και θα συντονίσουν το μυαλό μας, για μια τεράστια αλλαγή στην ποιότητα της ζωής μας.   

 

 

 

Εάν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε, ίσως να σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε το κουράγιο να το αποκτήσουμε.  Εάν είμαστε προσκολλημένοι σε περιορισμούς και ελλείψεις, δεν είναι καιρός να απελευθερωθούμε; Δεν είναι καιρός να αποκτήσουμε υγεία, πλούτο δύναμη και αφθονία που βρίσκονται εκεί για να τα διεκδικήσουμε και να τα αποκτήσουμε;  

 

 

 mp3 Albums

mp3 Albums τεχνολογίας Υποσυνείδητου Προγραμματισμού, χρησιμοποιώντας Υποσυνείδητα μηνύματα, Εγκεφαλικά Κυματα & Συχνότητες:
Κατάλογος Προιόντων
Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων
 

 

Τι κι εάν η διαδικασία ήταν τόσο απλή όσο να το ζητήσουμε, να είμαστε ανοιχτοί σε αυτό και να το αποκτήσουμε. 

 

Ένα Blueprint Για Να Φέρουμε 

Την Αφθονία Στη Ζωή Μας 

 

  

Έχει αποδειχθεί, ότι όταν ακολουθούμε το μονοπάτι που έχουν διαβεί πετυχημένοι άνθρωποι, οι πιθανότητες να βιώσουμε την ίδια επιτυχία, πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά. Γιατί όχι μόνο ξέρουμε που βαδίζουμε, αλλά πολύ περισσότερο ξέρουμε τι να αποφύγουμε. Είναι κάτι σαν το “blueprint” της επιτυχίας. 

  

  

Και κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας εάν πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την επιτυχία και  να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Η δημιουργία πλούτου και αφθονίας, είναι κάτι περισσότερο από εσωτερικές διανοητικές διαδικασίες. Πρέπει να επηρεάσουμε άλλους και να τους πάρουμε με το μέρος μας. Θα βρει αποτελεσματικές και πανεύκολες στρατηγικές για να αποκτήσετε την υποστήριξη των άλλων. Οι άνθρωποι γύρω μας θα λένε: "Η επιθυμία σου είναι διαταγή".   

  

Και λέμε δύο φορές ψέματα στον εαυτό μας, εάν πιστεύουμε ότι προβλήματα δεν θα εμφανιστούν, διότι "έχουμε συντονιστεί με την ενέργεια του σύμπαντος". 

  

Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτήν την προσέγγιση, θα συνεχίσουμε να απωθούμε τόσο γρήγορα όλα εκείνα που επιθυμούμε, όσο το κάνουμε αυτή τη στιγμή.  

 

Εάν είχαμε ιδέα, το τι έχουμε απωθήσει τις προηγούμενες δύο μόνο εβδομάδες, θα παρακαλούσαμε να αρχίζαμε να φέρνουμε την αφθονία στη ζωή μας την επόμενη κιόλας μέρα.   

  

  

 

Αυτό το πρόγραμμα θα μας κάνει να αποβάλουμε όλες μας τις δικαιολογίες. Οι λόγοι που δεν έχουμε απολαύσει ακόμα το καλύτερο που έχει να προσφέρει η ζωή, απλώς θα εξατμιστούν 

  

  

  

  

Δεν Είναι Καιρός Να Αρχίσουμε 

Να ΖούμεΜια Ζωή Γεμάτη 

Υγεία, Πλούτο, Δύναμη Και Αφθονία; 

 

 

 

 

 

 

mp3 AlbumsΥποσυνείδητου Προγραμματισμού | Υποσυνείδητα Μηνύματα | Εγκεφαλικά - Δίωτα Κύματα & Συχνότητες Νόμος της Έλξης | Αντιμετώπιση Κατάθλιψης | Καταπολέμηση Άγχους | Υγεία | Φόβοι & Φοβίες | Κρίσεις Πανικού | Σχέσεις & Sex | Σχολείο & Εκπαίδευση | Στυτική Δυσλειτουργία | Αδυνάτισμα | Διακοπή Καπνίσματος 

 

Τα Δίωτα – Εγκεφαλικά κύματα παράγονται φυσικά όταν ακούμε ένα ήχο από το ένα αυτί και ένα άλλο στο άλλο αυτί. Τότε ο ανθρώπινος εγκέφαλος δημιουργεί έναν τρίτο ήχο(Δίωτο κύμα) που είναι μια συχνότητα, ίση με τη διαφορά των δύο ήχων.  

 

Για παράδειγμα, εάν ένας ήχος ή μουσική νότα, σε συχνότητα 100Hertz(κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), ακούγεται στο το ένα αυτί και ένας άλλος ήχος, ή μουσική νότα στα 120Hertz παίζεται στο άλλο αυτί, ο εγκέφαλός μας θα το ερμηνεύσει σαν 20Hertz και θα συντονιστεί σε αυτήν την συχνότητα των 20Hz, δημιουργώντας έναν δικό του ήχο (συχνότητα) 20Hz, ο οποίος θα αντηχεί στο μυαλό μας.  

  

Εκτός από το ότι βελτιώνουν άμεσα τη διάθεση μας, και μας παρακινούν προς την αλλαγή, έχει επίσης αποδειχθεί ότι  βελτιώνουν και ενισχύουν τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύουν τη μνήμη και τοIQ, και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κυρίαρχα μοτίβα σκέψης μας δημιουργούνται.   

   

Όταν χρησιμοποιούμε  Δίωτα - Εγκεφαλικά κύματα και Συχνότητες , απλώς αλλάζουμε τον τρόπο που ο εγκέφαλος μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα να αντιδρά. Στέλνοντας στον εγκέφαλο μας συγκεκριμένες συχνότητες, καταφέρνουμε να αναδημιουργήσουμε, εκείνα τα συναισθήματα που θα θέλαμε να βιώναμε, κάνοντας τον εγκέφαλο μας να δώσει εντολή να παραχθούν οι αντίστοιχες χημικές ενώσεις & ουσίες και συνεπώς τα συναισθήματα που επιθυμούμε.  

 

 

 

 

Νόμος της Έλξης: Οικονομική Ευημερία & Αφθονία
Νόμος της Έλξης: Προσωπική & Επαγγελματική Επιτυχία
Νόμος της Έλξης: Αρμονικές Σχέσεις & Ευτυχία
Νόμος της Έλξης: όταν το Όνειρο Γίνεται Πραγματικότητα
Νόμος της Έλξης: Επιχειρηματικές Ιδέες
Νόμος της Έλξης: Περισσότεροι Πελάτες & Πωλήσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε την Ιδανική Καριέρα
Νόμος της Έλξης: Αναρριχηθείτε στην Ιεραρχία της Εταιρίας
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε τον Ιδανικό Σύντροφο
Νόμος της Έλξης: Υγεία
Νόμος της Έλξης: Επιτυχία στις Εξετάσεις
Νόμος της Έλξης: Προσελκύστε Τύχη
Νόμος της Έλξης: Μαγνήτης Χρημάτων
Κατάλογος Προιόντων 


 

 

  top